Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 12:27:53
|
|
|
|
Tjuša
|
Ne verjamem! Pri nas že ni bilo tako in upam da ne bo. Je pa res večkrat tako, a se mi zdi da to ljudje potem še bolj poudarjajo:muca:
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 12:38:42
|
|
|
|
Tina26
|
uhhhh Upam da ne, da ni res. Bom kar rekla da nocem verjet. L.P. Tina 35t
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 12:57:09
|
|
|
|
Teni_
|
Pri nas tudi ni bilo tako, pa upam, da tudi kdaj drugič ne bo, ko bomo imelai še kakšnega:duda:. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 13:56:00
|
|
|
|
Gina
|
Jaz v to nisem nikoli verjela, ampak ko sem rodila prvega, je umrl moj stari ata, na katerega sem bila zelo navezana. Po rojstvu druge je umrla moja draga mami. Med tretjo nosečnostjo je umrla moja stara mama. Ljudje se rojevamo, ljudje umiramo....To je pač življenje...
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 13:56:44
|
|
|
|
Bela
|
Meni je nona umrla tri tedne preden sem rodila mojega:angel:, ali je to naključje ali ne pa si ne znam razložit...:zmeden2:
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 14:27:03
|
|
|
|
ronja5
|
Meni je umrl stric dva tedna po rojstvu Tiana :zmeden:.
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 15:52:38
|
|
|
|
viva
|
Meni pa je umrl stari ata dva meseca preden sem rodila. Tudi jaz sem se spraševala, ali je to samo naklučje ali kaj drugega.
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 16:48:39
|
|
|
|
puri
|
Meni je pa stari ata umrl samo 2 dni pred rojstvom mojega sinčka!:(( To mi je bilo res čudno!
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 17:32:09
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, tudi meni so v nosečnosti rekli, da se nekdo rodi in mu drugi naredi "prostor"...jaz sem upala da to ni res...in res nismo imeli nobenega smrtnega primera v ožjem družinskem krogu...upam, da bo držalo tako za vse večne čase!
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 18:18:11
|
|
|
|
Micy
|
Hojla!! Jaz tudi upam da ne bo to tako. Ja tko pravijo da pol prostor nardi pa duša baje gre pol v tega k se rodi. To so itak men sam čenče. Lahko pa da je tud kej res. Jest ne vrjamem. Lp. Maja :angel::)
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 19:13:48
|
|
|
|
lena-3
|
Meni je umrla mama 23 ur pred rojstvom moje ljubice. Bilo je zelo hudo, tako da sem zelo težko pobrala po tem dogodku.
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 19:54:12
|
|
|
|
ninca
|
moj dedi je umrl 1 mesec in pol po mojem rojstvu :((
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 20:18:59
|
|
|
|
neja
|
Tudi pri nas je bil žal smrtni slučaj in sicer tri dni po prihodu iz porodnišnice je umrla prababica od moje pupsi (od mojega dragega babica). Bilo mi je ful hudo, ker si jo je zelo želela videt, ampak je žal nikoli ni, ker jo je prej zadela kap. Bila pa je vsa srečna, ko je samo zvedela, da se je njena pravnukinja narodila živa in zdrava. In še zdaj mi je žal, da nisem takoj iz porodnišnice šla k njej, ampak kaj, ko sem bila tako utrujena in sem imela namen iti k njej čez kakšen teden. Ampak žal je takrat že bilo prepozno. LP
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 21:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ni bilo tako s emi zdi.. ....sem pa ob prebiranju tistega o letu 2004 ''ugotovila'' da več ali manj nihče se ne spomni slabih stvari...smao lepe...:):bravo:
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 29.12.2004 22:15:33
|
|
|
|
Naja31
|
Ah ne vem, meni sta oba starsa umrla pred devetimi leti v razmaku pol leta in se tudi nihce "novi" ni rodil. Pa tudi dve leti nazaj sem dobila necaka, pa ni nihce umrl. Mogoce so pa vse nakljucja. Lp, Naja
|
|
|
|
A VERJAMETE...............? 30.12.2004 7:39:32
|
|
|
|
Maja**
|
Tudi jaz sem se letos soočila z dvema smrtima in samo v enem primeru smo v žlahti dobili tudi naraščaj - nekaj dni preden je umrla moja babica je moja sestrična rodila hčerkico. V to, da nekdo naredi prostor za drugega, pa da se duša potem naseli v to telo, ne verjamem. Smo se pa že velikokrat pogovarjali na "naključne" datume smrti in rojstev v družini, v žlahti. V ogromno primerih je vsaj datum dneva enak pri smrti in pri rojstvu, včasih pa se ujame celo dan in mesec, le leto je ponavadi različno. Poznam kar nekaj takih primerov. To področje je še tako neraziskano, da še nekaj časa ne bomo vedeli kaj se dogaja ob smrti ljudi. Zaradi situacije, ki sem jo imela, sem ogromno razmišljala o tem. Kako lahko danes si, jutri pa te enostavno ni več? Ali ljudje čutimo, da bomo umrli? Za babico, ki je bila zelo bolana, sem že teden dni vnaprej vedela, kateri datum bo odločilen in sem upala da bo preživela ta dan, pa ji žal ni uspelo. Kako sem lahko vedela kaj takega? V drugem primeru pa si nihče ni mislil, da bo umrl moški star 5o let, (skoraj popolnoma) zdrav. Zanimivo pa je spet to, da sem ob razmišljanju kdo je naslednji po moji babici pred oči vedno dobila njegovo sliko, katero pa sem takoj odgnala ven iz misli rekoč da je še premlad za kaj takega. Potem pa se je zgodilo. In to me še najbolj čudi. Zdaj raje ne razmišljam več o teh stvareh. Zdaj sem vam pa zafilozofirala ane, se oproščam! Želim vam vsem skupaj en prav lep, sončen dan! :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?