|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je možno?
13.3.2005 12:05:43   
lin
Ciao!
Punce,a je možno da nam Aptamil 3 neodgovarja kljub temu da so nam 1 in 2 odgovarjale?
namreč zdaj ji že en teden dajem Aptamil 3 in mi slabše spi(no to ni nujno da zaradi mleka)ma tudi ful trdo kaka in se mi zdai da je ful bolj gost,saj skozi cucelj ki smo ga uporabljali pri 2 negre skozi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A je možno?
13.3.2005 13:25:11   
Gina
Možno, seveda. Pa probaj kaj drugega, saj je toliko na tržišču.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A je možno?
13.3.2005 16:54:13   
puncica
Ja tud pri nas so spremembe z Aptamilom 3, tamala ga sploh noče pit, pa duda se skoz dvojko vedno zamaši, tako da smo ga kar ukinal, no smo se odločl da ji damo navadn kravji mlek, itak pa ga spije čez dan okol 200 ml. Ponoč pa zdaj pije čaj, nič več mleko.

Po moje probaj kaj druga mogoče pa ji ta mlek res ne ustreza al pa kar na dvojki ostante.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A je možno?
13.3.2005 20:01:52   
lin
puncica!
Ma sej pred spanjem ji dam kr kravje mleko,samo nevem kako bi zgledalo če bi ga dla v termosko(krave mleko)ker ko se zbudi če nedobi hitro za jest se pol razbudi in nezaspi tako nazaj,Aptamil pa imam že pripravljene dozice in vodo v termoski tako da je tik tak.
Na novolac ima alergijo!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A je možno?
13.3.2005 20:28:43   
Nogavička
Čisto možno. Naša mala ga sploh noče pit. Tako da zdaj Apt.3 uporabljam samo za kašice in pire krompir. Zvečer pa ji dam za pit kar Apt. 2.

L.p.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A je možno?
13.3.2005 21:23:09   
puncica
Hmm ja za probat je pa boš vidla kako pa kaj. Zakaj pa ne bi kr dvojke uporabljala. Kaj pa kak Conformil al kej podobnega? Kaj pa kravje mleko v prahu od pomurske, ko je en luštkan dojenček gor:)-

No upam da boste našl rešitev.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A je možno?
14.3.2005 9:27:57   
lin
Punce hvala za nasvete,danes ponoči sem ji dala kr kravje mleko iz termoske:zmeden:,ma preden sem ji ga dala sem ga najprej jaz poskusla in je blo vse o.k.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?