Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 0:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal berem tlele po temu forumu, pa vidm, da vas ene 99% jamra čez kile, centimetre in najbrž še kej. Kva pa me, reve, k bi se rade zredile, pa ne mormo, pa če ceuga McDonald'sa in Halo Katro požremo? Če jst k zgorej omenjenemu dodam še sladkarije in instant futr, k ga doma dokončaš, pol vam je jasno, kakšn je moj jedilnik. Ampak sm se useen zredila samo 2x u življenju in to 2x, k sm bla noseča. Pa še to za največ 10kg in iz porodnišnce sm šla s pred-zanositveno težo. Kva nej pa take nardimo same s sabo, k nas na cesti uprašajo, če smo iz Dachau-a ušle? Kkšnih mer okrog čajnih vrečk, pasu in "kao" bokov pa tut slučajno ne mislm pisat - najprej zato, ker skor nimam kej napisat, kot drugo pa zato, da me iz une sosednje teme tmle na boste napadle in rekle, da se hvalm. Men ni čist nč kul, veste - tko, kt očitno vm ni. Ja, ja... nkol nismo zadovoljni sami s sabo.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 1:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Men ni čist nč kul, veste - tko, kt očitno vm ni. Verjamem, samo bi pa vseen marsikej dala, da bi se lahk sekirala, kako se zredit, ne kako shujšat. Nekak se mi zdi, da mate "shiranke" vseen mal manj problemov s samopodobo. Seveda pa se lahko tudi motim. Žal ne bom nikoli v vaši koži.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 6:13:08
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa , Men ni čist nč kul, veste - tko, kt očitno vm ni. Ja, ja... nkol nismo zadovoljni sami s sabo. Ja, tko je....vedno si želimo tisto česar nimamo. In....neee, jaz tudi pod razno nisem shirana
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 6:47:58
|
|
|
|
srki
|
Te zastopim, kako ti je. Poznam eno punco, tako suhljate še nisem videla. Pa tudi jamra, kako bi se rada zredila, pa ne gre in ne gre. Jaz ne vem, če ti vsa ta hrana ne prinese kg, potem res ne vem recepta za to, kako bi se zredila. Spomnim se stricave žene, ki me je vedno hecala, ko sem bila v srednji šoli, sem bila tudi jaz prava prekla, kdaj bova šli na redilno kuro v Švico . No, ona je še sedaj prekla, jaz pa normalna, fejst baba . Je pa res ja, da nikoli nismo zadovoljni sami s sabo.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:19:47
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz ti komot odstopim kakih 5 kg aja, če te zanima mi piši na ZS da se dogovoriva o prevzemu
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa deset.Ti jih lastnoročno prinesem,da ne bo poštnine.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:30:58
|
|
|
|
petja
|
Kerensa, jaz imam sodelavko, stara je 31 let in ima isti problem kot ti ... ona non stop je, od tega je vsaka druga stvar čokolada, čips, rogljiček ... ampak zrediti se pa ne more ... Men že prav grozno izgleda . Sam njen problem je, da se ne zna obleči glede na svojo postavo .
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:35:05
|
|
|
|
Lunc_a
|
No trenutno nisme čist shirana,ker sem noseča ,tako da sem dobila malce v ritko .jaz že itak govorim že par let,da bom šla k zdravnici,da mi ščitnico pregleda,ker jem na vsako uro ,ampak konkreten obrok,ne pa po mali.Sem že v zdr. knjigah iskala ,v tistih ,ki imajo vprašalnik in na koncu je rešitev in mi piše ,da takšen sindrom kao imajo debeli ljudje Slutim da meni ščitnica nagaja.kakor so rekli moji starši: lažje me je oblačiti kot nahraniti oz. ceneje je
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:40:05
|
|
|
|
tažana
|
no tut jest sem bl pri suhicah. tudi jest jem, kar mi zapaše kadarkoli. pa se nič ne spremeni. res pa je da količinsko pa res nikoli nisem pretiravala- mam želodec tut očitno bolj mali. no ampak za spremembo pa nisem nasprotno obremenjena da bi se zredila. vedno so mi govorili kakšna suhica sem pa da ne bi bilo narobe če bi se kej zredila. zato sem se tega kar navadla in mislim da bi se kar sekirala če bi se zredila. že zato ker je bil to vedno moj "prepoznavni" znak .
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 8:43:00
|
|
|
|
Lunc_a
|
Lepo tebi težana,ampak jaz imam takšno težavo,da se v bistvu prenajedam.Jaz se tako najem,da mi je skoraj slabo,čez eno uro pa sem zopet lačna kot da nisem jedla en teden že in se zopet prenajem itd itd.zato tudi sklepam da je pri meni vmes ščitnica in da se zaradi tega tako prenajedam.Ahh,saj bo boljše so rekli
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 14:38:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, jst sem bla vedno lahkokategornik, sem tudi manjše postave. Po kg imam idealno težo, bi pa lahko kakšen špehec kje manjkal No, sem hotela napisat, da sem kot otrok mela redilno kuro in sicer vsako jutro 2dcl mleka, 1 rebro čokolade in 1 banano in so šle kile počasi gor. Poleg tega sem se morala ukvarjat s športom in se je res poznalo, ker tudi mišična masa naredi svoje... Se mi je pa ta zajtrk za nekaj časa pošteno zameril zdej mi ga pa tako ni treba več jest v taki obliki Poskusite, mogoče bo pa delovalo Tinka
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 15:02:22
|
|
|
|
arielca
|
Kerensa, te razumem, ja. Jaz lahko pojem vse, kar vidim, pa ne bodo šle kile gor. Očitno so to geni n sem se nehala sekirat. Čeprav bi včasih rada kakšno kilco na pravem mestu .
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 15:18:22
|
|
|
|
madela
|
Ja,tud jaz spadam v kategorijo bolj shiranih. Pri treh otrocih sem še zmeraj taka suhica kot v srednji šoli. Pa pojem vse kar vidim pa nič.Ja pri zdravniku pa me je skoraj kap,ko sem prišla iz ordinacije sem se morala nasmejat. Mi reče zdravnica:Ja vi pa imaste zelooo visok holesterol .Boste začeli pazit kaj pojeste in pa seveda zdravila. Tako sedaj lepo žvečem dietno hrano in čakam,da mi še ti kilogrami pobegnejo. Sosed mi je rekel,da kmalu več ne bomo rabili kurentov,bom jaz namesto njih
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:18:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
172cm 55kg trenutno; pred nosečnostjo pa 53kg... dahavski atlet Aja, šivilskega metra pa nimam, da bi svoje čajne vrečke in nič riti merla - sej boljš
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:19:44
|
|
|
|
Moyca_
|
čakam na zs
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:20:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A odstopiš kej riti? Tko dve blaznici za rit bi mela, lepi...da bo tko fino ven stala
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:23:39
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris A odstopiš kej riti? Tko dve blaznici za rit bi mela, lepi...da bo tko fino ven stala ni problema , dam ti 10cm okrog riti
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:27:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kam lahko pridem rezat
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:28:49
|
|
|
|
Moyca_
|
kuj na štajerski konec zavij
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:30:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
eh, tej sem pa tko bliz tebe
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:35:53
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris eh, tej sem pa tko bliz tebe te pa pride, pri britofu te čakam ob polonoči
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 1.3.2007 16:37:58
|
|
|
|
tatijana
|
NO, jaz sem bila in sem še vedno, med najbolj suhimi. Bi bla kar dobra konkurenca Dahaucem. Pri 27ih letih in 165 centimetrih imam slabih 50 kg. In mislim, da se tud med nosečnostjo ne bom čist nič zredila. ( moja mama je rodila 3x, pa se je zredila max 8kg- pa še to pri bratu, ki je imel skoraj 5 kg porodne teže!) Pa da ne boste mislile, da nič ne jem. Pojem prav toliko kot moj druga polovica- včasih še kaj več- pa je on s svojimi 80 kg prav orng dec, jaz pa zgledam kot najstnica, ki šteje vsake kalorije! Pol se pa najdejo kakšne pametne tetke, ki ti rečejo, da če bom otroka v nahrbtniku nosila, ko bom noseča!! Ja, je že res, da nismo nikoli zadovoljne. Suhe, debele, velike, male vedno bi bile raje prugačne.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 2.3.2007 22:31:23
|
|
|
|
žiža
|
jazs em tako upala, da mi bodo po porodu vsaj tista okrogla lička ostala... Ni ostalo nič, še najmanj pa lička pred prvo nosečnostjo sem mela 51kg po enem letu spet zanosila s 48kg, zdej po 5ih mesecih sem spet pod 50. da mojih skromnih 154 cm ne omenjam. Ampak zdej sem odločena, da če se že zredit ne morem moram vsaj to kar ima v eno obliko spravit.
|
|
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 2.3.2007 22:35:12
|
|
|
|
Marogica
|
Še ena "shiranka" se javlja: 170 cm, 55 kg Absolutno premalo, predvsem pri vseh teh količinah hrane, ki je pojem, brez da bi gledala na maščobe ali kaj drugega "redljivega". Ja, ni kaj, tudi zrediti se je težko, kot sem že nekajkrat napisala......
|
|
RE: A je še kkšna čist shirana tuki? 3.3.2007 0:20:38
|
|
|
|
* Mateja *
|
178cm in borih 55 kg. Nebi omenjala kaj vse na dan pojem, grozne količine sladkarij, predvsem tiste, ki imajo kaj čokoladnega. Več ko pojem manj kil mam! Včeraj sem se vagala in nisem mela niti 55 kg. Zadnje čase se počutim prav čudno v mojem telesu, zizik nobenih, rit mal špehava ker nisem še nikol vidla fitnesa, lica upadla in nobene barve, ko si dam kaj ozkega nase sem ko eno strašilo... V pondelk grem k zdravnici zaradi ščitnice, ki zna bit da mi ne dela prav, ker mam par težav. Edino ko sem bila skromnih 6 mesecev noseča sem se zredila 10 kg in sem bila prav simpatična, same joške so hodile naokrog, pa mal večja rit! Jah,...Tud ta suhe se ne vedno počutimo dobro v svojem "skeletu"!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?