|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ASTRA!!!!
21.2.2005 13:59:21   
Nyah*
Pa kje si punca, cel forum se trese od pricakovanja, kaj nam bos povedala?

Je dobro:), slabo:(,kaj so rekli,...

JAVI SE!!!!

Nyah:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ASTRA!!!!
21.2.2005 14:04:59   
cmokec
Nyah, tako se dela. Sedaj pa upam, da jo dočakamo.:)-

Jaz samo upam, da ni kaj narobe, ker se ne javi, zato:

:rozica: Draga Astra :rozica:, lepo te prosim, javi se nam. Res je sicer, da željno pričakujemo dobro novičko, ker kar verjamemo, da si nova nosečka. Če temu ni tako, ti bomo stale ob strani. V vsakem primeru si naša prijateljica in v vsakem primeru boš kmalu nosečka. To je neizogibno. Rade te imamo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ASTRA!!!!
21.2.2005 14:23:05   
anadejka
Joooooj tole je pa napeto.Jest upam da se BIBA pojavi kle na RR,če ne bomo pa tut Astro veselo pozdravili.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:sam nej se že čimprej javi,ker me že vse boli od tiščanja :miska:!!!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ASTRA!!!!
21.2.2005 14:29:24   
Anonimen
Astra jez bom kar v monitor skočila...a boš že javila al ne kaj je!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????:bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ASTRA!!!!
21.2.2005 14:39:37   
TANTRA
Tudi jaz čakam na novico.....8):ups:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ASTRA!!!!
21.2.2005 14:42:53   
buškica
Astra ali biba77 to je sedaj vprašanje?
Dej povej smo full nestrpne, ampak s tabo v mislih.:)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ASTRA!!!!
21.2.2005 15:23:41   
žlička
se bomo kmalu vse oglasile, samo tista ne, katero cakamo, torej bibo:bravo::bravo::bravo:

cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,.................... kdaj bo ze.....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ASTRA!!!!
21.2.2005 15:24:58   
Anonimen
Kje pa je, da jo vse tako nestrpno čakate??????????

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ASTRA!!!!
21.2.2005 15:31:05   
NENAJANI
Kaj pa AKŠ???????? Kje si, kaj je bilo pri G. oz. laboratoriju?????:zmeden:
Poročaj!!!!!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:06:34   
biba77
Pravkar prisla domov...
V ambulanti sem dobila urinski test, ki je bil pozitiven :).
Nato mi je delala UZ, ki ni pokazal nic :(; je pa maternica mehka in sluznica zadebeljena (kot pri morebitni nosecnosti).
Krvni test pa je potem bil negativen :((.

Tako, da, zaenkrat, Astra ostaja Astra. Zal.
In testi so lahko lazno pozitivni. Tudi tisti v ambulanti.

Punce, mene je to zelo potrlo (sploh, ko je najprej urinski test bil pozitiven) in se danes vec ne bom javljala... mogoce jutri... Kak dan mi dajte...

Astra

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:11:43   
wawa
Astra ne no ne :((:((:((

pa saj to še nič ne pomeni, razen tega, da je še vedno upanje:):):):)

Pošiljam ti en velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:13:25   
Skye
:(:(:(:(

Men se zdi da ti testi malo prevečkrat narobe kažejo.....in da je čas da jih proizvajalci ponovno pretestirajo:grrr:

Astra čutim s tabo in vem, da je bolečina velika. Ti si kar vzemi čas, kolikor ga rabiš in vedi da me smo vedno tukaj zate.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Skye

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:20:10   
Nyah*
Draga moja Astra!

kaj naj ti recem, ne nnajdem besed...........:zmeden:

Vem, da je hudo, pricakovanje, upanje, pozitivni testi,...potem pa NIC!

Ce ti bo lazje, tudi :((:((, meni pomaga!
Tudi jaz :(( zate, zame in vse nas...ampak zivljenje gre naprej in glavno je, da ostane upanje...

:rozica::rozica::rozica::rozica: zate, ko bos pripravljena pa le pridi nazaj med nas!

Maramo te:metulj::rozica:

Nyah!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:20:27   
Anitka
Astra draga mojä!

Vzami si čas in vedi, da sem s tabo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:21:20   
cmokec
:rozica: Astra :rozica:, ti si kar vzemi časa, kolikor ga rabiš. Me ne gremo nikamor. Dobra novička je še vedno mogoča. :angel::angel::angel:

cmokec

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:27:07   
mujcek
o Astra:((

Veste kaj, meni ni več nič jasno, urinski test pozitiven, glede na UZ bi lahko bila nosečnost, kri pa negativno:zmeden: Torej, če ne bi šla na odvzem krvi, bi G razglasil nosečnost?????

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:46:12   
lapuh
Vsekakor mislim, da se včasih mati narava kar prelahko poigrava s človeškimi čuti!!:grrr:

Astra, saj bo!:)

Vse smo na tvoji strani:rozica::rozica:

LP:muca:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ASTRA!!!!
21.2.2005 16:59:39   
Anonimen
Ti kar pridi k sebi,jutri boš drugače razmišljala.Razočaranje je seveda,kdo pa ne bi bil.:((ko boš pa vse prespala,bo malo manj bolelo...boš spet pripravljena za naprej.:rozica:

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ASTRA!!!!
21.2.2005 19:54:24   
TANTRA
Astra, res čudna zadeva:zmeden::zmeden:
Vzemi si čas za počitek, mirne misli, kaj lepega preberi, sprosti se..:rozica::rozica: Naj ti noč odnese vse kar je slabega in jutro prebudi v nov dan, poln pozitivnih misli;):):)
Naj te čuva:angel: in naj te sanje ponesejo v mirno nočko...:angel::angel:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ASTRA!!!!
21.2.2005 20:05:04   
Pia73
Sočustvujem s teboj,... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ASTRA!!!!
21.2.2005 22:05:06   
borovnička
Astra, potolaži se:rozica:, zjoči se:rozica: in kot druge pravijo... me bomo vedno tu:rozica:, tudi zate:rozica:!

Vsem nam, ki še čakamo, bo kmalu uspelo!:bravo::bravo: Ne da upam, ampak vem! :bravo::bravo::bravo:

Drži se pupa! :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ASTRA!!!!
21.2.2005 22:56:29   
tinkamiška
Mi je hudo:(
Me bomo tukaj, ko prideš nazaj:angel:

Tinka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ASTRA!!!!
22.2.2005 10:45:01   
pika74
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Astra-biba - mi smo s tabo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ASTRA!!!!
22.2.2005 10:49:28   
ZARA
OH ASTRA :(...kako je pa to mogoce,da je en pozitiven drugi pa negativen :hudicek:??
:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ASTRA!!!!
22.2.2005 10:52:23   
biba77
Ma, kaj en, Zara: dva urinska doma in en urinski v ambulanti so bili poz. Krvni pa neg.
Eh, sem ze bla boljsa zjutraj, zdaj pa spet kriza... Sploh ne vem, kaj naj sama s sabo... :((:((:((

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?