Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 21.9.2007 16:11:48
|
|
|
|
benika
|
Jaz bi jih na tvojem mestu poklicala in vprašala kako in kaj. Če se bodo kaj vlekli ven, jim enostavno povej, da je rok dobave že predolg in da vozička ne boš vzela, če ga kmalu ne dostavijo.
|
|
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 21.9.2007 16:49:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tako nekako bi jaz ukrepala. Hehe, si si premislila in nisi vzela rozanega?
|
|
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 21.9.2007 16:55:57
|
|
|
|
Raho
|
Ne, rozanega nisem vzela zato, ker je moj rekel, da se z rozanim ne bo sprehajal NIKJER. Ker, kaj da si bodo ljudje o njem mislili
|
|
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 21.9.2007 17:00:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pomojem bi bil nižji za 10cm
|
|
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 21.9.2007 18:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal ga nisem, pa mi je takooooooooooooo všeč Pokliči v Bušija. Ali se naredi Francoza pred svojim in reci, da so v zglednem roku dobavljivi samo rozasti . Naj se navadi na žensko pretkanost .
|
|
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 23.9.2007 8:45:19
|
|
|
|
Magi*
|
Alice, ti jih kar pokliči. Pa zahtevaj Mojco - šefico, se bosta gotovo vse dogovorili.
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 24.9.2007 13:06:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Alice, kaj si izvedela? Jaz sem se tudi pri njih zanimala in so mi bili sumljivi z dobavo. Hotela sem ga do 1.12. in je rekla da ni blema. Motilo me je pa to, da sem tu (v Belgiji) preklicala 90 % vseh, ki jih prodajajo in ga niso imeli na zalogi, dobavo pa so obljubljali sredi novembra, oz. začetek decembra. Mal čudno se mi zdi, da bi jih samo v SLO dobili septembra? Jaz sem ga potem vseeno našla v eni trgovini v Antwerpnu, zadnjega. Vzela pot pod noge in ga že ogledujem Upam, da se ti izide tako, kot si si zastavila!
|
|
RE: A je še kdo, ki je naročil Bugabooja? 27.9.2007 12:10:12
|
|
|
|
TinkiBinki
|
hehe, kaj je tem moškim? Moj je tudi rekel, da se ne bi sprehajal z roza vozičkom...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?