Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 31.5.2010 9:13:14
|
|
|
|
emaa
|
Pri nas jih je bilo dosti, so se bolj gužvali okoli nogavic in sandalov. Za drugje pa ne vem (ne delam v Hoferju, sem šla ravno v nabavo).
|
|
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 31.5.2010 10:30:19
|
|
|
|
Spark
|
Nimam pojma samo jaz bi pa mela en čokoladni preliv za sladoled, pa ga nimajo več.
|
|
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 31.5.2010 11:02:33
|
|
|
|
Hope2
|
Ravnokar pršla domov, bodijev več kotdovolj, cel predal poln, ampak odvisno katero številko hočeš. Jaz sem iskala 98/104 (oz ta največjo številko) pa je bil samo 1 komplet za punčke.
|
|
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 31.5.2010 13:25:34
|
|
|
|
karmen83
|
V bistriškem Hoferju jih je bilo ogromno, razen kot že rečeno v največji številki je bilo samo par paketov, sem pa imela manj sreče z nogavičkami, ker ni bilo v št. 23/26, ki jo rabi naša gospodična, nobenih dekliških, tako da sem potem vzela pač fantovske, ene pa pač manjše dekliške, ki jih bo sicer hitro prerasla, za poleti bodo pa še ok... Bodije imajo pa ful luštne, vsaj kar sem pri nas gledala, pa sem tudi pred kratkim prišla domov. Uspešen nakup ti želim:)
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 2.6.2010 12:19:52
|
|
|
|
LERO
|
Hvala vsem. Sem bila v ponedeljek okrog pol dvanajstih v Krškem in dobila le en kompletek št. 86/92 za fantka, in sicer belo in rdeč bodi. Modrih, zeleni in rumenih ni bilo več, bili pa so v roza barvi, kar pa ni za fantka. Res škoda, da ni bilo modrih - so ful lepi (imeli le najmanjšo št.). Upam, da bo še v kratkem kakšna akcija.
|
|
|
|
RE: A katera dela v Hoferju? 2.6.2010 13:29:14
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: LERO Hvala vsem. Sem bila v ponedeljek okrog pol dvanajstih v Krškem in dobila le en kompletek št. 86/92 za fantka, in sicer belo in rdeč bodi. Modrih, zeleni in rumenih ni bilo več, bili pa so v roza barvi, kar pa ni za fantka. Res škoda, da ni bilo modrih - so ful lepi (imeli le najmanjšo št.). Upam, da bo še v kratkem kakšna akcija. Če te zanima, bom imela jaz po vsej verjetnosti viška moder komplet 86/92, ker se je mojemu zdelo, da bo 74/80 premajhna, pa je kar oboje vzel včeraj (aja pri nas v ponedeljek nisem nič dobila, včeraj pa je moj ravno naletel, ko so dale ven čisto novo škatlo z bodiji). Za vsak slučaj bom potem še enkrat preverila velikost, pa ti lahko zvečer javim. Ti samo povej če te zanima, da ne nosim nazaj v trgovino. P.s. Lero, tisto drugo gre pa danes na pošto, včeraj mi ni uspelo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?