Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 16:28:10
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz moram imeti vedno doma: olive (črne in zelene, polnjene s papriko) Ptujska posebna salama tuna v konzervi plesnive sire in parmezan jogurti (Activia, LM) in skute s sadjem mozzarela pistacija, smoki Lorenz, indijski oreški Milka s keksom keksi Grancereale (s kakavom in hrustljavi piškoti) Joj, lahko bi naštevala do večera .
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 17:02:31
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaz moram met pa vedno suho salamo sir navaden in dimljeni čokolado milko s celimi lešniki čips kakšne piškote še čokolino hrustek
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 18:01:37
|
|
|
|
gaya24
|
olive sir (mozarela, dimljen, feta) jogurt maxim-ljubljanske mlekarne Monte puding- Zotte ananas kinder čokolado Barilla Molino bianco piškote polnjene s figami
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 18:30:12
|
|
|
|
Annny
|
zelene olive čokoladni sladoled polnozrnate štručke masleni kruhki Ölz bomboni Menthos zeliščni namazi Ibi (ne prodajajo v trg., kupim od enega zastopnika) indijančki kisla smetana + mešanica začimb za solato Kotany (super namaz) sojina omaka (za kakšne hitre kitajske jedi, juhe in vse mogoče) skutni štruklji Mizica pogrni se (njami) ... v glavnem, teh prigrizkov je pri meni neomejeno Samo nič mesnega
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 21:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Stvari, ki jih v futr-shoppingu kupim PREDVSEM zase, so: - sir Brie z baziliko - masleni buhteljčki (pakirani v vrečki) - Sparove sirove palčke - bela Milka - kisli žele bonboni - vanilijev instant kapučino - narezan pršut (pakiran) - polnjene paprike (v konzervi) - panirani zmrznjeni osliči - stracciatelin sladoled - zeliščne baguette - jagodni Actimel - Red bull - mesni ravioli - rukola No, hvala... zdaj sem pa lačna...
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 23:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
- smoki - Milky way, Snickers, Knoppers, Toblerone, Milka s karamelo, Milka noissette od cokolad - svez kruh + ogrska (pick midi) + kisle kumarce + rama namaz s hrenom + sir - cokolino - Hipp kosmici zivalce iz Müllerja (krokodil, kamela, slon) - puding Maxim od Lj mlekarn al pa DahneSahne od Danoneta - cokoladni jogurt od ene slo mlekarne (Celeia?) Zdej sem pa lacna, moram it jest .. paketek z ogrsko salamo
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 14.10.2007 23:40:24
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Kaj najraje klopate za malico oz. kaj je tisto, ki vam je najboljše, s čim se najraje pregrešite. (a lahko zraven napišete firmo?) -EGO jogurt, okus korenček&pomaranča -polnozrnate tablice, Frutabela &Co. -sir Gouda in Jošt-prekajeni -muesli s čokolado -polnozrnate blazinice polnjene s čokolado -skutni štruklji, lahko od Pečjaka ali Mizica pogrni se -muffini domače izdelave, potebuješ čisto simpl sestavine...
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 15.10.2007 4:01:04
|
|
|
|
Magi*
|
- navadni jogurti (LCA, bifidus, ego) - actimel vanilija - siri in sirni namazi (holandski ementaler, jošt, rok..., zeliščni s.n.) - več vrst oliv - pršut narezan (ne pakiran) - tuna v konzervi - zelenjava (rdeča paprika, paradižnik, z. solata, radič, bučke...) - sušen paradižnik - gorčica - hren - pesto - črn kruh - jajca - mleko - krispiji za v jogurt zdaj sem pa lačna ratla...in ja, ne morem spati
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 15.10.2007 11:08:54
|
|
|
|
NevenkaP
|
U matr, dobra tema Dosti je tega. Ampak na top lestvici so: - olive take in drugačne - siri - bolj smrdijo boljši so - pršut - kolikor se da poredko ena velika vreča čipsa, obvezno Eurospinov 30 dag, ta mi je najboljši - jogobella jogurti - sladoledi Cart d´Or - sveža tuna Rajši neham
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 19.10.2007 10:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mleko kakav ajvar kruh (seveda) Včasih je bilo še: Čokolada evrokrem sam zdej hujšam
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 19.10.2007 11:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pršut suha salama poli panceta parmezan LCA jogurt jabolka ananas voda zeleni čaj rdeč vinček oreški vseh vrst čips pa vse stvari iz katerih lahko narediš kako sladico v času poželenja
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 19.10.2007 11:45:24
|
|
|
|
marsovka
|
se pozna, da smo lih pred malico (službenim kosilom) na šihtu za "malico" ponavadi pojem (v zadnjem času) skoraj vsak dan eno kilo mandarin, pa kakšen jabolk fajn sočen, mal kiselkast, pa kakšno banano domači prigrizki pa: tuna vital ali safcol, popečen kruhek toast mocarela - paradajz kruh, pečen pršut kumare, sir (tolminc) radič z jajcem kruh + kefir navaden jogurt (LCA) + kisla smetana uni namazi štajerc, prekmurc, mediteran... drgač pa imam rada doma še: sadje rdeča pesa od ete makova štručka kakšen topfencreme studentenfutter misli ... no, sem ugotovila, kam gre uglavnem plača, haha, za hrano!
|
|
|
|
RE: A bomo spet eno o hrani? 19.10.2007 14:54:22
|
|
|
|
mami_miki
|
ql..
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?