Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 10:50:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Maxica, to je sto posto od svečk. Ko je sedel na kahli in lulal, mu je še malo zadaj ven priteklo, to se mimogrede naredi. Nič skrbet.
|
|
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 10:53:16
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Maxica, to je sto posto od svečk. Ko je sedel na kahli in lulal, mu je še malo zadaj ven priteklo, to se mimogrede naredi. Nič skrbet. Točno tako. Tako, da brez skrbi...
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 11:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je od svečk.Ti govorim iz strokovnih izkušenj.Svečke so,ko se raztopijo,take "oljnate" strukture.In ponavadi se kasneje tudi del tega,kar se ne absorbira,tudi izloči.Zdaj si to videla pač v kahljici.Ne skrbi.Nič ni narobe. In hitro okrevanje vam želim.
|
|
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 11:39:08
|
|
|
|
sonček33
|
aspirin, a si ti medicinka? bi te nekaj vprašala
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 12:31:03
|
|
|
|
iva01
|
ja
|
|
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 12:44:35
|
|
|
|
cmokec
|
Čimprejšnje okrevanje .
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 13:33:45
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
ja kot so že predhodnice napisale je to od svečk(iz lastnih izkušenj povem) pa čimprej se pozdravite
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 27.10.2007 14:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jz tut povem, da je od svečk, pa tut vem iz lastnih izkušenj: mi je rekla dohtarca "zvečer" svečko v nožnico, ja sej sem jo dala zvečer, pa pred tv sedet....peesda, preden sem jz dons pogruntala zakaj je odtis mastne riti na sedežni....Btw...a mogoče katera, tako iz lastnih izkušenj, slučajno ve kako naj to spucam dol?!
|
|
|
|
RE: A je to lahko od svečk? 29.10.2007 13:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Caffee, poskusi z Megliom, to spravi vse sorte ven. Samo ne vem, kakšno sedežno imaš? Če lahko kar našpricaš in potem probaš z mokro krpo zdrgniti ven ? Lastnih izkušenj na to temo pa nimam . Uporabila sem nekaj zlo podobnega Megliu in je šlo ven. Če bo katera kdaj potrebovala...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Kaksna vlada?Frodo BisaginKaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?Ostane tako kot je (
15%)
Zamenja se predsednik vlade (
26%)
Predcasne volitve (
29%)
Tehnicna vlada (
30%)
Število vseh glasov: 110Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!