Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
To moram deliti z vami. 17/3 zadnja M, pol sem si tle gor izračunala plodne dni. Pol akcija brez zaščite... in danes 08/04 opažam sledeče - občutljice dojke, mogoče mal slabost, jajčniki kot par dni pred M, in zdele na WCju vidim za noht od palca kri med sluzjo. Ampak samo tolk krvi, pol nič več. Pa par dni sem tko že razdražena... Upam, da je to vgnezditvena???
A je možno, da je ratalo... da sm noseča???
Sej vem... bom test naredila... ampak do takrat delim tole z vami...
Možno je seveda Držim pesti. Test verjetno še ne bi pokazal, če si mela zadnjo 17.3. Jaz sem mela zadnjo 10.3. sem delala test v nedeljo, je bil -, pa ni in ni, tak da ne vem.
RE: A je možno, da je ratalo??? 22.4.2008 19:40:09
Anonimen
Jaz sem imela zadnjo 22.3. pa je do danes še ni. Imam pa zadnje čase neredne, tako da še kar čakam kaj bo. Pa imam test sicer že doma in me sicer tudi že močno razganja od firbca, sam se mi zdi da bom še raje malo počakala, če vseeno pride, ker sem bila do zdaj še vedno razočarana.
Upam sicer, da nama je uspelo, ker se že eno leto trudiva in če zdaj pride se moram najavit na HSG.