|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ARIEL BON
27.2.2006 16:51:05   
krompircek
Mene pa nekaj zanima kako je z bonom ki mu je potekel datumuser posted image
Danes me je skor kap ko sem šla iskat bone ,ki jih je Neli dobila za rojstvo.
Ker sva jih šparala za kaj pametnega jih nisva takoj porabla jutri pa mislimo kupit športni voziček pa sem rekla da bomo ponucali Arielove bone . In ko jih pogledam me je kap tam gor pa datum 31.12.2005 imamo jih pa za 20000 sit.
A mislite da me bodo upoštevali ali ne?
a se je ž e kateri kaj takega zgodilo????
Ker zdaj bom pa znorela ,kdo si je umislil datum dat na bon???user posted image
Ja saj vem da sem jaz smotana pa vendar a imam kaj možnosti da jih bodo vzeliuser posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ARIEL BON
27.2.2006 17:34:14   
Anonimen
O, hudiča, men bi ravno film poknil, da se mi to zgodi. Pri BC bonih ni datuma gor. Ja, nič, čimprej pokliči v najbližji Ariel in vprašaj, če reče NE; pa direkt na upravo Ariel in si izprosi podaljšanje bona. Tega denarja je res škoda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krompircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 19:33:11   
Anonimen
S čim pa je napisano? Z kulijem ali z raćunalnikom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 19:42:14   
krompircek
Ja sem že jaz razmišljala a kaj ko je štampiljka user posted image Za **** sem še zdaj jezna kouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 23:03:53   
zaliga
Ojla!
Punca, punca!
sama delam z podobnimi stvarmi, imamo isto darilne bone, naj ti na žalost povem, da ko datum poteče, tud "sončna" uprava ne pomaga, da bi jih sprejeli!!!
Zato pa pri nakupu opozorimo kupca, da je datum pomemben id da je treba bit pazljiv!
Jaz upam, da ti bo uspelo in če imaš možnost do Ariela v MB. v kletni etaži Mercatorja na Tržaški, ker tam je poslovodkinja res superca (g. Suzana), če ti bo lahko kako pomagal!
Vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 17:08:24   
Anonimen
Si kaj uspela urediti?

(odgovor članu zaliga)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 20:44:24   
krompircek
Ojla Blacky veš v garaži imamo voziček in to pomeni  da so upoštevali naše boneuser posted image   zdaj sem pa vsa srečnauser posted image .
Hvala bogu niso komplicirali  je  kar v LJ poklicala in ni bilo blemauser posted image  hura za Ariel.
Me zanima kaj bi napisala če mi jih nebi vzeliuser posted image
V glavnem kupili smo športni vozek Hauckov in je ful lep, zdaj pa še čakamo lepo vreme pa gremo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 21:34:50   
špelin@
No, super, za tole odlično rešitev sem pa tudi jaz vesela user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 12:42:03   
bombonček
Men se zdi,da v Arielu nikol ne komplicirajo men se je zgodil,da sem pri njih kupila postelnino nakar sem po zelo dolgem času ugotovila,da je popacana in sem jo brez računa lahko brez problemov zamenjala.Se mi zdijo zelo uredu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!