ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Problem pa je v tem, da je bil vedno proti tem pripomočkom in ga bom morala skriti. Kako ga naj vzpodbudim da se mi bo glede tega bolj posvečal? Ali je prav da si pomagam s pripomočki (čeprav je rekel da jih noče videti) sama, ali ne? Sploh nevem več kaj naj naredim sem čisto obupana. Meni se pa tako sexa Nič ti ni treba skrivat - to je tvoja muca in z njo lahko počneš, kar te je volja, (če nisi ravno in bi to lahko škodovalo tvojemu , če bi imela rizično nosečnost - v vseh ostalih primerih, pa ti nima kdo kaj govorit, kaj lahko počneš z njo! Vsaj dokler se ne uničuješ, režeš, skratka poškoduješ, tam bi ti še lahko eventuelno kdo rekel, da ga skrbi zate, ampak to tukaj res ni problem...) Pokaži mu, kaj si kupila in mu lepo povej, da bo on vedno prvi in da ga stimulatorček nič ne ogroža, ker boš vedno rajši seksala z njim kot se samozadovoljevala, ampak če pač ni(dovolj) spolnosti, tebi pa se seksa, potem je pač edino naravno, da si kako pomagaš. In ker smo v dobi tehnologije, maš zato na voljo pripomočke in jih boš uporabljala, če ti pašejo pa konec. Tu on nima kaj govorit! POvej mu, da ga imaš rada in da si rada z njim, da pa si človek z določeno mero spolnega poželenja in kot si on sam pomaga, si boš tudi ti - saj mora to razumet, saj se sam tudi samozadovoljuje. Ne more pričakovat, da boš ti nedotaknjena čakala nanj, dokler se ne spomni kaj v tej smeri naredit. Oba imata enake potrebe in če jih pač ne zadovljita skup, jih pač vsak posamič. Ne pusti, da postaneš zaradi neizpolnjenih osnovnih bioloških potreb zagrenjena ženska, jezna na ves svet, ker verjemi, da jih je dovolj . Se pa strinjam, da ga ne sprašuj, ali bosta seksala ali ne, ker to vprašanje in posledične "obljube" lahko vodijo v razočaranje. Midva na splošno rada seksava, vendar so obdobja, ko je to težko izvedljivo ali prepovedano - in takrat se reživa, ko se spominjava 3. dela Shreka, hehe (kjer si oba začneta mežkiat, ko otroci zaspijo, v smislu "zdaj pa akcija", naslednji prizor je pa, ko oba padeta na posteljo in zaspita predno bi lahko sploh pomislila na karkoli . Zelo realistično ) Te popolnoma razumem, da nočeš prosit za seks, to bi bilo tudi meni zelo težko. MOgoče mu daj 14 dni čisto mir, potem pa obleci to, kar veš, da rad vidi na tebi, pojdita v kino gledat kak bolj seksi film (ne vem, če sploh kaj takega zdaj igra, sva malo izven kinov zadnje čase ), pojdita kam, kjer sta se lepo imela, obujajta spomine skupaj - da vzpostavita spet tisto intimo - ker navadno te manjka, posledica je pa pomanjkanje seksa... Ne takoj navalit na seks, ne se pogovarjat o tem nekaj časa, samo o drugih stvareh, ki vaju družijo. Da oba malo pozabita na problem in da se spet zaljubita... Če bi pri "neodzivnosti za spolne aktivnosti" moški vsakič pomislili, da je njegova žena drugače spolno usmerjena, bi bila polovica svetovne ženske populacije homoseksualna Hehe, nekateri znanstveniki trdijo, da nas je 70% žensk biseksualnih... Sicer se pa strinjam s tabo, da ne boš mislila, vsekakor homoseksualnost ni edini razlog za pomanjkanje seksa, hvalabogu .
|