Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 23.1.2009 11:54:04
|
|
|
|
rj1808
|
Poznam!!Super center,sem že bila tam,čez teden dni ga imam namen spet obiskat,pa če te kaj konkretno zanima..?Lp!
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 23.1.2009 12:17:22
|
|
|
|
U_SURDI
|
Ej superca! Jutri ga imam namen obiskati..... Imajo tudi kakšne dobre vozičke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:46:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 26.1.2009 15:34:50
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce, se opravičujem a mi lahko poveste kje kupujete v Italiji? Konkretno trgovina in krej....predvsem tiste ki veste za Jane....
|
|
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 26.1.2009 16:33:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Aha, pa še za tiste, ki ste vozičke kupile v Zagrebu....kako jih prepeljete čez mejo, ne da bi ga prijavile?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 17:43:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 26.1.2009 18:32:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Aha, pa še za tiste, ki ste vozičke kupile v Zagrebu....kako jih prepeljete čez mejo, ne da bi ga prijavile? Mi smo našega lepo prijavili, ampak pri otroški opremi cariniki radi pogledajo skozi prste. Naj ti v trgovini napišejo več računov, nama niso, ampak je vseeno šlo (malo nas je gledal, pa potem rekel aja, pa to imete več komadov, ker smo imeli športni sedež, podvozje in lupinico) in nas spustil naprej. Je pa še rekel, da naj drugič narediva več računov pa bo. Švercat je kriza, ker cariniki iz Hr meje, kjer prijaviš nakup javljajo slovenskim carinikom.
|
|
RE: ADAX baby center v Zagrebu 26.1.2009 20:05:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Punci hvala za odgovor. metulj333...tale sistem mi je znan, samo se lahko tud kaj zalomi , skuštrana...a se potem še zmeraj da davek nazaj dobit? Koliko je potrebno plačati carine?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 22:26:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?