Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je katera še redna študentka brez redne... 4.5.2007 8:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mbee jaz sem bila do nedavnega redna študentka in sem dokaj hitro-v 3 mesecih diplomirala z mislijo, da bom takoj dobila pripravništvo-tako sem bila dogovorjena z delodajalcem. Ker pa se je samo čakanje na zagovor zavleklo sem zamudila možnost opravljanja pripravništva in bom čakala na pripravništvo od 9 mesecev do 1 leta. Zato sva se z mojim dragim odločla za otroka, tako da sva ta mesec veselo . Rezultat pa bo viden komaj po 13 maju. Upam, da bom srečka nosečka. Mislim, da je prednost pri noseči študentki ta, da ti gredo bolj na roko, da si lahko podaljšaš status, pa mislim, da tud nekje okrog 40 tisočakov dobiš plačane porodniške in je tud neka nagrada-denarna seveda, ker si pač noseča študentka. Koliko pa je to v denarju pa ne vem. Fajn je, če že načrtuješ otroka, da vsaj tvoj dragi dela. Rebeka24
|
|
|
|
RE: A je katera še redna študentka brez redne... 4.5.2007 8:11:14
|
|
|
|
Mbee
|
ja moj dragi ima kar o.k. plačo...ne gre nama slabo tako mislim...samo strah me je...ker so mu sedaj že 3 x podaljšali za eno leto...aprila 2008 pa ga morajo vzeti za nedoločen čas ali pa mu prekiniti pogodbo...to me zelo skrbi....po drugi strani pa je vedno lahko tako dandanes...nikoli nikjer ni več nič zagarantirano a ne? res si želim ker kar se tiče hiše in ostalih materialnih dobrin to že vse imava...in me glede tega ne skrbi....ena skrb manj in en plus več za to da imava čimprej....doštudirala bom pa v roku 9-ih mesecev z lahkoto...ker imam samo še nekaj obveznosti.
|
|
RE: A je katera še redna študentka brez redne... 4.5.2007 10:11:24
|
|
|
|
piščanc
|
kot študent dobiš enako kot nezaposleni - cca. 25 bivših jurjev na mesec (lahko da je že več). najbolj se ti splača zaposliti za par mesecev, potem dobiš minimalno porodniško (cca. 70 jurjev bivših sit). če je fant zaposlen in sta denarno kolikor toliko preskrbljena in imata v prihodnosti načrte naprej pote ni lepšega kot imeti otroka v študentskih letih - ker nimaš obveznosti, samo otročka in par izpitov. sem pa že malo ven iz tega, tako da se mogoče tudi motim.
|
| Stran: [1] |
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!