|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je še katera zamorjena?
7.7.2005 9:51:02   
ElaM
Punce, a je še katera zamorjena? Jaz sem čist :((, kar skoz bi nekaj jokala in stokala. Vsi načrti se nekaj rušjo, pa :) se kar nekaj izmika.:zmeden:
A ima še katera podobno obdobje zdaj? Mogoče je pa temu kriv mlaj.:zmeden2:.
Če ma katera kakšen dober nasvet kako do dobre volje in optimizma, se priporočam.:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.7.2005 9:57:02   
dolenjka

Jaaaa, jaz tut :zmeden2:, :((, čudna! Kr neki se mi dogaja, pa kr spala bi, doma se ničesar nisem dotaknila še 100 turških let.... Dons zjutrej sem komi posodo za dva dni nazaj pomila (sorči, ampak ni šlo prej), pa še za to sem porabila 2 x več časa kot je potrebno. Kar vlegla bi se na tla, tle na šihtu, pa vse 4 od sebe:zmeden2::zmeden2:
A je to res mlaj, al kva? Sem utrujena ko :kuza:!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2005 10:08:36   
*AnaL*
Punce!
Glavo gor!
A nas bo zdej že vsaka lunca spravla iz tira al kaj...? Ne bit zamorjene:( no.
Tud sama sem bla včerej precej sitna,me je bil moj :love: že mal sit. Potem sem pa šla kolesart - sama za eno uro in pol, zvečer je blo pa cool. Narava in svež zrak delata čudeže! Kakšen dober vic si preberite, pojdite na sprehod,... doste videle, da bo boljše. Sicer pa za vsakim dežjem posije sonce...

Spet sem nekej pametna, ampak taka sem.

L.P
Ana

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2005 10:11:41   
Udb
Ja, hvalabogu, da nisem samo jaz taka!!!!!!!!! Danes so me v službi že čist ob živce spravili!!! Ful si nekaj h srcu jemljem - drugače si ne!! ;) Ne bom več - me namreč začenja nekaj po trebuščku špikat. Bogi moj :duda:.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2005 10:19:36   
anadejka
Hja vem to pride eno tako full smotano obdobje,tut jest sm učas smotana k driska,pa sploh ne vem zakaj,ampak na srečo ne traja dolg.Lohk je tut lunca kriva,ampak čist tko kt prau AnaL,pejte po šihtu mal vn,magari na sprehod,vdihnt mal svežga zraka,pa možgančke mal na OFF,pa bo prec bolji!!!;)

Življenje je lepo,uživejte ga!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2005 10:34:17   
dolenjka
Ja res je, ven je treba! Jaz grem danes obleko za poroko izbirat z mojo pričo! Jupi!!!!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 10:41:42   
anadejka
Vauuuuuu Dolenjka a res?!?!?!!?:bravo::bravo::bravo::bravo:

Kam pa greš???A greš v Lj.???Jaz sem mojo dobila v Graziji,majo fuuuull veliko izbiro,pa neverjetno prijazni prodajalki,cene so pa od 50.000 naprej.

Kdaj bo pa poroka????Dej dej kej več povej!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2005 10:46:55   
MašaS
Joj!!! tudi jaz sem ze dva dni taka, da je groza. Pred dvema dnevoma sem mojemu :love: tako neki tezila in ga zivcirala, da je bila potem do vceraj zvecer tiha masa. Groza, ne vem, kako se lahko dam eni lunci tako sprovocirati?!?!?!?!?! :grrr::zmeden:

Pa, saj bo. Po vsakem dezku pride soncek. Za naju je vceraj zvecer. :)- :)- :)-

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2005 11:26:16   
gaja*
Tudi jaz se vlečem ko megla po bajti :zmeden:. Mal me vreme daje;), mal pa tablete (primolut nor), pa sem čist adijo :( :(
Zdaj sem že dve uri na balkonu pa barvam mizo, da vsaj do zraka pridem. Pol grem pa ven, res, da se nadiham in napolnim baterije...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2005 11:42:45   
dolenjka
Anadejka,

10.9. bo srečni dogodek! Ja v Lj grem. Danes sem dogovorjena v Krinolini (na internetu sta mi dve ful všeč) in v salonu Princ!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2005 11:46:53   
gaja*
Dolenjka, čestitke!! :bravo::bravo::bravo:
Tud jaz sem še čist pod tem vplivom (dober mesec poročena) in še z veseljem pogledam obleke, sem šla na to stran (krinolina) in našla svojo obleko, sam sem si jo jaz sposodla v Mod` artu.
:bravo::bravo: vse lepo ti želim, boš vidla kak čudovito je :bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2005 11:48:29   
anadejka
AAAAAAAA!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

A dej neeeeeehi dolenjka:bravo::bravo::bravo::bravo:,pa ti se na isti dan poročiš kot jest!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kje pa se bosta poročila???Midva se bova v Bistri pri Vrhniki.

Full noro!!!Zdej smo že 3 ki se poročimo 10.sep.Ti,buškica in jaz.To bo najlepši dan!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lepo oblekco si izberi danes9nebesa,pa velik jih probej da se boš prav odločila.Jaz sem izbrala 4.ki sem jo pomerila in takoj sem začutla da je zame,ker sem se full udobno počutla v njej,pa takoj mi je bla najbolj ušeč.

Lepe pozdravčke.........anadejka:rozica::rozica:

jutri pa poročaj;)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2005 12:00:15   
buškica
Ma sej ne moreš verjet. kolk se nas bo poročilo na isti dan. Pol moramo pa srčanje vseh punc k se desetga septembra poročiijo organizirat.
kaj pravite?

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2005 12:06:26   
dolenjka
Jaaaa, to bi blo fulll dobr! Od kje pa sta vidve?
Kje se pa ti poročiš Buškica?
Midva se bova v Bohinju, na jezeru (ladjica za 70 ljudi)! Romantika na višku, a ne??

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2005 12:08:06   
buškica
Midva se bova na škofjeloškem gradu, full lepo sicer bo samo civilna ampak se poročiš v kapeli gradu, full romantično je. sem že vse preverla.

Ja dejmo organizirat!
jest sem za:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.7.2005 12:08:29   
buškica
Aja sem iz Medvod.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.7.2005 12:10:18   
anadejka
Vauuuu dolenjka,to bo pa full lepa in romantična poroka:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Jest sm z Logatca - uvožena Vrhnčanka drgač;)

Buškica,to si dala full dobr predlog,jest sem takoj za!!!:bravo::bravo::bravo:

Al pa če bi tut za to kšn seznamček vodile;)

Nej se javjo vse bodoče srečke neveste!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.7.2005 12:13:03   
buškica
Kaj pa če naredimo novo temo in tam vodimo evidenco.

Pa ostale ne zamerit, vse druge tud vabljene.

zdele me ene pol ure ne bo grem mal pomalcat. pol pa priklop nazaj.

čau

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.7.2005 12:14:07   
anadejka
zmenjen;)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!