Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 11:22:43
|
|
|
|
tassika
|
Jaz ji dam načeloma pred hranjenjem, včasih pa tudi kasneje, poliva po njih ne, tako da ti ne znam svetovat. meni je bruhala po kapljicah sabsimpleks.
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 19:33:42
|
|
|
|
araz
|
Malažabica moja tud ful poliva po teh kapljicah . Jest ji zdej dva dni nisem dala, jutri bom šla pa nazaj k pediatru, da nama predpiše kakšno alternativo. Te dva dni je veliko manj polivala, čeprav je še vedno mal.
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 21:13:10
|
|
|
|
BOOMER
|
zdravo! MI smo imeli podoben problem + zeleno kakico. Nisem ji dajala teh kaplic do sedaj (smo imeli kar še nekaj drugih težav), ko smo našli super alternativo iz Avstrije - Oleovit d3. Naravne, brez ogabnega umetnega okusa. Dobiš pri Arniki v Škofjii loki, 7 in še nekaj eur, brez recepta. V primerjavi s Plivo 1100% boljše!
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in polivanje 17.1.2010 22:07:42
|
|
|
|
MiNa*
|
je mogoče oleovit naročiti tudi po tel, pošti, da jih dobimo po pošti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?