SU
|
En lep pozdrav vsem aprilčicam (in vsem drugim tudi seveda)! :rozica: Kako ste kaj?? Zdaj bomo pa večinoma, kmalu, že kar vse na porodniški, kajne?!? Mi pridno pripravljamo potrebne reči za malo štručko, ki naj bi privekala na svet 10.4.! Od vsega, vsakodnevnega likanja mi bodo kmalu odpadle noge!! :)-Najbolj se bojim, da bi kaj bistvenega pozabila - glede na to, da je to naša prva nosečnost, se orientiram po "milijon in enem nasvetu" z RR in seveda po nasvetih naših mam, kolegic, itd. itd. Včasih naš škrat v trebuščku sili v položaj, ki je najmanj primeren za moje dobro počutje. Včeraj sem že mislila, da me bo treba kam peljati, ker me je tko tiščal v trebuh in v križ. Upam, da se ni obrnil, glede na to, da smo bili zadnje 3 preglede pridno "na glavi"! Spanje....hhmmmmmm....kaj je že to :zmeden: ...No, saj tko hudo ni...Grem pa vsaj dvakrat na noč lulat in pa, da ne omenjam, da se zbudim vsakič, ko se moram obrniti z boka na bok... Ja, sem pa že stalna "stranka" na WCju. Bog ne daj, da greva z možekom na kakšen daljši sprehod...bova bankrotirala, ker morava vsaj enkrat vmes na kako kavico, da grem lahko jaz na WC... :ups::)-:ups::)- Hrana...ja, lačna sem že lačna...ampak itak ne morem pojesti ogromno - je po mojem že zelo malo prostora za želodec. Tako, da jem večkrat po malem! Itak je to bolj zdravo!! Sicer pa vsake toliko malce panike - porod, pa to... In pa seveda ogromnoooo veselja in pričakovanja!!!! Kako pa kaj masaža presredka, razne "telovadne" vaje, ipd.?? Kaj izvajate?? No, drage moje "somesečnice" :)- javite se kaj, da lažje pričakamo tale april!!! In seveda vsem skupaj LEP SONČEN DAN ŽENA ŽELIM!!!:rozica::rozica::rozica: LP, Saša ( 35,2/7 )
|