Dolina
|
Kje je ful naletaval Ribica? Pr nas sam mal, mraz pa je, ja. ko hudič.:hudicek: Evo še mene, jaz zdej z marčevkami debatiram bolj na široko, ker je že skor marec. :)-:)-:)- Jaz pa še ne bi šla rodit. Še vsaj tri tedne ne, da diplomo dokončam. ;) Dons sva zbrala psoteljico in vozičev v Šparovčku v Medvodah. Pa hotla sem paket dvignit, pa je bila trgovina zaprta. :grrr: Joj, glih k jaz pridem, morjo imet poseben dan in zapret. :grrr: Drugač sm pa še vedno med prehlajenimi: nos se mi sploh noče odmašit in to že tri tedne. Moj zdravnik pa parvi, da lahko da bom tud do poroda tko - haloooo???? kako bom pa dihala, na škrge, al kaj? :zmeden2::( Ker pa ni drugih simptomov, mi pa itak ne more dat kakšna zdravila. Limonade sm že mal sita, pa še trebuh me začne mal pečt, ker je prekislo, zgleda? Jaz sm bolj sladkosneda. :)-:)- Lez 14 dni imam pregled. Upam, da bo moj hemoglobin kej boljš, čeprav dvomim, ker sm ga že enkrat vmes dala, ko sem jedla tablete, pa sem še vedno na spodnji meji, med slabšimi, ampak pozor, ne najslabšimi (pravi moj zdravik). :((:(( Tko, da zdej veselo jem skuto, pa repo, pa rdečo peso, pa joj, še neki so mi naročil. Aja, brokoli. ;) Punce, jaz sem pa na porodoniški .... :bravo::bravo::bravo:. Hvala bogu, ker se mi ni dalo več delat. Pa za darilo sem dobila 3 pakete plenic (ene za 3-6kg, pa dvoje za 6-9Kg al neki v tem stilu ;)). :bravo: Lep vikend vsem in pobožajte bušije in kej se oglaste, če ne bo Ribica skregana z nami... :)- Lp, Dolina 35t
|