Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 11:22:43
|
|
|
|
tassika
|
Jaz ji dam načeloma pred hranjenjem, včasih pa tudi kasneje, poliva po njih ne, tako da ti ne znam svetovat. meni je bruhala po kapljicah sabsimpleks.
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 19:33:42
|
|
|
|
araz
|
Malažabica moja tud ful poliva po teh kapljicah . Jest ji zdej dva dni nisem dala, jutri bom šla pa nazaj k pediatru, da nama predpiše kakšno alternativo. Te dva dni je veliko manj polivala, čeprav je še vedno mal.
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 21:13:10
|
|
|
|
BOOMER
|
zdravo! MI smo imeli podoben problem + zeleno kakico. Nisem ji dajala teh kaplic do sedaj (smo imeli kar še nekaj drugih težav), ko smo našli super alternativo iz Avstrije - Oleovit d3. Naravne, brez ogabnega umetnega okusa. Dobiš pri Arniki v Škofjii loki, 7 in še nekaj eur, brez recepta. V primerjavi s Plivo 1100% boljše!
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 22:07:42
|
|
|
|
MiNa*
|
je mogoče oleovit naročiti tudi po tel, pošti, da jih dobimo po pošti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......