|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 12:33:34   
tarika77
spostovane punce

m ima redne na 28-29 dni. ta mesec mi prvič zamuja za 8 dni. danes sem naredila test BC in je pokazal samo eno črtico. ali imam še kaj možnosti, da bi bila srečka nosečka? kdaj vam je test pokazal +?

hvaležna bom za kakršen koli nasvet in podatek.

lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 12:34:30   
Pia73
Če si imela O zelo pozno so še možnosti. Doker ni M je še vedno upanje,... :miska::miska::miska:

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:13:27   
Fifa
:bravo:Seveda je še upanje.:bravo:

8)8)Pri meni je CB po treh dneh izostanka :hudicek: pokazal lep +. 8)

:racka::racka:Verjetno sm imela ful velik hormona.:racka::racka:

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:16:07   
Fifa
:)Ja še tom sem pozabila - baje je test naboljše opraviti zjutraj, ker je takrat vsebnost hormona v urino zelo velika.:)

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:29:24   
baguSka
Seveda je možnost. Ena nosečka je za hec nardila
test v 6-em mescu, pa ji je še vedno pokazal -.:zmeden:

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:34:44   
tarika77
saj vem da je. vendar ko berem po forum večina punc govori, da jim je test že ful hitro pokazal +. tako da sem že kar žalostna, saj si bebico zeloooo želiva. 8 dni zamude pa se mi tudi ne zdi tako malo, ali ne. test nisem dela z jutranjim urinom, ampak enkrat dopoldan, tako da ne vem če bi to lahko bilo krivo za -.

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:42:28   
baguSka
Pejd po kakšen cenejši test in probi z jutranjim urinom. Lahko da je ravno to razlog??? Sicer se pa ne obremenjuj z drugimi forumovkami, ker je pri vsaki drugač.

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 13:58:21   
emaa
tarika ne se sekirat, meni zamuja 6 dan, sem naredila test dva dni nazaj, je bil negativen. ponavadi, ko naredim test in je negativen, pride M takoj drugi dan zdaj nič. me je že čist znerviral, aj že pride, če misli, drugač pa bom test jutri ponovila

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:01:27   
tarika77
kako dologo pa naj še ponavljam te teste. sem že čisto zmešana.

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:03:06   
emaa
poskusi jutri zjutraj z jutranjim urinom, v kolikor bo negativno, pa M še ne bo prišla čez tri dni pa pot pod noge do G, naj ti tam pogledajo kri, je najbolj ziher.

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:08:48   
Sisy
Ema, kater test si pa uporabila?

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:10:23   
emaa
baby check mini, se motiviram za kopalnico pucat, bi jo šla rajš pokozlat. Par kapljic krvi je blo dons, kje je pa zdej ostalo, mater mi gre na živce

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:24:14   
Sisy
dej počak do pondelka pa probi še s CB-jem....Drgač če hočeš mam pa jst doma tiste ameriške teste na zalogi....:)

Glede pospravljanja sm mela pa jst tud ene pol ure prepričevanja sama sebe dej Simona, zmigi rit pa začni pospravlat....tko da mi je kuhno pa računalniško sobo že ratal pospravt, zdej me pa še spalnica pa kopalnica čakata :grrr: Dnevna bo pa kr taka k je, briga me....:)

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:26:08   
baguSka
:)-:)- Mene pa še kuhanje in pranje čakata. Pospraula pa sm že med tednom!:bravo:

Uglavnem punce po pamet, ker mogoče se vas pa tm uspodi že drži kšna pikica!;)

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:28:08   
Sisy
Baguska, kdaj boš pa ti testerček aktivirala? :)-

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ALI JE ŠE UPANJE?
12.2.2005 14:55:19   
baguSka
Po 1.marcu nč prej!;) Upam da bosta aktivni obe črtici!:)-

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ALI JE ŠE UPANJE?
13.2.2005 9:25:49   
Andy13
Baguska, že sedaj držim :miska::miska::miska: zate in upam, da je tokrat ratalo! :duda:

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ALI JE ŠE UPANJE?
13.2.2005 11:28:15   
Skye
baguska predolgo si že na seznamu na prvem mestu, čas je da odstopiš prvo mesto nekomu drugemu;) in zato močno držim :miska::miska: da bo to že marca:bravo:

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ALI JE ŠE UPANJE?
14.2.2005 9:26:55   
smukica
ČE IMAŠ REDNE MENSTRUACIJE, POTEM BI TI BC MORAL POKAZATI +. KO SEM BILA JAZ NOSEČA, MI DO ŠESTEGA TEDNA TEST NI POKAZAL NOSEČNOSTI.
ŠELE V ŠESTEM TEDNU MI JE POKAZAL, AMPAK POKAZAL MI NI ZATO, KER NISEM IMELA ZADOSTI NOSEČ. HORMONA, TAKO, DA SEM IMELA MISSED AB. VENDAR NAJ TE NIČ NE SKRBI, PONOVI VAJO, ČE PA TUDI TA NE USPE, PA OBIŠČI GINEKOLOGA.

VSO SREČO
LP

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ALI JE ŠE UPANJE?
14.2.2005 12:47:19   
Andy13
Baguska, se popolnoma strinjam s Skye. ;)
Hitro pod črto in prepusti kakšni drugi prvo mesto! :)-:)-:)-

(odgovor članu tarika77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.