Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A bi se lahko zgodilo tudi vam? 9.5.2010 23:52:34
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ma kaj je blo danes v zraku, da sem ga polomila na celi črti? Sej ne vem al se boste smejale al zgražale...sam v opomin vam napišem ta moj dogodek desetletja.... končno se namenim uporabiti sposojen aparat za peko kruha (lahko uganete čigav) in lepo vse ok po navodilih ga za 10 min vžgem, pustim laufati da se znebim vonja po novem....in naredim mešanico moke in stresem not napačno mešanico (ne tisto, ki sem jo pripravila) in šibam vse strest v wc in čez nekaj minut ugotovim, da sem izplaknila tudi gnetilni kavelj in uganete? Brez tega pa aparat ne bo delal nič.....jutri bo akcija bom klicala servis, da dobim nov del. (gnetilni kavelj je tisto v posodi, ki dejansko naredi ljubi kruhek) ga z veseljem mastno plačam. nauk te zgodbe....nič ne izplakujte v wc in ko si kaj sposodite, ne govort da ne boste nič pokvarili je pa aparat za peko kruha znamke Privileg, bil je prek Queleja naročen, a mogoče kdo ve, če so ga v Gorenju za njih delali??? Je podoobern temu: http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/mali_gospodinjski_aparati/pekaci_kruha?c=284332
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 0:44:17
|
|
|
|
MTFP
|
Se je meni podobno zgodilo, le da nisem vrgla v WC, ampak sem en kaveljček v kruhu pozabila, in potem ga nismo pojedli pa je romal v smeti.... Glede znamke ki sprašuješ, pa žal ne vem...
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 8:05:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Tudi jaz sem kavelj po pomoti vrgla v smeti in na servisu brez težav dobila novega, pa stal je par evrov, tako da ni bilo nobene panike.
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 8:38:50
|
|
|
|
ribica.
|
nauk te zgodbe - ločuj odpadke in meči v bio. Tam se da tudi ven pobrat kasneje.
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 9:17:58
|
|
|
|
koala
|
Se m,i je zgodio nekaj podobnega, z razliko da sem jaz na 3/4 pečen recimo tistemu kruh, vrgla v bio kanto, nisem pa pogledala če so gnetila v aparatu (iz avtomata je kruh jemla mož). Poklicala na servis in so mi čez dav dni poslali novi gnetili, plačala sem okoli 12 evrov z poštnino. Poišči kdo je pooblaščen servisre in pokliči.
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 9:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en nauk zgodbe: ne splakuj hrane v wc, s časom se cevi zamašijo, to je šele sranje (dobesedno ).
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 9:34:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
V bistvu bi mene bolj za cev skrbelo.
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 9:34:45
|
|
|
|
krtačka
|
To je tvoj (negativen) dogodek desetletja? Lucky you
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 9:35:21
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Še en nauk zgodbe: ne splakuj hrane v wc, s časom se cevi zamašijo, to je šele sranje (dobesedno ). aham. Točno to. In če imaš kolikortolikor srečo bo sranje pri sosedih
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 10:39:55
|
|
|
|
Mala_princeska
|
mislim to bi moglo v opozorilih pisat, ko vidim da nisem edina, da sem to naredila, dijo mijo za cev me ne skrbi, ker je šlo vse skup direkt v greznico, greznica pa ni povezana s sosedi bio- ma sej imam v kuhinji en lonček za odpadke in potem vse nosim v kompostnik, sam enostavn ne vem kaj me je trkalo, da sem vse v wc stresla
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 10:41:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Se m,i je zgodio nekaj podobnega, z razliko da sem jaz na 3/4 pečen recimo tistemu kruh, vrgla v bio kanto, nisem pa pogledala če so gnetila v aparatu (iz avtomata je kruh jemla mož). Poklicala na servis in so mi čez dav dni poslali novi gnetili, plačala sem okoli 12 evrov z poštnino. Poišči kdo je pooblaščen servisre in pokliči. koala kje si to dobila in za kak aparat se je šlo? naš je PRIVILEG in naročen preko Quelleja, dobila ga je pa za darilo, računa pa ni nič moram še malo naokrog potelefonirat
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 10:42:14
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Tudi jaz sem kavelj po pomoti vrgla v smeti in na servisu brez težav dobila novega, pa stal je par evrov, tako da ni bilo nobene panike. kje si to dobila? ma vsak namig je dobrodošel, sam da rešim bogi aparat...
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 11:03:56
|
|
|
|
koala
|
Mala_princeska jaz imam matriksa, sem pa šlav Špar/tam je bil kupjen/ da so mi dali kontak od servisa. Kaj pa če na Quele pokontaktiraš, saj ti bodo pomoje znali povedati kdo je pooblaščen serviser za to znamko,jaz je na žalost ne poznam.
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 11:11:08
|
|
|
|
resnično srečna
|
http://www.servis-gospodinjskih-aparatov.si/ tile so pooblaščeni servis za privileg...vsaj tako piše na njihovi strani...pokliči in se pozanimaj...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 11:44:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Tudi jaz sem kavelj po pomoti vrgla v smeti in na servisu brez težav dobila novega, pa stal je par evrov, tako da ni bilo nobene panike. kje si to dobila? ma vsak namig je dobrodošel, sam da rešim bogi aparat... Seznam servisov je bil v navodilih, potem smo enostavno poklicali tja.
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 11:52:49
|
|
|
|
Mala_princeska
|
ja seznam serviserjev je v k.....Quelle informacije ni preveril in so kar nekaj napisali, sem tud že Quelle klicala in upam da mi rešjo, nč grem šeb La-mo klicat, hvala vam za vse nasvete....
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 14:53:00
|
|
|
|
Taddy78
|
A na Quelle se še javljajo glede na to, da smo vse (no, razen taglavnih treh) dobile s prvim januarjem knjige?
|
|
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 22:06:29
|
|
|
|
valči
|
Nauk te zgodbe-raje kruh mesi z rokami,kot jaz,pa nič ne boš zgubila,še več kruha boš naredila. Šala,pa brez zamere,saj vem,da ti ni vseeno,ta del sedaj iskat.Saj boš zrihtala.
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 23:06:14
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 A na Quelle se še javljajo glede na to, da smo vse (no, razen taglavnih treh) dobile s prvim januarjem knjige? ja ne moreš verjet so se mi javili
|
|
RE: A bi se lahko zgodilo tudi vam? 10.5.2010 23:06:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Nauk te zgodbe-raje kruh mesi z rokami,kot jaz,pa nič ne boš zgubila,še več kruha boš naredila. Šala,pa brez zamere,saj vem,da ti ni vseeno,ta del sedaj iskat.Saj boš zrihtala. ja bo bolj zihr
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?