Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 15:11:53
|
|
|
|
tejč
|
Živjo, jz mam od dons spet internet in spet lahko več kramljamo. Punce, kako kaj?
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 16:13:45
|
|
|
|
Špacka
|
Ej, ribica sem se kar mal oglasla pri marčevkah, da sem lahko pojambrala, ker se mi zdi, da so februarke že vse pobegnile in veselo cartajo svoje :duda: ja pri naši pupi pa še nič ne kaže, da bi hotela v beli svet:zmeden: verjetno danes ne bo nič, no saj je tud jutri en lep datum;) Fiši se mi pa kar sline cedijo, ko sem vidla tvojo torto, bi z veseljem zmazala kos al pa dva:ups: Tejč lep pozdrav ti kar napiš kaj lepega, jaz sem že tako lena se mi včasih tud pisat ne da več, no preberem pa, pa se zraven še kaj novega naučim;) Lp, Špacka
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 16:17:03
|
|
|
|
tejč
|
Špacka, ti povem, da sem čist out, k sem bla brez neta. A ti si že tok deleč? Madona, kako cajt laufa! MOj dragi bo jezen, če nam dons nč skuhala, tale škatla me je čist not zvlekla. Moram it kumarce lupit. Čao, se vidmo.
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 17:54:38
|
|
|
|
nita
|
Dan! Evo, končno čisto malo cajta, da se vam oglasim. Mogla sem do 12. strani nazaj, tam sem namreč nazadnje ostala. Groza, ne??:zmeden2: Naša sončica ima krče, tako, da si zjutraj uspem samo zobe oprat in zvečer stuširat, ves ostali čas sem polno zasedena. Kadar pa čez dan uspe zaspat, pa grem rajši spat še jaz, ker ne vem, kaj me lahko čaka ponoči. Pa, bomo že preživeli. Sedaj je tudi ati doma na 14 dni na očetovskem dopustu, tako, da je malo lažje. Fiši vse naj, naj, naj,...:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo: Špačka, kaj pa pri vas, kdaj bo kaj??? Kmal, zihr!!!;):love:;) Tako, prejmite lepe pozdrave, pa se še kaj beremo. Anita & Ela (20 dni) :love::love::love::love::love::love::love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 21:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, že 20 dni...pa kdaj je to minilo??? Hvala, Nita!:rozica:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 21:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi z moje strani vse najboljše!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bojana in :duda:Živa
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 22:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 24.2.2005 22:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, to je debata za vse nosečke (no, pa jst lučko svetm:)-). Ponavadi se priključijo tiste izz debtae za nas..kao naj bi bilo nadaljevanje. Če se ti d avsak dan mal počvekat. Se javi :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?