Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 15:03:35
|
|
|
|
divans1
|
Danes smo bili z našim fantkom prvič pri pediatru in je dobil ad3 kapljice in baje da se jih mora dajati vse do enega leta??? Pa me zanima, koliko ste jih dajale dnevno? Sestra mi je rekla, da 10 kapljic na dan, a ni to malov veliko??? Pa baje da še pospešujejo krče, kaj pa potem, tisti čas prenehati ali se to ne sme??? Pa Daktarin mazilo je še dubu in je rekla, kr z roko trikrat na dan po hranjenju ga namazati po ustih, dlesnih in jeziku, pa nima skor nč belo, čisto malo. Kako dolgo se mora to mazati in predvsem me zanima, od česa se tale soor pojavi???
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 15:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče mi boš zamerila ampak moram tole napisat. Zakaj hodiš k P? Da ti potrdi da je tvoj otrok lep, lepo hranjen? Karkoli dobiš, vprašaj zakaj dobiš!!! Isto za odmerek. Ker noben otrok si ni enak. P že ve kaj ti piše na recept, zato sprašuj njega vse o tem. Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 16:27:35
|
|
|
|
malicki
|
Pri prvi hčeri sem uporabljala AD3 in je po njih ni nič kaj več zvijalo. Začni pa lepo počasi, par dni po 1 kapljico, nato po 2 itd. Če se ti bo pa zdelo, da ga po kapljicah črviči pa naj ti napiše recept za D3 kapljice. Daktarin pa verjetno mažeš dokler pikice ne izginejo ali pa preveri pri P.
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 17:06:00
|
|
|
|
eva1
|
Mi dajemo AD3 kaplice 7 na dan..je pa odvisno od velikosti fontanele, od trdnosti kosti..lahko tudi 10 na dan..daješ postopoma, 1 kapljico 2-3 dni, potem 2 kaplici..itd... Daktarin-za soor, dobijo ga zato, ker dojenčki še nimajo dovolj močnega obrambnega sistema in potem podležejo glivicam..če ima dudo, daj Daktarin oralni gel kr na dudo, daj pa naj poliže...če dojiš maži še bradavice! Mažeš vsaj 1 teden. še bolje 10 dni...soor prepoznaš po tem da če podrgneš z gazico po jezičku bele obloge ne gredo dol in jezik lahko tudi zakrvavi..mlečne obloge pa komot spraviš dol... Pa malo pobrskaj pred forumom, tole je že vse 100x napisano
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 18:39:29
|
|
|
|
Katy78
|
Mi smo dajali 7 kapljic, ni pa imel nobenih krčev niti preden jih je začel jemati niti potem, ko jih je jemal. Verjemi, da je P usposobljen, da preceni, koliko kapljic otrok rabi. Potem, ko grejo že proti enemu letu, nekaterim odmerek zmanjšajo, nekaterim pa zvišajo - odvisno, kako hitro se zapira mečava. Soor - tudi če ima samo malo belo, mu dajaj Daktarin, da se pozdravi, ker sicer jih (glivice namreč) boste še na riti fasali.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 8.6.2010 18:41:06 >
|
|
|
|
RE: AD3 kapljice in Daktarin 8.6.2010 23:05:20
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: malicki Pri prvi hčeri sem uporabljala AD3 in je po njih ni nič kaj več zvijalo. Začni pa lepo počasi, par dni po 1 kapljico, nato po 2 itd. Če se ti bo pa zdelo, da ga po kapljicah črviči pa naj ti napiše recept za D3 kapljice. Daktarin pa verjetno mažeš dokler pikice ne izginejo ali pa preveri pri P. se podpišem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?