Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 16:40:24
|
|
|
|
jst86
|
V Kranju je trgovina Biba na Planini po moje. lp
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:14:09
|
|
|
|
tintin
|
Biba na Planini je kar fajn, imajo majčke, hlače, krila, tunike...
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:23:07
|
|
|
|
ElaM
|
A to Biba v Mercator centru, a je še kje kakšna?
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:24:29
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Biba na Planini je kar fajn, imajo majčke, hlače, krila, tunike... Pa poglej še v Bibi, v Mercatorju, na Primskovem.
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Planini 3 je še ena BIBA.V sklopu Mone Lize.
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:25:36
|
|
|
|
andrejaz
|
V Pikapolonici v Kranju jih imajo oz. so jih včasih imeli. Drugje na Gorenjskem pa jih imajo v eni novi trgovini v Lescah (mislim da se imenuje Exite), pa na Jesenicah v otroški trgovini zraven špara. Jutri pa lahko v hoferju kupiš nosečniške majice in kavbojke.
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:27:18
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM A to Biba v Mercator centru, a je še kje kakšna? Ja, tukaj. Druga je pa na Planini, tam kjer so tanizki bloki, zadaj se pa nahaja trgovina Spar.
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 22:02:19
|
|
|
|
Blejka26
|
v pikapolonici nimajo nicesar,v bibi pa je zelo drago pa se nobena stvar mi ni všeč.sem pa šla v ljubljano v baby center in sem dala 13jurjev za hlače,ampak res dobre hlače..kroj...in so vredne svojega denarja,tiste ki pa sem videla v bibi-ne hvala,toliko denarja ne dam za grde hlače
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 15.6.2007 8:39:59
|
|
|
|
ikonca
|
Bibi sta dve v Kranju, nosečniške cunje pa imajo samo v trgovini na Planini. Če nimaš prav težke nosečnosti, se raje zapelji v avstrijo v Celovec (H&M in C&A), ker so cunje veliko boljše in cenejše. Jaz sem pozimi kupila žametke v Bibi. Zanje sem odštela bivših 13.000 SIT. Parv so mi bile 1 mesec potem pa sem jih dala predelat, ker je bila elastika okoli pasu preveč ozka. V avstriji so hlače od 20-40 EUR, poleg tega da zbiraš kroj, velikost, material in barvo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?