|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AVTORITATIVNA TAŠČA
22.2.2008 15:55:37   
super mama
Imam velik problem z mojo taščo!Kar s partnerjem narediva-seveda ni nič prav!Preden sem rodila smo se normalno razumeli.Po rojstvu otroka pa je vse skupaj postalo nočna mora.Obnaša se tako kot da je otrok njen in samo ona ve kaj je za njega dobro.(kot tudi za njenega sina-mojega partnerja).Karkoli naredim ni prav,če grem z otrokom na sprehod ni prav,otrok ima preveč oblek,februarja ga zunaj sleče do bodija(tašča),po njenem bi moral otrok jesti trdo hrano že v prvem mesecu življenja. Otrok v njenem naročju dobi živčni zlom in se histerično dere(samo in edino pri njej),ampak bog ne daj da bi bila za to kriva ona!

SOSuser posted image

hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AVTORITATIVNA TAŠČA
22.2.2008 16:03:34   
deja27
jaz mislm,da mam taščo še doma-sem misla,da je že k teb ušlauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sam,da mi ne upa preveč,k me pa ni pa grem glavo stavt,da vse prever kakommoj dela z njim.

(odgovor članu super mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 16:14:20   
želva
Ja nič, ji je treba povedat, da otrok je tvoj in da se ata pa mama odločata kako in kaj z otrokom.Če pa hoče si naj pa svojga kupuser posted image .
Imam nekaj podobnega doma, živimo skupaj, prej je bilo vse lepo in prav, zdej bi pa še mene najrajš oblekla. Pa ji pol kakšno podtalno zabrusim nazaj, pa je dobra za ene dva dni. Pol pa spet jovo na novo. Pa seveda mož jo mora kdaj v k.. poslat, moj jo kar nadere, če preveč teži.Ker nama kar ona obiske rihta, nč ne vpraša, če bomo doma, če smo pri volji.Pol jo je pa moj zadnič spodu in se je obiskom kar zmislila da spimouser posted image

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 16:55:01   
soja
Dojenčki oz. otroci močno čutijo psihična stanja ljudi- pri tvoji tašči nekaj ne štima. Sigurno ti gre dosti energije. Razumem te. S partnerjem imata vso pravico postaviti meje do kam lahko gre. Pogovorite se, ampak ne takrat ko je kdo jezen. Vzamite si en primeren čas in ji lepo mirno, resno povejta (cel čas jo gledajta v oči!!!- taki ljudje se ponavadi že tega prestrašijo). Vidva se učita in vzgajata otroke, ne dovolita si tega.

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 17:27:39   
Alkestis
Sem imela podobne probleme. Sicer ne s taščo, ampak s tastom. Samo on je vedel, kdaj je mali lačen, kdaj ga zebe, kdaj mu je vroče, kdaj je zaspan ........... Ker on bo pa že vedel, saj je vzgojil dva sinova. Haloooooo. Potem mi je pa enkrat dvignilo pokrov in sem mu povedala par stvari in od takrat (trkam) je bolj ali manj mir. Je pa takrat moj user posted image  stopil 100% na mojo stran, za kar sem mu še danes hvaležna.
Najbolje je, da se čimprej pogovorite in postavite meje. Bolje prva zamera kot zadnja. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 17:36:18   
total
Bi ji jaz dala...user posted image ,bi kmalu vedela kdo je njegova mama.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 18:42:26   
Anonimen
Mogoč bi blo pametno da nebi skupaj živeli.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 18:43:48   
Anonimen
Po moje se bo treba skregat, da drugače ne bo šlo.

No, seveda naj najprej partner lepo razloži, da sta vidva starša in da imate vi svojo družino in svoje življenje, potem naj to še malo bolj na trdo pove, ampak se mi nekako zdi, da se bo v tem smislu na koncu treba tudi skregat. Vsekakor bi pa on moral iti v boj. Ker ona je njegova mati, tebi v bistvu ni nič.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Avtoritativna tasca
22.2.2008 18:52:09   
Anonimen
Otrok v njenem naročju dobi živčni zlom in se histerično dere(samo in edino pri njej),ampak bog ne daj da bi bila za to kriva ona!

Meni je problematicno edino tole, za vse ostalo imam dve usesi in mi cisto nic ne briga, kaj ona misli o moji vzgoji in negi otroka (no, saj moja se ne vtika cisto nic, da ne bo tako razumet).

Za ostalo resit pa ne vem, vidim dve poti.

Ena je, da njene postopke cim bolj ignoriras in jih ne komentiras, kadar to res ni nujno potrebno, recimo tukaj, ce se otrok res tako dere, ali pa da ga ze sedaj slaci do bodija; in ji poves s cisto mirnim tonom, da to ne bo tako in pika, brez razlage in rez custevene vpeletenosti, ce zmores. Ker verjetno bo izrabila vsak tvoj poskus povedati, zakaj ne tako, za nova pametovanja.

Druga je, da se kvalitetno skrega tvoj moz, ce je tega sposoben in pove, da v njegovi druzini, ki ima sedaj prioriteto, odlocata ti in on. Ne vem, koliko je to mogoce; nisi napisala nicesar o mozu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2008 19:22:58   
lelčy
ja boš morala malo pokazati zobe in ji dati do znanja, da si ti njegova mama. če ne bo šlo zlepa pa bo moralo zgrda.jaz ne razumem teh taščuser posted image skoraj vse so tako pametne, da jim škodi. še sreča, da moja ni takšna-takšno taščo kot imam jaz pa res moraš iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2008 20:02:57   
Ninica
Mi smo imeli čisto enake probleme kot vi. Isto! Za razliko od vaše je našega user posted image  vedno zeblo in vedno je bil baje premalo oblečen. Grozauser posted image ! Ves čas je hodila gor k nam in vedno je nekaj "samo pogledala". Tako je prišlo daleč, da smo se lepo skregali in sedaj, ko imamo že drugega user posted image  je mir. Se je pač mogla sprijazniti, da ti otroci niso njeni. Zdaj moram povedat, da je kar znosna, čeprav še vedno kaj mora pripomniti. Enostavno jo zignoriram ali ji pa pač povem, da jaz že vem kako je prav. Nato utihneuser posted image . Ti ji samo povej svoje!

LP, Ninica

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2008 20:20:25   
Ronči
Naša user posted image  je pa vedno lačna user posted image  user posted image  user posted image .

Moraš ji povedat, da te moti njeno vtikovanje v vaše zadeve...prej ji poveš, lažje bo za vse (čeprav vem, da je težko, ampak drugače ne bo šlo)

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2008 10:18:29   
M1987
ooooooooouser posted image  ja problemi... Če imata možnost iti na svoje, je to vama najboljša rešitev. Drugače pa mama mojega fanta mu ničesar ne dovoli. 24 let ima a naredi vse kar reče ona, če se ji pa hoče kaj upreti mu pa takoj najde prave besede, ki ga zabijejo. Mamina copata user posted image  Pravi, da bo tako kot bo ona rekla. Je pa zelo trmasta. Isto je mene strah kaj bo ko bo enkrat user posted image  tu. Ne vem zakaj vse tašče tako rade komandirajo, a smo zmeri ˝tamlade˝ krive. Jaz se izogibam konfliktu z njo. No do zdaj se nisva skregali, ji pa povem če mi kaj ne odgovarja. Pravica govora. Ona je mojmu mama, a jaz mu bom ŽENA hudiča user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2008 10:37:14   
selmaselma
prva resitev, ki ti jo predlagam je ta da gresta na svoje (ce se nista na svojem). pa tudi ce na najemnino, za ceno najemnine bosta imela vsaj mir. ce to ni mozno ali pa ne zaleze, pa ne bodi tiho. povej ji vse, tudi ce se skregate.
jaz sem pozirala tascine zaljivke skoraj leto in pol in se je samo se stopnjevalo. hotela sm da se dobro razumemo a z njene strani je slo samo se dlje in nism mogla vec prenasat tega, zdaj ji povem vse tudi malenkosti direkt!! me ne briga ce jo uzalim. moj itak dobro ve kam smo prisli ko sm bila tiho in vedno je ona zacela pametovat. po njenem sva nesposobna zivet brez nje. nimava pojma o otrocih in denarju in zivljenju nasploh. je pa bila samohranilka celo zivljenje s sinom edincem in potem si lahko predstavljas kako pametna je in kaj vse je dozivela... ne razumemo se in se verjetno nikoli ne bomo a se ne obremenjujem s tem.
vazno je da ti tvoj stoji ob strani in da zascitis svojega otroka sploh ce histericno joce v njeni blizini. res pazi na bebico, zabrusi ji nazaj, haloooo v februarju zunaj slacit otroka do bodija je bolano. kr pregriznila bi jo. ce si ona dovoli iti tako dalec potem je tebi dovoljeno se dlje. saj gre za tvojo druzinico. steraj jo nekam. ne poziraj vec. povej ji svoje. ce ne gre zlepa bo pa zgrda.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2008 13:43:44   
Kaliope
to morate čim prej rešiti, ker če zdaj ne boste postavili meje, jo boste kasneje veliko težje. Vi ste svoja družina in stvari delate po svoje - a pri tem morate vztrajati povsod. Poznam namreč primer, ko "ta mlada dva" nimata nič proti temu, da jima ni treba dajati zraven za stroške, da se vozita z avtom od tašče, da vse obiske postreže tašča, da vedno vskoči, če nimata varstva, itd. ko pa ima potem tašča tudi občutek, da lahko kakšno pripomni, pa se hudujeta ... Bodite resnično svoja družina, četudi živite skupaj in to dajte vedeti tašči.

(odgovor članu selmaselma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2008 14:32:32   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Kaliope)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2008 11:18:56   
TamaraJ
Ja pa dobr... a nimaš hrbtenice, da ji pokažeš kje ji je mesto? Z mojo se lepo pozdravive, kakšno rečeve o vremenu... in to je to. Moje življenje, moj otrok in njen sinko... moj možuser posted image .  Naše odločitve.  Meni je izrednega pomena, da živim svoje življenje in o njem odločam sama. Seveda sem bila deležna marsikaterega komentarja in pripomb.. ona je svoje otroke vzgojila. Jaz bom svoje. Včasih ni napak pokazati zob.. žal.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?