Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je kakšna G med nami? 16.5.2005 18:55:44
|
|
|
|
*Neja*
|
Se pridružujem Urski61. Včasih nas želje po :duda: malo zanesejo, tako da nismo več čist pri sebi. Ena G bi prišla prav.
|
|
|
|
A je kakšna G med nami? 16.5.2005 19:04:01
|
|
|
|
lenika
|
Se strinjam!
|
|
|
|
A je kakšna G med nami? 16.5.2005 20:32:00
|
|
|
|
anajmad
|
Po moje bi že vse naredile doktorat iz ginekologije,ko vse toliko vemo in si svetujemo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- en lp:morje:D.
|
|
|
|
A je kakšna G med nami? 16.5.2005 20:46:08
|
|
|
|
aljča
|
Anajmad ti dam kar prav:bravo:,več glav več ve.To se prav vse naše glave so za enga zelo dobrega ginekologa-stručkota:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
A je kakšna G med nami? 16.5.2005 21:23:40
|
|
|
|
Maša26
|
:):):) Meni se tudi zdi, da smo vse po malem priučene G :)- Moram priznat, da sem najboljše nasvete, podatke, info itd. dobila od vas. G skoraj nič ne pove, samo osnovo in to je potem izhodišče za debate na forumu ;)
|
|
|
|
A je kakšna G med nami? 17.5.2005 12:18:30
|
|
|
|
muriel
|
ja, kaksna G bi pa bila, ce bi cele dneve visela na RR.. v cakalnici pa kolone, ali kaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
sadjeLelly28 RRv kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadjesveže (
100%)
suho (
0%)
v kašicah /smutijih (
0%)
v pecivih (
0%)
kompot (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!