ronja
|
Varanje ni, verjetno pa bi se njen mož malo ustrašil (kot se je ona), če bi to zvedel. Držanje za roke lahko ni nič, lahko je začetek nečesa, meni se zdi najbolj verjetno, da se je pač ustavila tu, za moje pojme še na varni strani, čeprav zelo blizu meje. Seveda tudi jaz ne bi rada videla, da bi se moj ljubi zaljubljeno držal za roke z eno drugo, kot tudi on ne zame, sem prepričana. Če bi mu povedala ali ne, je odvisno od tega, kako bi se počutila glede tega... Če bi se mi sploh ne zdelo nič takega, ker ne bi sploh pomislila na kaj več, potem bi mu verjetno celo pozabila omenit, ker pač tega ne bi jemala kot neko predigro. Če pa bi zadeva zajadrala na mejno področje pa verjetno da. Navsezadnje če je sama razčistila v sebi, da je bilo to to in da ne misli it naprej, pa da nimata onadva nobenih večjih problemov in je bil to res bolj lapsus kot kaj drugega, niti ni tako važno, ali on to ve ali ne... Vsakemu se lahko zgodi, da ga kdaj zanese in če se ustavi pri rokicah, se mi zdi še kar ok... Bi pa jaz tudi hotela vedet, če bi se to zgodilo fantu...
|