|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A JE KDO VIDEL SONČEK-MEDVEDKICO?????????????...
15.4.2005 7:13:31   
saša24
NE VEM AL JE ŽE DOBILA :duda::duda:, DA JE NI VEČ NA FORUMU AL PA IMA DRUGO IME???
LEP POZDRAV VSEM PA ČIMPREJ :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.4.2005 7:48:03   
emaa
kolikor vem je sonček medvedkica zdaj mojca9000 in je bila ravno na inseminaciji, na MON ima pa še vedno ta vzdevek. Ji želimo veliko dobrega

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2005 7:48:13   
GoYa
sonček medvedkica = mojca9000

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2005 8:03:48   
Sulfinija
Ojla!!!

Saša sem Mojca9000 namesto sonček.medvedkica!!!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2005 8:45:03   
saša24
pozdravljena mojca9000!
veš malo me je računalnik jezil in nisem mogla bit več na netu, ampak zdaj je vse o.k. in kako kaj napreduje zdravje pri tebi????

jaz čakam na pregled 13.5. po jemanju klomifema. v tretjem ciklusu sploh nisem dobla :hudicek:, mogla bi jo dobit pa 3.3.
sploh ne vem kaj je to? znakov nosečnosti pa sploh nimam, razen tega da imam full velik apetit.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2005 9:18:45   
aljča
oj!
A si naredila:modri::roza:,če ga še nisi pa daj.No ja odvisno tud kako maš:hudicek: ane ?
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 15:32:10   
saša24
test sem js naredila, ampak mi je pokazal negativno. ta mesec ga pa še res nisem naredila. veš se mi ga skor zdi brez veze delat, ker sem že zgubila skoraj upanje. res ne ve,m zakaj se to dogaja nam, nekatere, ki si pa neželijo otrok pa jim uspe v prvo!! to je pa res krivica na tem svetu!!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?