Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A grozdje res nima okusa ali nosečniški znaki... 24.9.2008 20:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem si obljubila, da o nosečniških znakih z nikomer več ne govorim, bom pa vam tu na forumu malo zatežila, ker tokrat pa res ne zdržim več ... sicer me vsak mesec preseneti kak nov, ampak tole, kar se mi dogaja ta mesec je pa že res (upam, da) sumljivo. Skratka, imam o-g-a-b-e-n okus - ves čas, ko ne jem (pa si umivam zobe in skrbim za ustno higieno, da ne bo pomote ;-). Grozdje (in to v tem času!!!!) nima nobenega okusa (pa vem, kakšen okus naj bi imelo grozdje ;-) Ves čas bi jedla samo meso, pa sem sicer skoraj da ne vegi ... meso me redkokdaj pokliče. Potem pa še tisti tipini znakci - boleče joškice, špikanje v spodnjem delu trebuha, ampak to imam tudi pred ... najbolj sumljiva mi je tista z okusom ... Ima katera podobne izkušnje in potem ?
|
|
|
|
RE: A grozdje res nima okusa ali nosečniški z... 24.9.2008 21:04:22
|
|
|
|
*sanela*
|
Meni se je to dogajalo ko sem delala na , vsak mesec mi je zamujala M. dva tri dni in jaz sm takoj imela nekakšne znake. Meso mi je smrdelo, zjutraj mi je blo slabo............ Ko pa sem res ostala noseča pa niti opazila nisem, prav nič, nobenih simptomov. Psiha se igra z nami !
|
|
|
|
RE: A grozdje res nima okusa ali nosečniški z... 24.9.2008 21:09:39
|
|
|
|
Naja30
|
Glede grozdja - prve tedne sem ga ful rada jedla. Vsi so rekli, da je prekislo. Meni je pa zelo pasalo in še zdaj mi paše vse kislo.
|
|
|
|
RE: A grozdje res nima okusa ali nosečniški z... 25.9.2008 9:18:56
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Glede grozdja - prve tedne sem ga ful rada jedla. Vsi so rekli, da je prekislo. Meni je pa zelo pasalo in še zdaj mi paše vse kislo. A ste deklico naročili? Hecam se, pa vendar je meni pri fantih noro pasalo sladko - banane, čokolada - in meso, pri mali nagajivki pa solata nikoli ni bila dovolj kisla.....
|
RE: A grozdje res nima okusa ali nosečniški z... 25.9.2008 10:00:37
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Glede grozdja - prve tedne sem ga ful rada jedla. Vsi so rekli, da je prekislo. Meni je pa zelo pasalo in še zdaj mi paše vse kislo. A ste deklico naročili? Hecam se, pa vendar je meni pri fantih noro pasalo sladko - banane, čokolada - in meso, pri mali nagajivki pa solata nikoli ni bila dovolj kisla..... Ne vem, kaj smo naročili. meni je pri prvi deklici pasalo tudi sladko. Tako da... pustimo se presenetit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kateri VARUŠKI bi zaupali otroka ?Varuška.LjubljanaPrivat varstvo vodijo različne osebe.Nekatere na črno, nekatere delajo preko študentskega servisa, druge preko s.p.-ja kot ga določa država. Komu bi vi zaupali otroka ?upokojenka (
18%)
študentka (
4%)
mlada vzgojiteljica (
39%)
vzgojiteljica z statustom varuha pri ministrstvu (
39%)
Število vseh glasov: 364Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!