valči
|
Ja,midve z hčerkico sva se vozili v Rogaško 7 mesecev in sicer od 18. meseca dalje,do dveh let-njenih.Lara je bila alergična na vse živo,ugotovili so pšenico,kvas,vse vrste mleka,svinjino,oreščke,aditive,potem naknadno še na sedje...K vsem,u temu je spadala stroga dieta,ki se jo je držala,jaz v vrtec nosila posebno hrano,kruh pekla sama,boga je bila.Tisti čas je bila res vredu,ko sva začeli dodajat,tudi,potem pa ni bilo konca terapij,vedno je kaszalo glivice in zapore čustvene.Sem se en dan odločila,da je konec,pač,da ne grem več. Tri mesece po tem pa take reakcije,joj,bogica je bila,vsa opečena po koži,grozno je reagirala,s tem,da je na delni do poolni dieti bila. Tako da jaz ne bi več šla,sploh sedaj,ko službe nimam. Sem pa svojo-njeno pediatrinjo vprašala za mnenje.Mi je rekla,naj dam denar raje za dopust na stran,ker to ne bo vredu.Da veliko otrok mora po bioresonanci pošiljat v bolnico,ko vse ven izbruhne.Popolnoma prav je imela za Laro,ker bi sama skoraj pristala v bolnici. Drugače tam je osebje vredu,vse ok.,samo na koncu nekako nisem več zaupala,o tem,koliko denarja sem tam pustila raje ne bi.Bi imeli en lep dopust. Ni pa to vzet milo za drago,nekaterim res pomaga in to za vedno.Poskusite. Jaz ne vem,kako bi bilo,če bi hodile,dokler bi oni tam rekli.Morda res vredu,ampak nekako sem čutila,da moreva nehat