|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AVTOSEDEŽ STORCHENMÜHLE STARLIGHT
16.2.2005 20:27:02   
KIRA
ZA SAMO 126 EUR.!!! SOFORT-KAUFEN NA E-BAYU.

KOLKO MI JAVIJO POŠTNINO, BOM ŠE JAVILA.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7300403927&fromMakeTrack=true

lp:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.2.2005 20:38:10   
pravljica
mi imamo tudi to firmo, samo starejši model je...ampak smo bli potem razočarani, ker sta maxi cosi in roemer dosti bolje ocenjena...ta je bil pa takrat po ocenah čisto pri koncu

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2005 21:44:52   
KIRA
sem jaz tudi vidla. zato pa mal cvikam. drgač bolj navijam za kiddija, ki ima super ocene vsepovsod. tale je pa čist nov, starlight, pa še ni testov, vsaj našla nisem nobenga. zato mal cvikam. drgač pa je tale cena super!
drgač je redna cena pri nas 52.990,00 SIT, pri sončku imajo znižanje, se pravi da je cena 48.990,00 SIT.
tale na e-bayu pa preračunano košta okrog (126,50 EUR) 30.486,00 SIT - odvisno od tečaja. plus poštnina. sam mi še niso javli kok košta dostava v slovenijo. ko dobim odgovor, ga bom napisala - ceno pošiljanja mislim.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2005 21:52:17   
Annny
Super cena! Poštnina bo pa 20-30 Eur, ziher.
Kaj ne izposojajo te znamke avtosedežev tudi pri AMZS? Se pravi morajo biti varni..:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2005 21:57:27   
pravljica
pa saj varni so po moje vsi...mi še nismo imeli problemov z njim (trk trk) :)...gre pa za primerjave, kateri je "bolj" varen in udoben in ne vem kaj še, tu pa odločajo malenkosti

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2005 22:16:11   
KIRA
TNX ANNY. BOM JAVLA VSEEN, DA BO ZIHER. po mojem tud ne more bit več. cena je pa res dobra.

sedaj sem VSE MOŽNE TESTE PREISKALA AMPAK JE TALE SEDEŽ TAKO NOV, DA REZULTATOV OZ. TESTOV ŠE NI. predhodnik ni imel glih dobre ocene. zato mal cvikam. drgač bi ga kar kupla, če bi bil varen.

kaj ve mislite??? ali naj vseen probam najt ugodnega kiddija??

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2005 22:36:52   
brbra
Kira
Test tega avtosedeža je delal AMZS in je bil objavljen v zadnji ali predzadnji avtoreviji, ki jo sami izdajajo. Tam so bile ocene precej dobre in stolček kot kakovostno in udobno narejen. Bom probala dobit pa poskenirat.
Sem pa še nekje zasledila test nevem ali adac ali ncap- oz. nekaj podobnega in je kar visoko ocenjen- eden boljših v bočnem trku.Otrok ima zelo varovano glavo, hrbtenico in zgornji del nog, spodnji del nog je bil zadovoljivo. Bom jutri probala poiskat :zmeden:

Če je to res cena starlighta sp ga takoj naročim, čeprav dvomim pomoje so kaj pobrkljali:zmeden:
Aja stol ima menda pomanjševalno lupino, ki manjšega otroka bolje ščiti oz. zaobjame, ko jo preraste se odstrani . Joj ma ne vem kje sem to brala :((
lp brbra:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2005 9:47:25   
KIRA
za avtosedež storchenmühle starlight testa še ni, ker je čist nov.

je pa v testih njegov predhodnik in nima glih dobrih ocen, tako bolj lala so. sem našla teste. drgač bi ga vzela, ker je cena super. sam če bi bli testi.

se bom pa verjetno veeno odločila za kiddija. še ne vem.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2005 10:52:18   
brbra
Kira test je narejen sigurno in objavljen v avtomoto reviji od amzs-ja- mi ga je sestra obljubila samo malo bo za počakat da pridejo kaj naorog:bravo:

Sem pa gledala nazaj in našla da je Maxica kupovala ta stolček in mislim da ga že ima, vsaj namen so ga imeli kupit po 15.02- tako da je tudi ona napisala o tem pomanjševalnem delu sedeža, ki se kasneje odstrani:zmeden:.

Ja naš tamali ne mara kiddija se je v njem drl kot bi ga stavili iz kože- je bil ful utesnjen notri in če ne mora migat je :hudicek:

lp brbra:zaspan:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2005 10:57:30   
KIRA
test od AMZS:

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=124

ali obstaja še kak novejši???

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2005 11:03:05   
KIRA
tule je še eden, pa tega sedeže tud ni not.

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=31

pa še:
http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2004/gesamt.html

http://www.adac.de/Tests/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=82295&SourcePageID=82337%230

http://www.adac.de/Tests/Kindersitze/2003/default.asp#

starlight je drug sedež kot primus ali pa space.
tega sedeža v testih NI.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2005 11:14:13   
Maxica
Evo še mene-jaz stolček še čakam, ker ga nimajo v željeni barvi(a kompliciramo, a?;)), ga pa dobim v kratkem. Mislim, da ima Kira kar prav, da tega sedeža še ni v testih, saj je čisto nov. Bil pa je res predstavljen v zadnji Motoreviji (januar-februar 2005). V Sloveniji ga zastopa Čenča, Žiri. Poglejte še na njihovo stran, če je napisanega kaj več.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2005 11:14:41   
KIRA
super, grem gledat, če majo stran. hvala.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2005 11:17:43   
KIRA
sem najdla:

http://bob.webteh.com/

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2005 11:48:20   
ana1
Mi smo imeli že kar nekaj stolov od te firme, vendar pred leti, ko so bili v špici. Imeli smo stol skupine 9-15 Diplomat - ta stol je bil v redu, tudi dobre rezultate testov je imel /pred 8-10 leti/. Potem pa smo zamenjali za stol skupin II-III - AIR SEAT, ki pa je glede na funkcionalnost rahlo neuporaben, prevleka se odleplja, plastični čepki so se odlomili /držai so prevleko na stolu/.

Kljub slabim izkušnjam pa se mi ta najnovejši stolček zdi vredu. Imamo pa še Diplomata in ga bomo verjetno začeli uporabljati čez 3-5 mesecev, sedaj pa nam še zadošča lupinica Maxi cosi cabrio, ki je res super lupinica.

lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2005 17:32:25   
brbra
No maxica je pomagala- pod predstavitvijo pa je tudi ocena vendar ne vem kdo je testiral- na sliki je bil možic obarvan glede na varnost- isto kot ima ncap pri crash testih avtomobilov :zmeden2:
Pa kdaj me bojo ti hormoni spustili, da si bom tudi kako stvar zapomnila:((

lp brbra

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2005 17:34:14   
KIRA
ni blema. ti sam čimprej poglej, pa pol javi. me blazno zanima, če je res že bil kak test in rezulatat tud.!!!
če imaš recimo spletno stran od predstavitve bi blo tud fajn če daš link. ker sem iskala, pa ne najdem...

LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.