Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je katera zasnubila svojega dragega 20.3.2006 9:13:11
|
|
|
|
tehnofil
|
Mene je začela spraševati, kaj bo zdaj čas in nagovarjati. Potem je začela izbirat mesec. Njen predlog meseca sem prestavil za kakšne pol leta do deset mesecev, potem pa sva se poročila.
|
|
|
|
RE: A je katera zasnubila svojega dragega 24.3.2006 8:22:45
|
|
|
|
lumpy
|
ja jaz sem zasnubila svojega dragega tudi midva sva se že nekaj časa pogovarjala o poroki, a do določenega datuma ni prišlo, ni bilo prave odločnosti pa sem vzela stvar v svoje roke, ko so bili pri nama starši moji in njegovi, je seveda beseda tekla o tem in jaz sem kar vstrelila da se bova poročila maja drugo leto, nobeden me seveda ni jemal resno, ko so došli, sva se z lubijem carkljala na kavču in jaz sem kar ustrelila in ga zaprosila, sicer brez prstana - a je blo vseeno fajn in skupaj sva določila datum poroke , ki ni bil drugo leto maja, ampak še isto leto septembra, ker nisva mogla čakat še celo leto , tako je bilo pri nama spontano če pa to načrtuješ že nekaj časa, je lahko pravljično, saj veš ustrezen prostor, primeren trenutek, majhna pozornost... zakaj bi morale vedno čakati na moške ?
|
|
RE: A je katera zasnubila svojega dragega 24.3.2006 10:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
js ga nism, me je on, samo kadar je nanesel pogovor no sej k bova pa poročena pa bla bla bla..sem js sam rekla js nč ne vem da bova kej poročena...no pol je pa en dan pršu s prstanam :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!