Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO 25.1.2006 7:17:19
|
|
|
|
Arwen
|
Živjo! Riževo nikakor ne more nadomestiti Pregomina, saj nima potrebnih beljakovin in drugih snovi, ki so pomembne za rast in razvoj . Lahko ga seveda uporabljaš za kašice, ampak vedi, da od njega otrok ne dobi nič. V primeru alergije na Pregomin, ti ostane samo še ena varianta in to je Pregomin AS. To je ena fina zadeva, narejena iz prostih aminokislin, dodani so vsi potrebni vitamini, podobno kot pri navadnem Pregominu. Naš ga obožuje, je pa res, da ena škatla stane nekaj čez 10.000 SIT. Jaz ga naročam iz Nemčije, je veliko ceneje. Na recept ga zlepa ne dobiš. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. Lp, T.
|
|
|
|
RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO 25.1.2006 11:26:10
|
|
|
|
renbos
|
Arwen hvala za pomoč, bom probala še naprej z Pregominom in upam da bo šlo. Koliko pa stane Pregomin AS, ki ga dobiš iz Nemčije. Lep pozdrav Renata
|
|
|
|
RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO 25.1.2006 13:36:06
|
|
|
|
tehnofil
|
Riževo mleko je za mene pravzaprav voda v kateri je opran riž. Ni dosti razlike. Da se mu reče mleko je pa hudo zavajanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Trebušnjaki.пеперутка16Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?Da. (
0%)
Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (
0%)
Ne. (
27%)
Ni mi prišlo na misel. (
73%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!