|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:33:21   
Pikapolonica
Skoraj 7 mesecev je že stara, pa lahko na roke preštejem tiste "trenutke" ko je zaspala mirna. Drugače pa že 7 mesecev poslušam ta njen jok. Večni jok. Pred spanjem dopoldne, spanjem popoldne, spanjem zvečer.....

Tako rada jo imam, pomeni mi vse na svetu, ampak tole me pa ubija!

:(( :pika: :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:37:10   
HuAnita
Sva že dve!!! Pa potem zizlanje non.stop, tudi ponoči, če jo odklopim, spet jok... Saj vem, zobki, pa sanje, pa mokra plenička, ampak - halo?- tudi mamica mora počivati.
Iz srca zavidam tistim mamicam, ki jim :duda: spijo. Pol lažje jim je kot pa nam.

Ubita HuAnita

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:37:50   
Anonimen
Verjamem. In kaj potem narediš, ko joče?

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:39:43   
total
Ja, vsak otrok ima nekaj,res pa da ti pride dan ko imaš vsega poln kufer,ampak spet na moment vse pozabiš in na jok,neprespane noči...,punce saj bo bolje:)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:41:17   
Bejba
Veš da bo tudi tega enkrat konec, Pikapolonica. Takrat boš pa pogrešala te čase ;). Verjamem, da ni enostavno. Pa ste že poskušali kakšne drugačne finte - ali ima npr. kakšno ninico? Naš ima ninico medvedka, ki ga ima samo, ampak res izključno samo v posteljici za spat. In ko ga vidi je tako vesel, ga stisne k sebi, se nekaj časa z njim pogovarja in vriska (danes sta imela kar dolg pogovor :zmeden2:), potem pa zaspi. Seveda grem jaz x-krat tja pogledat kaj se dogaja, popravit dudo, dat malo čajčka, ampak lepo zaspančka brez joka. Kaj pa če bi jo obrnila v kakšen drug položaj, če se že sama ne obrača? Ne vem kaj bi ti svetovala. Po vsakem dežju posije sonček. Tudi zate in za tvojo princesko bo :).

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:42:25   
dory
U ja poznam to...in na dolgi rok res zacne ubijat in te ze mali pisk spravi v nervozo,ker se bojis,da ne bo spet iste arije...ja se spremeni sigurno,ceprav mal skrhani zivcki pa ostanejo...

Pri nas se je vse spremenilo odkar je shodil..tako je postal malo bolj neodvisen in sam lahko raziskuje in temu primerno se zamoti in uziva..do takrat je blo noro :(

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:49:22   
Pikapolonica
Na žalost sploh ne moremo nič poskusiti, ker se začne dreti v trenutku ko jo poležem. In v tistem njenem joku potem ne vidi in ne sliši ničesar. Še mene ne registrira dokler res ne omaga in začne poslušati moje prigovarjanje ali petje.... In potem končno zaspi... pa ne za dolgo... ker začne spet jokati. In tako tudi po 10x, dokler zares ne omaga.

Pa do zdaj smo imeli vsaj noči OK. Zdaj pa že en teden joka tudi ponoči. Pa spet ne pomaga nič. Ne petje, ne cartanje, ne voda, ne duda.... Slutim, UPAM, da so za to krivi zgornji zobki!

Ah, saj vem, da enkrat bo bolje. DO poroke menda že, pravijo! Njene seveda, mami je že poročena! :bravo: ;)

:pika:


(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:52:54   
Anonimen
Ja, ne vem, potem pa poskusi iti iz sobe ven. Pa naj joka. Saj če itak nič ne pomaga, mogoče bo pa tako še najprej utihnila. Kaj pa veš, kaj se jim plete po malih glavicah.

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 21:54:24   
Primoza
Koliko pa kaj prevozite z vozičkom?

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 22:06:41   
Pikapolonica
Zunaj sva čisto sleherni dan. Dopoldne po dve do tri ure, popoldne pa tudi še za kakšno uro. Tko da svežega zraka ima dovolj....

:pika:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 22:33:37   
Pikabu
Pri nas je vžgalo to, da sva se z njo igrala na tleh, dokler ni bila res fino utrujena, potem je pa zaspala. Dokler se je dojila, je zaspala pri meni, zdaj pa sama v posteljici. Ampapk je še vedno navejena, da se pred spanjem igramo na tleh, potem pa vidiva, ko se začne naenkrat kar naprej stiskat moj, moj, veva, da je čas za spanje in zaspi sama, brez problema. Dobi dudo, stisne k sebi zajca in zaspi. Ko je bila manjša, pri dojenju, pri meni ni zaspala, če je nismo dovolj utrudili.

Aja, čez dan pa je imela obdobje, ko je zaspala samo v vozičku. Je bilo ravno čez zimo in je bilo dovolj, da sem jo samo za ven napravila, pa v voziček dala, pa je spala.

Veliko sreče, pa upam, da se vam to čim prej konča.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 22:35:06   
jagoda
Kaj pa če jo kaj boli? Baje da vnetje ušes veliko bolj boli v ležečem položaju. No, upam, da ni to:zmeden::zmeden::zmeden: Kaj pa če ležiš zraven nje, a tud joka? Adam je tud veliko jokal do 3. meseca zaradi krčkov, potem pa vedno manj. Zdaj pa je tak dobrovoljček, da ga je veselje gledat. Če bi mi pred parimi meseci kdo rekel, da bo sam zaspal v posteljici in spal tam celo noč, bi mu rekla da je zmešan;);):zmeden2::zmeden2::zmeden2: Tak, da prihajajo boljši časi, verjemi! Pol pa kr hitr pozabiš vse to:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 22:43:19   
Gina
- Kaj pa, če jo nosiš?

- kaj pa, če je sploh ne siliš spat, ampak jo daš v njenoposteljo s par igračkami vred in počakaš, da se sama umiri in zaspi

- kaj pa, če jo daš na svojo posteljo (jaz imam na svoji postelji tako ograjo, ki se ponoči prestavi na njegovo posteljo) in se tam lahko igra, slej ko prej omaga, jaz pa grem nalašč (podnevi) ven, pa še vrata zaprem, ker tako najlažje čez dan zaspi

- jaz včasih zvečer gledam TV, mali se igra na veliki postelji in se valja ob (na) meni, pa crklja in slej ko prej zaspi

No, te variante jaz uporabljam, ko je jokal, sem ga pa dostikrat sploh prve pol leta nosila, pa oči tudi, tam se je pa zihr umiril.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
10.6.2005 23:57:40   
Seven*
Jakob je skoraj do 11 meseca zaspal samo na fantovih prsih, torej v narocju. Kaj drugega sploh nismo poskusali. Mogoce pac rabi veliko tvoje blizine. Cimprej se bos s tem sprijaznila, tem bolje bo. Je naporno, vendar otroci so si pac razlicni. Zdaj zaspimo tako, da se cartamo drug ob drugem.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
11.6.2005 7:33:17   
Anonimen
Midva še zmeraj ne spiva..zizi zazi. Pa se je očitno moj bioritem tak navadil, da mi je to kao normalno.
Če sem močno utrujena, grem popoldan z njim spat, pospravljam pač zvečer.

Bo minilo, pravijo, sam če sprejmeš vse to, ne misliš na to kako bo to noč spala, ti bo mogoče malo lažje. Jaz sem sprejela in tak to je.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
11.6.2005 9:05:50   
piščanc
jaz ga nosim, dokler ne postane zaspan, oz. ga uspavam na rokah, potem pa ga odložim v posteljico, vedno se zbudi, včasih samo pogleda in zaspi, drugič ga je potrebno malo pobožati po trebuščku, če pa se ne umiri ga spet dvignem in ponovim vajo. zdaj sem mu v posteljico dala velik kovter, da leži na njem in je bolj utesnjen, ni pa na ravnem, dnevno spanje se je podaljšalo iz pol urce na eno uro, ponoči se pa zbuja samo še enkrat

pridejo pač boljši in slabši dnevi, zobki so pa hudič, takrat je pa potrebno veliko cartanja

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A bo kdaj tega konec?!?!?!?!?
11.6.2005 11:41:05   
bini
če sumiš da so zobki ji daj zvečer žličko calpola... pri nas je to takrat pomagalo...
sicer pa doživljam podobno kot ti... zdejle na morju en teden je bil ponoči čisti kaos (podnevi pa tak angelček :)...sva jo očitno razcrkljala, ker sva si govorila 'ala novo okolje'... ampak dans bomo spet začeli 'vzgajat' z jokom, ker jest grem v ponedeljek v službo :(... in se tega ne grem več...
ampak pri nas je tako, da če zaspi z jokom, potem ful boljš spi :zmeden: - preverjeno že neštetokrat.. sam kaj ko jest tako težko to poslušam.. dans je mož reku da me bo iz hiše spodu zvečer :ups:
zdrži - sej bo!!!

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?