Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih me je blo full strah, zdej je že boljš. Če je taprava oseba z mano pa sploh ni panike. :zmeden:
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa čisto nič, prav fletno mi je. Menda so me načrtno tako vzgajali. Strah pa me je potresa. Tako kot mojo mamo... Tam je izgleda falila pri vzgoji:).
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:35:20
|
|
|
|
smrka
|
Mene je tud strah grmenja in vetra ki piha z najvecjo hitrostjo. Ker stalno mislim " a bo strela udarla v naso hiso, a bo veter odnesel streho z bajte.... ipd." Mislim da se tega straha neda zbrisat.. ene smo pac take:kuza:
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:38:38
|
|
|
|
BONI*
|
Splišni, mene je tud ful strah potresa. Res, tega se pa od vseh naravnih katastrof najbolj bojim. Nevihte so mi pa čist OK. Bliskanje in grmenje me nič ne moti. Ponavad ravno takrat najbolje spim. Zdej me skrbi edino, če se bo zaradi grmenja Luka zbudil:zmeden2: Boni
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:41:56
|
|
|
|
viv_
|
Meni so pa nevihte lepe, sploh mi je fino v šotoru ali pa prikolici... to mi je ZAKON! Strah me je pa višine - za umret. Mi je kriza peljat čez Črni kal (v smeri proti morju - se boljš vidi višina) - dobim čist mokre podplate in dlani...
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:50:07
|
|
|
|
CatJa
|
Men je tudi vsec, ko se bliska in grmi. Se bolj mi je pa vsec tik pred nevihto, ko se vse tako umiri, zmraci, ....... potem pa ........ TRESK! :)- Ka sem zmesana!
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 20:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa nevihte sproščajo.
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:08:37
|
|
|
|
puri
|
Jaz tudi prav uživam, ko je nevihta:)
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:15:29
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz ponavadi uživam na balkonu, ko gledam strele. To mi pa meni užitek, pdoben ob iskanju zvezdnih utrinkov. Se pa vedno bojim, da nebi padala toča.
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:18:57
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Mene včasih ni bilo strah ne neviht ne potresa, zdaj ko imam dojenčka me je pa vsega strah. :(
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:24:00
|
|
|
|
frutka_
|
Uuuu...meni pa so nevihte super!:bravo:Sploh te poletne, ko se ozračje ohladi po vročini...in grmenje in bliskanje! Kako veš da se nevihta oddaljuje?! Med gromom in bliskom mine vedno več časa! Na smrt pa me je strah teme in kletnih prostorov pa da bi živa bila zakopana pod zemljo...brrrr:(:(:(
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:28:02
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni je med nevihtami samo malo nelagodno, potresa se pa ne bojim. Imam pa kar mal fobije pred stopnicami:zmeden:, ker sem šla enkrat fajn v ribo na dol.:( Mi je sploh zoprno zdaj ko imam Pino in z njo maširam gor pa dol. Skoz čakam kdaj bom pogrnila.:ups:
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:56:40
|
|
|
|
smrka
|
Mislim da se novihte noben neboji, ampak grmenja, ko grmi da poka ku :hudicek:
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 21:58:16
|
|
|
|
HuAnita
|
Ej, jaz pa sem ravno domov prišla, krava sem šla z avtom do frendice, sem ji sposojeno stajico peljala nazaj, pa sem še mislila, da me ne bo ujelo. Groza!:grrr: Še zdaj se tresem, kako me je pretreskalo v avtu. Pa če pomislim, kakšen obrat velik sem (glede na povpraševanje) - mlekarna namreč, da bi v mene udarilo, ha?;)
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 29.6.2005 23:15:30
|
|
|
|
dix
|
Mene nikoli ni bilo strah, sem se vedno v največji nevihti in bliskanju ter grmenju sprehajala okoli, še celo vozila s kolesom....dokler nekega dne nisem stala 10 cm stran od DVD-ja v katerega je strela vdarila, tega zvoka vam ne morem oposat, je kot da bi se daljnovodi pretrgali in pol med žicami skakala elektrika. Grozljivo, jaz sem prav zacvilila in tako hitro še nikoli nisem bežala (pa čeprav sem bila 8 mes noceča). Moj pa mi je še trdil da ni bilo nič in da si zmišljujem, ko pa se mu DVD ni več vklopil pa si je premisllil. Od tega je sicer že 3 leta, strah pa počasi bledi, čeprav imam vedno občutek da bo strela prišla skoz vtičnico do mene.:ups:
|
|
|
|
A je se katero tukaj strah nevite? 30.6.2005 8:32:02
|
|
|
|
puncica
|
Grozno me je strah, zanimivo, naša pika bi se pa ko grmi in bliska pa veter piha šla gungat na teraso. Sam kaplice jo motjo ko jo pika:)- Včeraj sem misla da nam bo kr hišo odnesl,:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?