|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   APRILČICE 2005
24.9.2004 13:57:56   
patty
Ojla!

Že kar nekaj časa prebiram strani na RR, aprilčic pa nisem zasledila prav veliko. A nas je kaj al ja? :))

Pozdravček vsem,
Patty (9 t. 6/7):sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   APRILČICE 2005
24.9.2004 13:59:39   
binica
Ma joooj,

jaz sem v 8t.3/7, ampak sem že MAJČICA :bravo::bravo::bravo:!!

Kako drugače preživljaš nosečnost?

Binica

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:11:56   
patty
Pozdravljena, majčica :)),

hvala, kar gre. Če odmislim celodnevne slabosti :hudicek:in pogoste obiske WC-ja:racka:, se nimam kaj pritoževat. Kako pa ti? Kdaj imaš rok? Jaz okrog 22. 4.

Lp. Patty:sloncek:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:15:37   
binica
Rok imam 3.5. Se mi prav smiliš, da imaš toliko slabosti. Jaz imam to srečo, da mi to ne nagaja in morem reč, da se tudi čedalje bolje počutim (ni več zgage, bolečih nog,...). Sicer sem pa imela v sredo prvi pregled in sem na UZ videla mojega srčka :bravo::bravo::bravo:, ki je velik 16,7 mm. A si ti že bila na pregledu?

A boš šla na nuhalno sv.? Jaz ne vem kaj naredit.

LP, Binica in :duda:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:23:23   
dežek
Živjo!

No aprilčic je kar neki - malo pobrskej nazaj pa jih boš ful zasledila!

Jaz sem aprilčica rok 21.04.2005.

Jutranja slabost in ostalo upam da bo kmalu zginilo!!!!

Drugače pa je vse ok.

Povdrav in lep dan!!!

10t 2/7

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:51:03   
ANJA5
Ojla,

Jaz sem tudi Aprilčica - res nas je veliko. Poglej na seznam od Ribice - nosečke.

Rok imam nekje konec aprila.

Sem ok, nič slabosti, edino malo se mi vrti v glavi :ups: in malo težav s prebavo...
Bomo že preživeli..
Veliko sreče tudi tebi in predvsem uživaj, tako kot vse me - srečke nosečke.

Lp, Anja

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:52:38   
Janca2
Živijo!

Kar nekako zmedena sem. Tile tedni mi nekako ne gredo skupaj. A se ne štejejo tedni od prvega dne zadnje menstruacije ??? Jaz sem imela prvi dan zadnje menstruacije 07.07. in imam rok 14.04.2005. Če štejem tedne na ta način, potem sem zdaj v 11t 2/7.

Sicer pa mi do zdaj ni bilo niti enkrat slabo, imam pa že najmanj mesec in pol vsak dan zelo neprijetne bolečine v spodnjem delu trebuha. Jih pa vseeno kar korajžno prenašam, saj sem s težavo zanosila. A ima katera tudi take težave ??? Ginekologinja mi je sicer rekla, da to ni nič posebnega, če ni krvavitve, da pa bolečina zahteva počitek.

Vsem čim lepšo 9nebesa.

Janca2

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:56:31   
ANJA5
Janca2,
Računa se po zadnjem dnevu zadnje M, potem ko ti pa dela UZ, se datumi PDP spreminjajo glede na velikost bebice. Noben rok pa ni čisto 100%, saj skoraj nobena ne rodi točno po roku.
Jaz osebno in moj ginekolog vedno računava tedne za pregled po zadnji M, z UZ-ji pa se dogovarjava kdaj bo rok.

Lp, Anja

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   APRILČICE 2005
24.9.2004 14:57:48   
ANJA5
Aja - tudi jaz imam bolečine, pa rjave izcedke pa vse živo...
Nimaš kaj...
Anja

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   APRILČICE 2005
24.9.2004 15:10:29   
patty
Super, sem prav vesela, da nas je tolko. Tisti seznam od Ribice PR pa poznam, sem se tudi že zacahnala, pa ni blo haska :zmeden:

Janca, tvoj datum poroda je OK, par dni plus al minus. Jaz bolečin k sreči zaenkrat nimam, upam pa, da bodo tudi pri tistih, ki jih imate, ponehale:bravo:.

Binca, moj otroček je velik 2.8 cm:hudicek:, NS pa imam čez tri tedne in bom sigurno šla. Saj veš - po toči zvoniti je prepozno, škodit pa tudi ne more.

Hvala vsem za prijazne besede:rozica:, upam, da se bo oglasilo še več aprilčic, se beremo.

Lp. vsem,
Patty

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   APRILČICE 2005
24.9.2004 15:20:01   
m_m
Sem že mislila, da si ena prjatlca. Sej nisi Maja ne?

No mene čaka :duda: okol 23. aprila. Nekam dolgo je še do takrat, pa sej je še velik za ponardit.

Maja (10 6/7)

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   APRILČICE 2005
24.9.2004 19:57:49   
NINA78
Pozdravljna. Jaz sicer ne vem točnega roka, saj imam komaj drugi teden 1. pregled. Kot sem si sama izračunala pa bo zadnji teden aprila ali najkasneje prve dni maja. Točno, pa kot pravim, še ne vem.
Jaz sem zelo utrujena, obhaja me slabost (na srečo brez bruhanja) - najhujše je bilo 5 in 6 teden. Sedaj še gre. Upam pa, da bo kmalu minilo. Pozdravček in se še kaj slišimo. :duda::duda::duda:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   APRILČICE 2005
25.9.2004 9:29:03   
BarbaraE
Živjo, punce!

Na začetku sem imela PDP 8.4. (gledano po ZM), tako da sem po tej verziji aprilčica. Vendar pa se moram po NS uvrščat med marčice (PDP po tej verziji 29.3.). Ampak, jaz upam na april. Oba z možem imava namreč roj. dan v aprilu, zakaj ne bi še :duda:, a ne :) Še najbolj si želim, da bi bebica prijokala k nama 3.4., ko ima moj možek RD. To bi bilo najlepše darilo, kaj mislite. :)

No, kakor koli bo, bo okej. :)

Lep dan,
Barbara

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   APRILČICE 2005
25.9.2004 16:07:27   
deily
Pozdravljene aprilčice

Tudi jaz se vam pridružujem. Kar nekaj časa nisem bila na RR tako, da se komaj sedaj oglašam. Po UZ naj bi danes napolnila točno 9t. Slabost, ki jo omenjate me spremlja že od 6t, zaradi nje sem bila tudi že v bolnišnici, sedaj pa sem na bolniški zaradi prehlada. Če me kdo vpraša, kaj je bilo najhujše do sedaj bi brez premisleka odgovorila, da slabost in bruhanje. Vse, ki ne veste kako je to ste zagotovo najbolj srečne 9nebesa

Lep pozdrav vsem bodočim mamicam

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   APRILČICE 2005
25.9.2004 22:57:23   
boromea*
aprilčice!

malo pozna, ampak tudi jaz imam rok konec aprila,9nebesa:metulj::sloncek::sloncek: na nuhalno grem čez tri tedne. Drugače pa imam vse nosečniške simptome od bruhanj:)- do slabosti in utrujenosti pa ... ma bo že minilo, če ne prej pa konec aprila....hihih9nebesa:)

Vsem čim lepše nosečniške dneve pa se slišimo!

:metulj: boromea

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   APRILČICE 2005
26.9.2004 19:20:16   
beba76
Nas je kar veliko, kaj? Jaz sem zadnjo M imela 28.06.04. rok pa imam 06.04.05. In po podatkih iz materinske knjižice sem danes noseča točno 13t.
Me pa tudi dajejo slabosti, za katere v prvih dveh nosečnostih niti vedela nisem - zdaj pa sem na bolniški!
Bolečine v sp. delu trebuha pa mislim da so normalne, saj ko sem zanje povedala G, ni nič kaj odreagiral.

Mamo še kar nekaj do konca in si bomo ziher mele še marsikaj za povedat in pojamrat.

LP VSEM, KI STE V9nebesa

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   APRILČICE 2005
27.9.2004 7:58:43   
Taia
Oj!
Tudi jaz baje zaenkrat spadam med aprilčice. Rok imam
05.04.2005.
Z mojo nosečnostjo zelo o.k.:bravo::bravo:Nobene slabosti, bruhanja, gavobolov,... Jem lahko vse!
Upam, da bo šlo tako tudi naprej.:sloncek::sloncek:
Pozdravljam vse!

Lp Taia

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   APRILČICE 2005
27.9.2004 8:21:59   
ksenjak
Hojla!
Tudi jaz naj se pofočkam med aprilčice. Po ZM in prav tako po pregledu NS imam rok 4.4..

Nosečnost poteka zaenkrat OK (moram hitro potrkati), nobenih slabosti, niti bruhanja.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   APRILČICE 2005
27.9.2004 9:45:00   
lutkica
Da se še jaz pofočkam!!!

Nisem več aprilčica, če bo vse po sreči, bom mamcia 1.5.2005 9nebesa blizu Binice. V sredo, noseča točno 8t sem bila na prvem pregledu, videla mojega sončka :bravo: in dobila njegovo slikico. Bil je velik 16,3 mm. Neverjeten občutek 9nebesa ko vidiš to malo bitjece :duda: ki živi v tebi, bi šla kar jutri rodit, da bi ga lahko že cartala.

Drugače pa slabosti minevajo, le odtočit :racka: moramo zelo pogosto.

Vsem lep pozdrav in prijeten začetek tedna.

L in :duda: (8 t. 5/7)

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   APRILČICE 2005
27.9.2004 17:03:11   
SU
No, tudi jaz sem aprilčica in sicer mam rok 10.4.! Sem okej, v sredo grem na NS - upam, da bo vse okej! Mam kr mal treme! Sicer pa skoraj brez slabosti, samo zaspana sem taaakooooo.... :)
LP, Saša ( 12,1/7)

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   APRILČICE 2005
28.9.2004 9:03:31   
patty
Alo, Sminc,

očitno imamo z m-m finiš zelo blizu :bravo:- meni sicer vsakokrat mal drugače pokaže (UZ), toda kljub vsemu se vsi datumi gibljejo med 22. in 24. aprilom.

A tako kmalu imaš že NS? Baje je bolje, če je otroček večji, se ga bolje vidi :hudicek: Sporoči, kako je šlo, da bom pripravljena. Jaz imam NS šele 18. 10., me je pa že zdaj malce strah, da ne bi blo kaj narobe. Optimistka do konca, ni kaj. :))

Lep pozdrav tebi in vsem aprilčicam,

Patty:sloncek:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   APRILČICE 2005
28.9.2004 22:12:33   
SašaS
Ojla,

tudi aprilčica...zaenkrat še...:)
Bomo še kakšno rekle, a ne :bravo:?

Lepo se imejte,

SašaS (9t 6/7)

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?