Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A ima katera svojo trgovino? 21.10.2007 14:50:04
|
|
|
|
mala maja
|
tko greš ja ...... jaz sem pa ta pa ta iz tega in tega podjetja. Izdeljujemo to pa to, vas mogoče zanima naša ponudba. in pol ti vsak reče, joj morate dobiti poslovodjo al pa lastnika(manjše trgovine) pride takrat in takrat.... pa ga takrat ni če maš srečo Po pa vsak hoče na kosignacijao(to je tako, da ti plača takrat ko proda al pa ti konec sezone vrne ) al pa hočejo rok plačila 90 dni ali več. če ti vzamejo robo na rok plačila in ne na kosignacijo teba potlej briga če jim stoji 10 let na policah, sam če pa vzamejo na kosiignacijo je pa tako, sezona se menja na 3 mesece. Ti ne boš dala njim srajčke spomladi in jih bodo pordajali celo poletje, jeseni ti jih bodo pa vrnili. Kaj boš pa ti z njimi, če je poletna roba??? najbolje je vstrajat, vsaj za prvo prodajo keš na roke, pol pa višaš rok plačila. No vsaj midva tako delava, ker pa kjub temu ni noben plačeval, sva začela pobirati naprej denar za material. Sam midva ne dela več za trgovine, ker se ne splača. vsaj v tekstilu pa je tako, da ti blaga noben ne bo dal na več kot 30 dni, če boš imela srečo po letu dni in da boš redno plačevala ti ga bodo dali na 60 dni mogoče , kaj več pa ne. Amapk če imaš res srečo, za male količine pa sploh ne. Greš pa v trgovino z eno številko vsakega vzorca, ne moreš si privoščit, da boš v vsaki trgovini pustila vzorec. Pol jih imaš lahko na miljone. pa še nekaj velikokrat vsaj evčinoma našim trgovcem s tekstilom ne pomeni veliko kvaliteta blaga ampak samo da bo lepo zašito in da bo poceni. Pa te bodo J**** za vsak kriv šiv. Naprimer, če kupiš jersej od beti metlika, se bodo vsi šivi zasukal, če ga kupiš pa od jersey Škofja loka, je pa drag da te kap. Ampak je po 10 letih pulover še vedno isti.
|
|
|
|
RE: A ima katera svojo trgovino? 21.10.2007 14:53:05
|
|
|
|
rija
|
jaz pa mislim, da preden vložiš denar v blago in delo, bi se bilo dobro zmeniti s trgovino, za vse pogoje. tak na slepo boš hitro pogorelič. pa še kitajci so huda konkurenca domačim pridnim delavcem
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?