|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je že katera imela uroinfekt med nisečnostjo?
25.1.2007 16:39:52   
silvy
Ravnokar sem prišla iz bolnišnice. Home sweet home. Bila sem hospitalizirana zaradi uroinfekta. Pa še ledvica sem imela vneta. Bolelo kot sto mater. Zdaj je že dobro. Poleg tega so mi v urinu našli bakterijo E Colli. Dobivam antibiotike Zinnat, ki naj bi to bakterijo uničili. A jih je katera že jemala? Ginekolog je rekel, da posledic za plod naj ne bi bilo. Obstaja pa mogoče minimalna možnost za prezgodnji porod. Poleg tega mi je dal tablete Retafer (železo). A ima katera s tem izkušnje? Je imela kaj podobnega?

Najlepša hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn...
25.1.2007 20:27:14   
A-N-J-A
Jaz  sem mela v prviuser posted image 4-krat uroinfekt.3-krat Hiconsil in 1-krat Amoksiklav.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 20:48:22   
silvy
In kako se je končalo? Z nosečnostjo vse v redu? Z otrokom vse v redu?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 20:52:20   
Anonimen
Jaz sem imela to. Imena tablet se ne spomnim.

Rodila sem en mesec prezgodaj, ampak sem imela ves čas rizično nosečnost. Lahko je bil porod prezgodnji tudi zaradi tega, ne verjamem pa, da samo zato.

Posledic na otročku do danes nismo opazili. Je zelo zdrava in živahna punčka.

(odgovor članu silvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 9:01:34   
Anonimen
jaz sem ga imela, se mi zdi je moralo biti nekje v 39 t 5/7.
seveda so me obdrzali na oddelku, dobila sem antibiotike in mislim da sem 5 dni dobivala po 3 ali 4 lekadole na dan. 4 dni sem bila na infuziji in sem dobivala za jesti samo juho, ker so mislili, da bom rodila, saj sem polega tega imela tudi popadke in začela sem se odpirati.
vročina je šla, popadki tudi, tako da sem na koncu rodila 15 dni čez rok, pa še to so mi morali porod sprožiti, ker nisem imela NIČ svojih popadkov.

(odgovor članu silvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 14:53:01   
soncek&luna
jaz sem imela med nosecnostjo tri uroinfekte, ker sem pac nagnjena k temu..... vsakic dobila antibiotike Hiconcil (al kaj so ze)... rodila tocno na PDP, edin moj otrocek je bil 1 teden na antibitikih, zaradi mojih kronicnih  vnetij pa se zaradi zelene plodovnice (bolj zaradi tega drugega kot prvega)... z malckom je vse uredu in je zelo zdrav fantek

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2007 21:25:58   
Tekica
Tudi meni so se začeli uroinfekti v 27. tednu, bila sem v bolnišnici, jemala sem hiconcil, zato se mi je vnetje ledvic ponovilo in dobila zinnat, takrat je pomagalo, sedaj pa res pazim, da pijem več kakor 3 litre na dan. In pomaga. Sem v 34. tednu in se še pazim.

Tako da - več počitka in vse bo dobro.

Srečno!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2007 19:43:08   
Anonimen
No, meni so danes tudi dali vetra. Sumijo na začetek uroinfekta. Joj... Jutri moram še na mikrobiološke preiskave v en drug laboratorij, pol pa bodo izvidi v roku 14 dni. Zdravil pa nisem dobila nobenih. Samo predlog za teden ali dva bolniške.

Kakšne so lahko posledice tega urinfekta? Če se ne zdravi? Za otročka in zame? Sem pa v 17. tednu.

(odgovor članu Tekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2007 12:51:12   
Mavrična zvezdica
Jaz sem ga imela in rodila mesec pred rokom.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?