|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALI JE MOŽNOST
11.12.2007 19:43:18   
snežinka7
Ojla. Punce ali je možnost, da bi tudi jaz lahko čez dober teden zagledala user posted image . Kot prvo začela sem piti čaj krvomočnice takoj po menstruaciji, nekako sem se odločila, da bom poskusila s pitjem čaja. Seveda škoditi mi ne more nič mogoče pa bo kaj koristil. Imam zelo napete prsi tako da sploh skoraj ne morem ležati na trebuhu, ker me bolijo sploh pa zaran. Seveda pa je prisotno tudi rahlo špikanje v jajčnikih, ki upam, da ne napoveduje M. Ne pričakujem je sicer še komaj 17.12. Tako, da nekako upam na najboljše. Punce vsem, ki je ne pričakujete držim pesti z željo, da zagledate user posted image . Vsem srečkam user posted image pa želim lepo in mirno nosečnost.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALI JE MOŽNOST
11.12.2007 19:47:31   
beti26
Snežinka, kje si kupila čaj iz krvomočnice? Jaz sem spraševala na koroškem in celjskem koncu v Snolaborjih, pa so me samo čudno gledali, da ne vedo, kaj je to...

Drugače pa nama obema zelim user posted image  za bozička ...user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 19:53:19   
jazzz27
poiščeš telefon od samostana Stične in vprašaš po čaju ...mislim, da pošljejo tudi po pošti! čaji so od Patra Simona Ašiča!

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 19:54:57   
jazzz27
snežinka, tebi pa ne znam odgovorit, mene ponavad bolijo prsi in jajčniki, ko se mi približuje user posted image ...upam, da je pri tebi drugače!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 19:56:18   
reta
kupiti se da v Velenju prodajalna  Reha

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 19:58:10   
reta
cena je  2.31eu   za 50g

(odgovor članu reta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 20:05:51   
snežinka7
beti26 jaz sem ta čaj kupila v Salonaborju v Murski Soboti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 20:49:22   
emina83
jaz sem ga kupila v lokalni zeliščni lekarni. vem pa da ga imajo tudi v sanolaborju v celju. 

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 7:25:22   
pikica36
snežinka- znaki user posted image  in user posted image so si zelo podobni(špikanje boleče prsi...) tako da..... boš morala počakat na izostanek M IN NAREDITI TEST! - takrat boš %

držim pestke da ti znaki pomenijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 20:24:08   
Anonimen
Mogoče je pa to to. Mene drugače ko pričakujem M ne špika, ko sem zanosila me pa je.

DRŽIM PESTI!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?