|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je se katero tukaj strah nevite?
29.6.2005 20:33:11   
Seven*
Mene je ful strah bliskanja in grmenja. Sploh ne vem kako se naj te bedaste fobije resim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.6.2005 20:34:05   
Anonimen
Včasih me je blo full strah, zdej je že boljš. Če je taprava oseba z mano pa sploh ni panike.

:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2005 20:34:31   
Anonimen
Mene pa čisto nič, prav fletno mi je. Menda so me načrtno tako vzgajali. Strah pa me je potresa. Tako kot mojo mamo... Tam je izgleda falila pri vzgoji:).

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2005 20:35:20   
smrka
Mene je tud strah grmenja in vetra ki piha z najvecjo hitrostjo. Ker stalno mislim " a bo strela udarla v naso hiso, a bo veter odnesel streho z bajte.... ipd." Mislim da se tega straha neda zbrisat.. ene smo pac take:kuza:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2005 20:38:38   
BONI*
Splišni, mene je tud ful strah potresa. Res, tega se pa od vseh naravnih katastrof najbolj bojim. Nevihte so mi pa čist OK. Bliskanje in grmenje me nič ne moti. Ponavad ravno takrat najbolje spim. Zdej me skrbi edino, če se bo zaradi grmenja Luka zbudil:zmeden2:

Boni

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2005 20:41:56   
viv_
Meni so pa nevihte lepe, sploh mi je fino v šotoru ali pa prikolici... to mi je ZAKON!

Strah me je pa višine - za umret. Mi je kriza peljat čez Črni kal (v smeri proti morju - se boljš vidi višina) - dobim čist mokre podplate in dlani...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2005 20:50:07   
CatJa
Men je tudi vsec, ko se bliska in grmi. Se bolj mi je pa vsec tik pred nevihto, ko se vse tako umiri, zmraci, ....... potem pa ........ TRESK! :)-
Ka sem zmesana!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2005 20:50:36   
Anonimen
Mene pa nevihte sproščajo.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2005 21:08:37   
puri
Jaz tudi prav uživam, ko je nevihta:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2005 21:15:29   
cmokec
Jaz ponavadi uživam na balkonu, ko gledam strele. To mi pa meni užitek, pdoben ob iskanju zvezdnih utrinkov. Se pa vedno bojim, da nebi padala toča.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2005 21:18:57   
Divja vijolica
Mene včasih ni bilo strah ne neviht ne potresa, zdaj ko imam dojenčka me je pa vsega strah. :(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2005 21:24:00   
frutka_
Uuuu...meni pa so nevihte super!:bravo:Sploh te poletne, ko se ozračje ohladi po vročini...in grmenje in bliskanje!

Kako veš da se nevihta oddaljuje?! Med gromom in bliskom mine vedno več časa!

Na smrt pa me je strah teme in kletnih prostorov pa da bi živa bila zakopana pod zemljo...brrrr:(:(:(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2005 21:28:02   
Lunca1
Meni je med nevihtami samo malo nelagodno, potresa se pa ne bojim. Imam pa kar mal fobije pred stopnicami:zmeden:, ker sem šla enkrat fajn v ribo na dol.:( Mi je sploh zoprno zdaj ko imam Pino in z njo maširam gor pa dol. Skoz čakam kdaj bom pogrnila.:ups:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2005 21:56:40   
smrka
Mislim da se novihte noben neboji, ampak grmenja, ko grmi da poka ku :hudicek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2005 21:58:16   
HuAnita
Ej, jaz pa sem ravno domov prišla, krava sem šla z avtom do frendice, sem ji sposojeno stajico peljala nazaj, pa sem še mislila, da me ne bo ujelo.
Groza!:grrr: Še zdaj se tresem, kako me je pretreskalo v avtu.
Pa če pomislim, kakšen obrat velik sem (glede na povpraševanje) - mlekarna namreč, da bi v mene udarilo, ha?;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2005 23:15:30   
dix
Mene nikoli ni bilo strah, sem se vedno v največji nevihti in bliskanju ter grmenju sprehajala okoli, še celo vozila s kolesom....dokler nekega dne nisem stala 10 cm stran od DVD-ja v katerega je strela vdarila, tega zvoka vam ne morem oposat, je kot da bi se daljnovodi pretrgali in pol med žicami skakala elektrika. Grozljivo, jaz sem prav zacvilila in tako hitro še nikoli nisem bežala (pa čeprav sem bila 8 mes noceča). Moj pa mi je še trdil da ni bilo nič in da si zmišljujem, ko pa se mu DVD ni več vklopil pa si je premisllil.
Od tega je sicer že 3 leta, strah pa počasi bledi, čeprav imam vedno občutek da bo strela prišla skoz vtičnico do mene.:ups:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2005 8:32:02   
puncica
Grozno me je strah, zanimivo, naša pika bi se pa ko grmi in bliska pa veter piha šla gungat na teraso. Sam kaplice jo motjo ko jo pika:)- Včeraj sem misla da nam bo kr hišo odnesl,:((

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.7.2005 11:30:20   
BigWhale
> Kako veš da se nevihta oddaljuje?! Med gromom in
> bliskom mine vedno več časa!

No, to ni znak, da se nevihta oddaljuje. Je samo znak, da je strela udarila bolj stran od tebe. Koliko dalj? Za vsako sekundo, ki mine med bliskom in gromom pristejes 300 metrov.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?