|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   APARTMA V ZADRU
25.5.2006 11:25:16   
andrea-2
Drage mame in očetje. Naši znanci dajejo v najem zelo lep aprtma primeren za družine z enim ali dvema otrokoma. Apartma se nahaja v Zadru- naselje Borik. Od plaže je oddaljen ca 200 m. Plaža je prodnata z malimi kamenčki. Borik plaža (pesek) pa je oddaljena 300 m. Apartma ima zelo veliko teraso, skatka zelo primerno za družine. Možnost uporabe zunanjega kamina z grilom. Okoliva Apartmaja je zelo lepo urejena, polna zelenja, tuš n advorišču, raj za otroke. Po želji pošljem tudi slike. Do centra Zadra je 1 km.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: APARTMA V ZADRU
25.5.2006 11:42:24   
M&M&M
Ojla! Prosim pošlji slike in cenik na privat mail: mojca.recek@gmail.com. Smo dve familiji s po enim leto dni starim otrokom in kot ponavadi zadnji trenutek iščemo destinacijouser posted image

(odgovor članu andrea-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 12:36:07   
BLAŽIKA
tudi mene zanimajo slike in cenik smo pa iz Ptuja.Naslov emaila

darko.margusic@cimos.si

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu M&M&M)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 14:26:04   
K_a_t_j_a
Tudi jaz bi prosila slike ot tega apartmaja. katja50@email.si
Hvala! user posted image

(odgovor članu andrea-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 15:09:13   
muki1
Najboljše, da daš slike v album, jaz bi tudi rada videla, pa na svoj hotmailovski naslov lahko bore malo slik dobim user posted image .
Pa cene, če nam zaupaš. Me zanima, če je fraj termin od 15.07. - do 22. 07. 2006. Pa seveda cena za dnevni najem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2006 11:08:21   
jasnika
ja kakšna je pa kaj cena??????????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 11:39:39   
andrea-2
Zdravo!

Sorry, računalnik se mi je pokvaril in nisem mogla na internet. Glejte, slike vam pošljem, ko pridem domov, cenika pa moram danes poklicati, ker je odvisno od sezone.

(odgovor članu andrea-2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2006 12:52:01   
andrea-2
Za dve familiji je apaprtma premajhen, ker je mišljen bolj za 2 odrasli osebi in 1-2 otrokoma

(odgovor članu M&M&M)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2006 13:01:29   
andrea-2
Cena je odvisna od termina

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2006 13:29:33   
Anonimen

Daj malo več podatkov, slik, če omajo objavljen kakšen link.....

(odgovor članu andrea-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?