Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je normalno da bolan otrok toliko spi? 22.2.2005 10:17:08
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Tia je v petek začela kašljati in stvar se je čez vikend samo še stopnjevala, tako da smo danes šli kar k zdravniku. Ima tudi rahlo povišano temperaturo, predvsem pa revica tako grdo kašlja, da jo je kar hudo gledati. Ampak, že včeraj ponoči sem jo morala zbuditi za dojenje, ker me je že vse tako tiščalo, danes ponoči pa tudi. (no, saj morda bi se zbudila sama, nekoliko kasneje, vem pa ne...) Pa tudi zdajle že od 8h zjutraj, ko smo končali pri zdravnici, spi. In nič ne kaže, da se bo kmalu zbudila. Naj jo kar pustim? Če jo zbudim, bo samo jokala.... A je kaj narobe, če spi, ali pa je to pač normalno za mali telešček, ki se bori z boleznijo. LP, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|
A je normalno da bolan otrok toliko spi? 22.2.2005 10:19:43
|
|
|
|
Pajaca
|
Moja drugače ne spi, ko je bila bolna pa je tud ful spala. Ti samo mal prekontroliraj vročino vsake toliko, da ne bo previsoka. Drugače pa jo pusti, ko bo lačna se bo že zbudila (in minimalno jedla).... pa saj tebi tudi paše spat če si bolna.
|
|
|
|
A je normalno da bolan otrok toliko spi? 22.2.2005 10:25:02
|
|
|
|
Lenny
|
Mislim, da je. Tudi najin pikec je veliko spal, če je zbolel. Pravijo, da tudi spanec zdravi!
|
|
|
|
A je normalno da bolan otrok toliko spi? 22.2.2005 10:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, naša je z visoko vročino samo spala in spala, jedla skoraj nič, pila pa tudi ful.
|
|
|
|
A je normalno da bolan otrok toliko spi? 22.2.2005 10:53:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je tud bolen, pa spi še manj kot prej ?! Saj ponoči normalno 11 ur (s tem da se vmes nekajkrat dojiva, ampak to sem navajena), ampak čez dan pa sploh noče spat - zdaj že od sobote samo 2x 20 min, pa še to ga dam "na silo" spat. Je in pije pa itak nič, samo dojiva se in kar strah me je, ko bo spet začel normalno jest bo meni zizike razgnalo... LP, pa čimprej se pozdravite!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?