tina104
|
Ja, miševi je verjetno že rodila, glede na to, da se nič ne javi. Pa saj je bil že čas. Tea01, sem se kar nasmejela ob tvojem pisanju - naši :love: so zdaj proti koncu nekam prestrašeni glede tega področja. Moj je na začetku nosečnosti mi vedno govoril sprosti se, saj ne more nič bit narobe (sem bila jaz na začetku malo prestrašena), sedaj pa je njega bolj strah :)- , pa pobude že tudi ni dal se mi zdi, da že več mesecev... Teya, se mi zdi, da je od porodnišnice odvisno, kako pogosti so preglededi po PDP, nekje na 3-4 dni, kolikor je meni znano. Čakajo pa nekje do 14 dni (če je prej karkoli narobe seveda sprožijo porod). Meni se zdi, da kar preveč čakajo. Mi je ravno včeraj en pripovedoval, da je bila njegova žena 12 dni po roku in je ta dan dobila popadke - hvalabogu, ker je pregled imela šele 2 dni kasneje - in :duda: je že bil v stiski (on je rekel, da se je napil plodovnice :zmeden:). No in potem je bil :duda: 4 dni na intenzivni negi, zdaj je vse v redu, samo raje ne bi o tem, kaj bi lahko bilo, če bi ona čakala na pregled čez 2 dni. Jaz imam jutri CTG, me že res zanima, če se kaj dogaja. Pa če tokrat G ne bo nič komentiral, ga bom zagnjavla, da kaj pove (zadnjič je samo rekel, da je utrip :duda: normalen).
|