Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 25.1.2007 20:27:14
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz sem mela v prvi 4-krat uroinfekt.3-krat Hiconsil in 1-krat Amoksiklav.
|
|
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 25.1.2007 20:48:22
|
|
|
|
silvy
|
In kako se je končalo? Z nosečnostjo vse v redu? Z otrokom vse v redu?
|
|
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 25.1.2007 20:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela to. Imena tablet se ne spomnim. Rodila sem en mesec prezgodaj, ampak sem imela ves čas rizično nosečnost. Lahko je bil porod prezgodnji tudi zaradi tega, ne verjamem pa, da samo zato. Posledic na otročku do danes nismo opazili. Je zelo zdrava in živahna punčka.
|
|
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 26.1.2007 9:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga imela, se mi zdi je moralo biti nekje v 39 t 5/7. seveda so me obdrzali na oddelku, dobila sem antibiotike in mislim da sem 5 dni dobivala po 3 ali 4 lekadole na dan. 4 dni sem bila na infuziji in sem dobivala za jesti samo juho, ker so mislili, da bom rodila, saj sem polega tega imela tudi popadke in začela sem se odpirati. vročina je šla, popadki tudi, tako da sem na koncu rodila 15 dni čez rok, pa še to so mi morali porod sprožiti, ker nisem imela NIČ svojih popadkov.
|
|
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 26.1.2007 14:53:01
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem imela med nosecnostjo tri uroinfekte, ker sem pac nagnjena k temu..... vsakic dobila antibiotike Hiconcil (al kaj so ze)... rodila tocno na PDP, edin moj otrocek je bil 1 teden na antibitikih, zaradi mojih kronicnih vnetij pa se zaradi zelene plodovnice (bolj zaradi tega drugega kot prvega)... z malckom je vse uredu in je zelo zdrav fantek
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 27.1.2007 21:25:58
|
|
|
|
Tekica
|
Tudi meni so se začeli uroinfekti v 27. tednu, bila sem v bolnišnici, jemala sem hiconcil, zato se mi je vnetje ledvic ponovilo in dobila zinnat, takrat je pomagalo, sedaj pa res pazim, da pijem več kakor 3 litre na dan. In pomaga. Sem v 34. tednu in se še pazim. Tako da - več počitka in vse bo dobro. Srečno!
|
|
RE: A je že katera imela uroinfekt med nisečn... 1.2.2007 19:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, meni so danes tudi dali vetra. Sumijo na začetek uroinfekta. Joj... Jutri moram še na mikrobiološke preiskave v en drug laboratorij, pol pa bodo izvidi v roku 14 dni. Zdravil pa nisem dobila nobenih. Samo predlog za teden ali dva bolniške. Kakšne so lahko posledice tega urinfekta? Če se ne zdravi? Za otročka in zame? Sem pa v 17. tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?