Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 10.3.2005 20:58:40
|
|
|
|
tia
|
Oprosti Anitka,od čakanja že narobe pišem. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. pa pa Tia
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 10.3.2005 21:04:13
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Opravičilo sprejeto:rozica::rozica::rozica::rozica: Sem spodaj že napisala. Gremo pa žal na laparo
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 10.3.2005 21:08:03
|
|
|
|
tia
|
Anitka sem že prebrala,vidva se sedaj kar sprostita in da vidiš kaj pa veš mogoče pa ne bo potrebno na laparo. Tudi jaz sem čakala na operacijo in vidiš jutri bom že v 18 tednu. Nikoli ne reci nikoli,lahko pa vama uspe brez laparo. Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: pa pa Tia
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 10.3.2005 21:09:52
|
|
|
|
Anitka
|
Morda pa res:zmeden2::zmeden: Hvala ti! Kdaj bo na vrsti :kava::kava:?
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 10.3.2005 21:13:12
|
|
|
|
tia
|
Saj sem ti napisala za včeraj,:ups:. Te pokličem in se zmenive,res je že čas za ne le :kava: ampak kar :kava::kava::kava:. Mislim nate,boš videla kar hitro boš med nami :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,saj so sedaj fosilke na vladi. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tia
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 11.3.2005 9:12:32
|
|
|
|
bambi
|
Anitka, kdaj pa greš na laparo.... MOgoče pa je res vredu, da ti naredijo še to, ker z laparo pa resnično vidijo vse.... Upam in držim pesti, da ti vseeno ne bo potrebno it. JA, kaj je zdaj z našim srečanjem??? A še velja???? Jaz pa imam tak izcedek (kot beli tok) in sem čisto panična, da ne bo kaj narobe, sem že G klicala in moram v ponedeljek prit.....:((:((:((:(( Bambi:rozica:
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 11.3.2005 11:00:46
|
|
|
|
Gea1
|
Anitka sem slišala, da greš na laparo. Ja kdaj pa? Tudi mene to čaka septembra, če ne bom prej :nosecka:. Imam že skoraj fiksno zmenjeno z zdravnico. Mogoče nama pa le ne bo treba iti? :):):) Nikoli ne veš. Tudi Bambi in Tia sta bili pred pregledi in glej ga zlomka 9nebesa. Bambi nikar se ne sekiraj, dokler ni sveže krvi, ni panike. Saj bo, boš videla, ker tvoj :duda: je pravi korenjak in se ne bo dal kar tako. Tia me veseli, da si že takole dolgo v 9nebesa. Pa povej nam kako kaj to izgleda. Že komaj čakamo, da pridemo za vami. :kuza::kuza::kuza: Pozdravček vsem ta starim soborkam! :sloncek:
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 11.3.2005 15:21:03
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Na laparo grem najverjetnje že v prvi polovici aprila. M ne pričakujem tam okrog 29.3. in ko pride pokličem v MB in se naročim. :metulj:
|
|
|
|
ANTTKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 11.3.2005 15:32:20
|
|
|
|
Gea1
|
Ja Anitka pol pa veliko sreče in da po tem postopku končno nazdravimo za :duda:. Če ne že prej :)-:)-:)-. Saj nikoli ne veš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?