Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 23.9.2007 20:12:44
|
|
|
|
smrka
|
Tasonka, tudi moj cilj je - 20 kg... hujsam ze 21 dan, zgubila -4,2 kg p o locevalni dieti... pridruzi se nam na debati JOVO NA NOVO.... Pa drzim pesti da ti uspe, da NAM USPE! Ce ne v 90 dneh pa vasj do BOZICA..... da zgubimo kile! smrka
|
|
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 23.9.2007 20:25:35
|
|
|
|
total
|
Juter ne morem ,ker mam pol hladilnik dobrot... ,ostalo od RD
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 24.9.2007 8:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jaz sem začela danes z montignacem.. Tako, da vas bom mal spodbujala, če boste ve mene..
|
|
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 24.9.2007 10:52:35
|
|
|
|
corfu
|
O, Tašonka, kje se srečamo, se ti pridružim
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 24.9.2007 12:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
O super, še dve sotrpinki! Jaz sem se kar priključila puncam na temi jovo na novo. Lahko pa tudi svojo odpremo, če želite, da bomo skupaj od prvega dneva. Biba12, jaz se nameravam po končani 90-dnevni začet prehranjevat po Montignacu. Ne več za shujšat, ampak za vzdrževat, pač način življenja. Corfu, koliko imaš pa ti za zgubit? A bom po 90-dnevni hujšala?
|
|
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 24.9.2007 13:39:47
|
|
|
|
corfu
|
Ene 5-6 kg bi bilo super, po porodu sem kmalu prišla na težo pred nosečnostjo, samo malo je še zaloge od prve nosečnosti...tko, da ene 5-6 kg s katerimi se matram že dve leti ...to bi bilo super
|
|
RE: A bi katera jutri začela z mano? 1.10.2007 11:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Že, Afnica. Lahko se vseeno pridružiš. Jaz imam danes 8. dan diete in sem na sadnem dnevu. Če ti začneš jutri, imava do mojega vodnega dneva iste dneve. Drugače pa klepetam na temi jovo na novo. Lahko tja prideš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?