Špacka
|
Jutro :nosecka: in vse ki to berete! Pri nas imamo pravi snežni metež:bravo: mi je kar všeč to opazovat iz stanovanja, a ko se spomnim, da moram v trgovino, pa avto moram sčistit, se mi zdi da bom kar počakala do popoldne da pride dragi in mi to naredi, potem pa se jaz elegantno odpeljem:ups::ups: saj mi je mal nerodno, sam se mi res nič več ne da;) Se pa moram mal pohvalit, danes končno dobiva police v dnevni sobi in v spalnici in to po... 2 letih, ja kaj češ, če je tvoj mizar dober prijatelj tvojega tasta in misli, da si to lahko privošči:grrr: tako da nisem upala preveč jezika stegovat, čeprav me je tako srbel, no in na koncu jih bova dobila sam zato, ker nujno rabi mojga zarad računalnika, hoče vse novo, pa vse na novo postavit....verjetno je lažje delat z nekom, ki ga poznaš, pa še uslugo bosta kompenzirala:bravo::bravo::bravo: Včeraj sem bla pa pošteno jezna imela pregled pri G s tem da sem čakala skoraj 5 ur:grrr::grrr::grrr: mislim če je to človeško, če mi ne bi bila moja G tako dobra, bi se kar prestavla, sam v našem koncu je s temi G bolj tako... no in ko sem končno pršla v ordinacijo, mi G reče, zakaj me niso spustili naprej, ker sem tako visoko noseča, komentar sestre ja jaz ne vem, zakaj nosečnice ne grejo naprej- HALO nikol nimajo takega sistema, zdaj se bom pa jaz kregala v čakalnici, zato pa je sestra tam...:grrr::grrr: Me je pa tako zmatralo, da sem spala od 1 ponoči do 6.30 zjutraj kot ubita, ker nisem mogla verjet:)- Mi je pa delala UZ mere vse lepo ustrezajo tednom nosečnosto, :duda: se je že obrnla s tem da ima obrazek obrnjen gor, tako da jo božamo po nosku, ličkih...:love::love::love: ima pa 11 dni pred PDP 3500 g upam da ne bo še preveč pridobivala na teži:zmeden: CTG še nič ne kaže pri naju še vse mirno, imam občutek, da se bom mogoče mogla prestavit k marčevkam... Padajo pa stave v službi pri mojem, kdaj bo očka, zaenkrat vodi marec:)-:)-:)- A pri Lu ni še nič? Lep snežni pozdrav pa napište kaj:rozica: Špacka(še 11 dni)
|