Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 11:18:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
V Celovcu ni IKE-e, ampak je v Graz-u, Haid-u, Innsbruck-u, Salzburg-u, Vösendorf-u in Wien Nord (severni Dunaj), več si lahko pogledaš na www.ikea.at ali www.ikea.com lp jana73
|
|
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 11:21:04
|
|
|
|
ANJA5
|
Ok. hvala bova šla pa kar gor - baje da imajo tudi posteljice in previjalne - a mogoče katera ve kakšna je kaj tam izbira. V Kiki sem že bila in so cene nenormalno visoke.... Anja
|
|
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 11:27:32
|
|
|
|
jagoda
|
mi smo kupli previjalno-taveliko leseno s tremi velikimi predali in smo odšteli 100 evrov. to je bilo junija lani najceneje za tako previjalno. sem zelo zadovoljna z njo!
|
|
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 15:01:43
|
|
|
|
polona2
|
Ikea je meni osebno res nora, jaz sem za hčerko vse tam kupila, zdi se mi, da imajo letos popust na posteljice,imajo tudi luštno posteljnino za otročke, pa tudi draga ni, jaz sem dala za 5-delni set posteljnine 13 evrov,priporočam!!!
|
|
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 15:05:07
|
|
|
|
polona2
|
Posteljica je bila pa tam okrog 50 evrov, namesto previjalne pa sem kupila komodo s tremi velikimi predali, oče pa mi je naredil nastavek za previjalno, sicer imaš pa vse našteto na vpogled na njihovi spletni strani, dober nakup ti želim, lp!
|
|
|
|
A je v Celovcu tudi Ikea? 7.1.2005 15:13:14
|
|
|
|
ANJA5
|
Ful hvala za nasvete - bom šla v Ikeo pa še v Toysa. Mislim, da imajo tam tudi še kar poceni pa še skupaj s posteljico dobiš tiste obrobe in nekaj posteljine. Vsaj tako se mi zdi. A tebi Tv oysu ni bilo všeč? Anja
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?