Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AP in nenehno hranjenje ponoči 14.11.2007 21:56:55
|
|
|
|
tinaaja
|
welcom in da club nocnih hranilnic pri nas spi prvo rundo v svoji pojstli, pol pa pride na samopostrezne obroke v najino pojstlo. pa ti ne znam odgovorit... zaenkrat je obema OK, jaz spim, ker mi ni treba na 2 uri ustajat, ona pa je tud srecna, da ima zizo na dohvat ust .. Ampak nic ne bi imela proti, da bi vsaj ene 2 uri v kosu spala. Mislim, da moras narest tko kot se tebi zdi prav. Pri nas priklop na zizo ni zmeraj hranjenje, ampak se vcasih le uspava s tem. Vcasih se po 15s odklopi, obrne stran in zaspi. Drugic pije.. Vcasih se priklopi 10x, drugic 2x. Zaenkrat sem mnenja, da se bo vse uredilo samo od sebe - upam, da je nekaj na tem Morda me bolj skrbi, kako se bo uspavala v vrtcu, ker sama v pojstli ne zna zaspat
|
|
RE: AP in nenehno hranjenje ponoči 15.11.2007 8:52:33
|
|
|
|
frufru
|
Pri nas je do 5 meseca kar lepo spal (eno bujenje na noč) potem se je pa začelo, dokler nismo pogruntal, da mu moje mleko več ne zadošča in ga je zvečer dobil zmešanega z riževo kašico. Je bilo boljš, samo pol so se začeli pa zobi,... Skratka eno bujenje na noč je še vedno luksuz.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2007 0:33:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2007 0:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: AP in nenehno hranjenje ponoči 26.11.2007 15:25:38
|
|
|
|
Pikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Morda me bolj skrbi, kako se bo uspavala v vrtcu, ker sama v pojstli ne zna zaspat Žan je bil orto zizoman v vtrcu zize ni pogrešal. Aja pa orto pomeni to da je do odhoda v vrtec bil praktično samo na dojki, GH sploh ni maral, mogoče 1 obrok na dan, včaqsih pa tudi po cel teden nič GH. Isto je bilo z našo Živo, glede tega ti ni treba skrbet. Pri babici je vedno brez težav zaspala brez "dodanja", tudi nikoli ni jokala ali drugače pokazala, da pogreša "dodiko". Ko sem jo prišla iskat, pa takoj hop na joško.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?