|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
10.11.2004 8:51:13   
Pikapolonica
Hojla!

Pa je le prišel.... Pa ne dojenček, ampak the D-day. Hm, in kaj mi pomaga, če se z mano še vedno nič ne dogaja. Namesto da bi začutila kakšno olajšanje in spuščanje moje bebike, se mi zdi da rine vedno bolj nekam gor. Ne vem, no... Pa saj danes imam spet pregled, tudi ginekološki in bomo videli če se z materničnim vratom že kaj dogaja. Ali pa vsaj to na CTG-ju, če že imam kakšne popadke. Ker čutim jih ne.

Kako je pa kaj s tabo, TINCA? Že kaj?

No, sicer sem pa malo žalostna danes. Ne vem če ste opazile, ampak na forumu Zanositev in ovulacija se je v nedeljo zgodilo nekaj, kar je za sabo potegnilo to, da se moja dobra RR-prijateljica Pia73 poslavlja od javnega sodelovanja na RR. Skupaj s Piko74. Njuna debata je bila namreč po nekaj napisanih besedah zbrisana - ker naj bi pač izzivali (se hecali iz kršenja pravil o debati samo za dva...). Že od včeraj sploh ne morem verjeti, da se to dogaja in tudi danes že od jutra razmišljam, zakaj. Obe sta s svojo dobro voljo, optimizmom in izkušnjami vsakič znova osvežili forum, zdaj pa tole. Na svidenje za vedno. Ne vem, ostajam brez besed....

Pa spet mi je dolgčas. :zaspan::zaspan::zaspan:

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (40t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.11.2004 10:11:42   
Tinca7
Hojla! Še vedno smo doma, po sicer zelo burni noči, popadki so vedno močnejši in že kar precej bolijo. Ja no, sej sem vedla, da bo bolelo, ampak ne že pri lažnih popadkih :zmeden:.
Pikapolonica, vidim, da greš po mojih stopinjah. A misliš, da nama bo vsaj v petek uspelo, ko je lunin mrk? Tole čakanje me že ubija :(!
Tole glede Pie73 in Pike74 je pa res grozno. Škoda, da sta se poslovile od RR.
Lu, kako je pa kaj s tabo? Lepo da :duda: pridno telovadi. Ultrazvok je ponavadi okoli 32t. Mogoče ti ga bo pa prej naredila. Pa boš spet videla svoj sonček :sloncek:.
No, grem se naprej dolgočasit in globoko dihat:)-!

Tina 40t 2/7 :kuza:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2004 10:12:30   
Dolina
Pikapolonica, sploh ne morem pomislit, kako je, če si že pri D-day, pa še nič. Upam, da se bo tvoja bebica čim prej začela zanima, kako izgledaš tudi od zunaj. :)- Ti držim pesti.

:zaspan::zaspan::zaspan: sem pa tud jza, tudi če spim po 10 ur na dan. Smola... :)-:)-

Kaj se pa dogaja na Zanositev in ovulacija, pa nisem zasledila. Upam, da se res ne poslavljata, no. :rozica::rozica::rozica:

Pri nas pa nič novega. en dan brcamo ko nori, drug dan pa počivamo kot zimski medvedki. :)-:)-:)- Zdej moram pa ven z navihanko :kuza:, ker je že mal nervozna, kaj tolk za tem računalnikom sedim. :)-

Kaj pa ostale :nosecka: kej počnete? A vam kaj vreme nagaja? Meni gre ta dež prav na živce. Pa ta teden sem sama, moj možek na službene potovanju. :(

No, lepo se mejte, pobožajte bušije, Pikapolonica, tebi pa čim prej :duda: v naročje...

pa pa, Dolina 23t

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2004 11:00:32   
BONI*
Hojla punce!

Jaz sem še vedno prehlajena kot sam :hudicek:. Nos imam čisto zabasan, kašljam in glas mi mutira. Hvala bogu me pa vsaj grlo nič ne boli- po eni strani čudno, ker po navadi je to prva stvar, ki se pojavi pri meni ob prehladu. No, sedaj pridno pijem čajčke z medom in limonco, občasno pa vzamem tudi en Lekadol C plus granule za napitek. Baje to lahko.
Moram pa se pohvaliti, da sem uspela včeraj do končno vse :duda: oblekce, pleničke, kovtrček, dekice, posteljnino,... oprati in zlikati. Sedaj je že vse na svojem mestu v omari. Samo še nekaj malenkosti, pa bo sobica za našega Lukata čisto pripravljena in samo še čakala na njegov prihod.

Pikapolonica, tvoj :duda: pa zgleda ni ravno najbolj navdušen/a nad snegom. Zgleda da je poslušal/a vremensko napoved, pa se je snega ustrašil/a in se odločil, da se bo raje še malo na toplem stiskal/a;). Malo heca! Upam, da te ne bo predolgo za nos vlekel/a. Držim pesti:miska::miska::miska: Si sploh ne predstavljam (no, ubistvu si lahko predstavljam), kako zgleda, če si že nekaj časa ves v pričakovanju enega dogodka, tega pa od nikjer. Če se jaz kaj dobro poznam, bi jaz na tvojem mestu že vsa živčna na uro gledala in še druge zdraven živčne delala. Še dobro, da niste vse take kot jaz in znate ohraniti mirno glavo.

Kako pa kaj Bejba? A se komu kaj javi? Me zanima, kako gre sedaj njenemu Anžetu. Upam,da se tisto z bruhanjem ni ponovilo in da sedaj lepo pridno papcajo.

Pa Svetka se tudi že dolgo ni nič javila, pa Mavrica tudi ne. Me zanima, kako gre mamicam in njihovim :angel:

Asso se je zadnjič nekaj javila, pa bi se spet lahko malo

Pa v77.... Kje ste zdej vse mamice? Kako vam gre?
Ah,sej vem, najbrž so res 100% zasedene z svojimi malimi :angel:, pa ne utegnejo do računalnika.

A veste, da ne razumem čisto tega o temah za dva, al kako se že temu reče. A če bi jaz recimo začela v 9nebesa ali pod kakšnim drugim naslovom nekaj spraševati točno določeno osebo in bi mi ona odgovorila, pa bi jo jaz potem mogoče še kaj vprašala,... bi naju zbrisali?:zmeden2:

Lp, Boni & :duda: (35t1d)

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2004 11:05:09   
BONI*
Joj, Tinca, tebe pa tudi omenila nisem. Se opravičujem! Vidim, da tebe tudi tvoja :duda: že malo heca in noče ven v ta mraz. No, upam, da ne bo več dolgo in da boš kmalu lahko cartala svojega :angel:.
Držim pesti tudi zate!

Zdej grem pa na eno veliko :kava:, beri čaj z medom in limonco.
Potem pa se spet beremo.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2004 12:37:25   
asso
Evo mene,

ja, precej opravkov imamo z Nastio, pa še internet neki zeza tako, da ko hočem na RR in ko imam čas mi glih net ne dela.

Tako, da se javim bolj na hitro. Nastia je pridna, spi je. Ponoči jo podojimo na cca. 3 ure in spimo naprej. Sicer z malo bolj rahlim spancem, ampak se naspimo.

Pikapolonica, ja danes pa je tvoj dan. Jaz ti želim, da bi čimprej začeli tej popadki, ker si predstavljam kako je to čakanje, ko veš da bi nekaj moralo biti pa ni. Res upam, da boš čimprej tudi ti držala svojo štručko v naročju.

Tinca a misliš, da tej boleči popadki niso že tapravi? Pravijo, da ko bolijo je to to, pri meni je bilo prav tako.

No, vas zapuščam in se še kaj javim.

Lp asso in Nastia

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2004 12:47:36   
BONI*
Hojla punce!
Sem šla pogledati na sam ˝kraj zločina˝ - na forum Z;O , pa sploh ne morem verjeti, kaj se tam dogaja. Kregajo se vse povprek in imajo na sploh nekakšno vojno stanje. In to vse samo zaradi tistega izbrisa sporočila. Res, ne morem verjet, da se to dogaja :(
Sploh nimam besed.

Samo da vam povem, da vas imam VSE zelo rada in da se opravičujem za nazaj in za naprej, če sem ali bom kdaj katero nehote užalila. In če bi slučajno kdaj prišlo do tega, me prosim TAKOJ opozorite. Če se česa bojim, so to zamere.

Lp, Boni

Ps: Asso :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2004 12:54:59   
Tinca7
Sklepam da popadki niso pravi, ker jih je vedno konec! Najprej so bili na 13 min., potem smo počasi prešli na 8 min., potem pa nič:((:zmeden:. Zdaj čez dan, pa skoraj nič popadkov, oziroma mi je samo parkrat trebuh otrdel. Do G. je še 5 ur, pa bomo vidl kaj bo ona rekla. Res upam, da bo rekla, da sem odprta in naj takoj zginem v porodnišnico :sloncek::kuza::sloncek:. To so verjetno samo sanje, ker bo spet tako kot vedno: "nobene spremembe" :((:hudicek:.

Res sem pa vesela zate, da je tvoja Nastia tako pridna :angel: in da te ne muči preveč.

LP, Tina

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2004 15:01:14   
Anonimen
Ojla!

Jutri vidim Mino, tko da vam pol mal povem, kaj se dogaja:):):)

:pika:, jaz pa držim pesti (pa Tinca, tebi tudiii!!!!), da bosta rodile jutri:)- In to ob 11:11:):):)

Kar pa se tiče z.,o.= na naš vsakdanu smo skupaj z Vesno VSI sestavljali pravilnik komuniciranja na RR. In potem je to dala še na druge podforume, ker se ta pravilnik tiče nas VSEH in ne samo tistih, ki sodelujejo(mo) na naš vsakdan. In je bilo že to narobe. In takrat se je začelo spodaj. Tko da.....ne vem kaj bo. Mislim, da so vse preveč resno vse skupaj vzele.

Jst sem pa dones vesela in žalostna. Vesela zato, ker se mi do sobote ni treba nič učit, žalostna pa zato, ker v LJ nii snega:(( Ja sem pa NORA na sneg:love:

:rozica: vsem :nosecka:!

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2004 15:23:34   
Anonimen
V KG je 30cm...Poglejte album od SANDY. Jst sem tkoooooo žalostna....:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2004 19:05:57   
BONI*
Fiša, poglej čez okno! Sneži! Jutri se boš mogoče že lahko kepala.
Zdej sem pa jaz :(, ker glih ne maram preveč mraza in snega. Sej veš, jaz sem poletni :rak: in imam raje vodo, pa sonce in toploto.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2004 20:45:11   
Pikapolonica
Ku-ku!

No, pa sem še vedno tu. Prejle sem ravn zaključila jokalno seasno, zdajle sem pa že kolikor toliko v redu. Saj ne vem pravzaprav zakaj, ampak, ko takole 9 mesecev čakaš in čakaš na to majčkeno ljubljeno bitje in potem prideš iz pregleda in veš, da ga še kar nič ne bo ven, ti pač vse pade dol. Sem se ene pol ure samo jokala. Pa še moj je misli da sem samo nekaj tečna in ga ni bilo od nikoder, da bi me v spalnici malo objel.... Saj, zdej mu je malce hudo, ampak, priložnost zamujena ne vrne se nobena... Sem kar malo razočarana nad njim.

Skratka, CTG je bil bp, ginekološki pregled je pa pokazal, da sem še čisto zaprta. Tako zaprtav kot najhujši zapor nasvetu. Nič še torej ne kaže na to, da bi v prihodnjih nekaj dneh zibali. No, ker je moja G. naslednji teden v petek ravno dežurna, me je "potolažila", da če prej ne, bova pa rodili takrat. Punce, pa to je čez 9 dni!!!!!

Me pa od pregleda naprej tam spodaj vse tako čudno boli, da komaj hodim. Sem končno podobna okorni nosečnici..... No, upam, da bo jutri vse OK. Da bo nočni počitek pomagal.

Tako, to so moje novičke. TINCA, upam, da bo vsaj tebi uspelo

BONI, sem se že spraševala, kje se skrivaš. Pa vidim, da za papirnatimi robčki. Ja, zdaj pa le počivaj, veliko pij čajeka in res počivaj. Da se ne bo razvil kak hujši prehlad, ki se ga potem zlepa ne boš rešila.

No, lepo pančkajte danes in se slišimo spet jutri!

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (40t)

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2004 22:17:04   
BONI*
Ej Pikapolonica, res je navihan tale tvoj :duda:. Saj ti povem, da mu sneg ne diši. Počakaj do pomladi, potem pa bo;)-ne, ne, ne mislim resno! Upam, da se bo vseeno kmalu odločil priti na ta svet. No, pa kaj je 9 dni proti 9 mesecem? Še parkrat greš spat, potem pa bo (če ne že prej).

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2004 22:25:47   
Anonimen
BONI*, sem bila glih pri prjatlih na ulci in majo strešna okna, čez katera se nič ne vidi, če nisi glih tam in sem zato zamudilaaaaaaaaa:((

Zdej pa mal IRCam....in komaj čakam jutri, da vidim Mino in njen :nosecka:!

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2004 7:42:39   
Tinca7
Dobro jutro!
Še vedno sem doma, in kot zgleda, bom Pikapolonici delala družbo še naprej. Sej ne, da nisem rada v tvoji družbi, ampak :((:((:((. Sem še popolnoma zaprta, sicer se je en mejčken spustila, ampak ta teden naj nebi bilo nič. CTG sicer že riše zelo lepe porodne popadke, ampak mala noče ven:hudicek:. Zdej je tuki še drug problem; totalno sem zaprta in stalno me napenja:ups:. Problem je v tem, da to tako :hudicek: boli, da včasih mislim da mi bo križ in trebuh kar skupaj razneslo. Kakšna ideja, kako se znebiti teh vetrov, ki nočejo ven :ups::zmeden:?
Nočko sem imela spet burno in sem spala približno 3 ure. Če bo šlo to takole naprej, bom do poroda že tako zmučena, da ne bom mogla čist nič več pritiskat!
Glede naših moških pa je bil včeraj očitno en čuden dan. Moj je namreč pozabil, da more pridt k G. po službi in je šel naravnost domov. Pol je bil sicer zelo "sori, sori" ampak tako kot paviš Pikapolonca; prepozno!
V LJ na srečo še ni snega in ga očitno to rundo tudi ne bo! Moj mali pesek ga ima sicer zelo rad, ampak jaz v mojem :nosecka: stanju nebi rada še kam čofnila!

Tina

Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2004 8:20:03   
Dolina
Dobro jutro :nosecka: in Ribica,

ah, Ribica, ne bi žalostna, sej bo tud v Lublano sneg prišel. na Logu ga imamo dober cm (in moja :kuza: že nori in uživa). :rozica: zate, da ne boš več žalostna.

No, Tinca, si se poslovila, al še doma čakaš? ;) Upam, da boš šla hitro v proodnišnico po svojo štručko. Pikapolonica, ti pa tudi, čim prej! Stiskam pesti.

Boni, tebi pa želim čim prej okrevanje in stran s prehladom! :) :morje:

jaz sem spet :zaspan:! Pa delat se mi tud ne da preveč. :(

Buši mi lepo raste, malo dete brca (al pa štrajka i potem ga sekiram, da naj že vsaj enkrat brcne :)-:sloncek::)-). Ker ne vem, kaj bomo imeli in sem vedno uporabljala moški spol, so me vsi nadrli, da zakaj govorim o njem, če pa ne vem, kaj bo in da je do rojstav pač ono. Ono, to se mi zdi pa čist joj kako naj rečem žalostno! :(( Kako pa vi svoje :duda: kličete? (tiste, ki ne veste, kaj bo?)

Jaz bi pa toko kakšno krilo oblekla :((:(( pa ga nimam, pa vsa nosečniška oblačila so tko draga. A zna katera kej sama zašit? in mene nauči? :angel:

Lepo uživajte v snegu (al pa brez njega) in se cartajte. :rozica::rozica:

Lp, Dolina 24t

Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2004 8:33:18   
Lu
Dobro jutro tudi od naju z :duda:!

Včeraj je tudi pri nas zapadlo malo snega, ampak je zvečer že dežek padal. Tako imamo zdaj res samo malo snegca za videt.

BONI* upam, da se čimpreje pozdraviš. Zdaj bo pa še toliko ldje trajalo, ker se ne sme nič zdravil vzet. Sem bila tudi sama malo prehlajena prejšnji teden, ampak je že mnogo bolje. Sem se takoj začela ˝zdraviti˝ z čajčki, medom in limoncami.

Pikapolonica in Tinca7 ja vajina :duda: sta pa res hecna, da noeta ven. Ju že zdaj zebe. Saj bo, saj bo. Bosta še malo potrpeli. Ampak jaz že vseeno držim pesti, da bi lahko čimpreje že držali v naročju svoja :duda:

Dolina glede imenovanja :duda: je tudi pri nama malo čudno. Tudi jaz ga vedno nagovorim na fanta, ampak vedno rečem pa saj je tisti otrok, a ne. Kakšno ono, daj nehaj. Pri nama bo kar on. Imam pa tudi neki tak feeling da bo res :modri:, vem pa ne in tudi ne bom želela vedeti do rojstva :)-
Oblekice bi pa tudi sama nosila, pa nimam nobene. V trgovinah je pa res vse tako drago da je groza. Ravno zdaj sem rekla, da si bom šla še po nekaj blaga in bom dala šivilji narest še ene hlače, pa mogoče kakšne tunike. Vam moram povedat, da moj :duda: kar hitro raste. No saj po trebuščku je to videt in pa po novih nosečniških hlačah, ki pa sem elastični trak že skoraj cel porabila. Se pravi imam gumbe že na drugi luknji. Ostane mi samo še ena. Mislim, da ne bodo do onca, ali pa. bomo videli.

Sem se kar razpisala. Že v naprej se opravičujem za kakšne napake, ampak res ne znam počasi tipkat.:)-

Lep dan še naprej, pa upam, da zapade še kaj snega, da se bomo lahko kepali in delali snežaka :bravo:

lp Lu in :duda:
26t 2/7:love:

Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2004 19:58:16   
Anonimen
ojla!

če bo vse tko kot mora bit (beri:da prepričam očija) grem v soboto v KG:love:

Drugače pa: Mina1 vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da ma prepoved neta:)-:)-:)-, ker je ta mesec račun previsok:)-
Ma pa že prov lušten trebuh, ona prav da je velik, men se pa ne zdi (sicer ne vem, kako naj bi zgledal v 6.mesecu, ampak ok:))
Sva čvekale 2 uri....:ups:

Tko, zdej grem pa RR predelat, nisem dones še nič, sem od Mine samo dom pršla, skuhala in pojedla in šla v Merkator z Niki5 in Ezi:)

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?