Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ALi je to alergija?????? 26.7.2006 9:48:54
|
|
|
|
Lari
|
Moja 18-mesečna punčka ima samo po trebuščku rdeče lišaje, ki jo mogoče malenkost srbijo, ampak očitno ne tako zelo, ker se samo občasno malo popraska. Kakšen mesec je čisto nora na alpsko mleko. Čim vidi tetrapak škatlo, se dere, da bi ona pa mleko pila. Ali je možno, da je od tega pikasta. Zdaj ji je šlo že skoraj čisto nazaj, ampak v vrtcu vem, da vsak dan pijejo kakav. A imajo tam navadno mleko? Zdaj sploh ne vem, kaj naj s tem mlekom. Ali mislite, da bi morala poskusiti navadno mleko? lp.
|
|
RE: ALi je to alergija?????? 26.7.2006 12:06:52
|
|
|
|
noe
|
Poiskusi ji ukint mleko za kak dan ,pa boš takoj vidla pa tud v vrtcu povej da ga ji tiste dni naj ne dajajo pa boš vidla.Naš je dobil fleke po celem telesu tud ,ko sem enkrat prašek zamenjala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?