|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
16.2.2005 22:34:30   
Anonimen
Ojla :nosecka:!

Vas samo prestavljam višje...se mi ne da pisat:ups:

Lu, a se že kaj dogaja?

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
17.2.2005 8:43:08   
Špacka
Jutro :nosecka: in vse ki to berete!

Pri nas imamo pravi snežni metež:bravo: mi je kar všeč to opazovat iz stanovanja, a ko se spomnim, da moram v trgovino, pa avto moram sčistit, se mi zdi da bom kar počakala do popoldne da pride dragi in mi to naredi, potem pa se jaz elegantno odpeljem:ups::ups:
saj mi je mal nerodno, sam se mi res nič več ne da;)

Se pa moram mal pohvalit, danes končno dobiva police v dnevni sobi in v spalnici in to po... 2 letih, ja kaj češ, če je tvoj mizar dober prijatelj tvojega tasta in misli, da si to lahko privošči:grrr: tako da nisem upala preveč jezika stegovat, čeprav me je tako srbel, no in na koncu jih bova dobila sam zato, ker nujno rabi mojga zarad računalnika, hoče vse novo, pa vse na novo postavit....verjetno je lažje delat z nekom, ki ga poznaš, pa še uslugo bosta kompenzirala:bravo::bravo::bravo:

Včeraj sem bla pa pošteno jezna imela pregled pri G s tem da sem čakala skoraj 5 ur:grrr::grrr::grrr:
mislim če je to človeško, če mi ne bi bila moja G tako dobra, bi se kar prestavla, sam v našem koncu je s temi G bolj tako... no in ko sem končno pršla v ordinacijo, mi G reče, zakaj me niso spustili naprej, ker sem tako visoko noseča, komentar sestre ja jaz ne vem, zakaj nosečnice ne grejo naprej- HALO nikol nimajo takega sistema, zdaj se bom pa jaz kregala v čakalnici, zato pa je sestra tam...:grrr::grrr:
Me je pa tako zmatralo, da sem spala od 1 ponoči do 6.30 zjutraj kot ubita, ker nisem mogla verjet:)-
Mi je pa delala UZ mere vse lepo ustrezajo tednom nosečnosto, :duda: se je že obrnla s tem da ima obrazek obrnjen gor, tako da jo božamo po nosku, ličkih...:love::love::love: ima pa 11 dni pred PDP 3500 g upam da ne bo še preveč pridobivala na teži:zmeden:
CTG še nič ne kaže pri naju še vse mirno, imam občutek, da se bom mogoče mogla prestavit k marčevkam...
Padajo pa stave v službi pri mojem, kdaj bo očka, zaenkrat vodi marec:)-:)-:)-

A pri Lu ni še nič?

Lep snežni pozdrav pa napište kaj:rozica:

Špacka(še 11 dni)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2005 12:54:04   
Lu
Ojla!

Tudi pri nas še nič novega. No ponoči se je nekaj dogajalo - popadki samo so potem nehali. Sem zaspala. Zjutraj sem imela zopet CTG in pa UZ mi je delala. CTG je že enkaj zaznal, samo odprta pa nisem še čisto nič. Moje dete je pa teko tudi nekje 3500 g. Tako da Špačka lahko pričakuješ še težje dete.

Jutri imam zopet CTG, potem pa v nedeljo že v porodnišnici. Upam, da se bo že res začelo kaj dogajat, ker so mi pa že noge začele otekat in tudi že vsega imam počasi dovolj.

Aja pa še to. Najina previjala je previsoka in zdaj moram čakati še brata od fanta da jo pride skrajšat kolikor se bo dalo. Ja smo malo narobe merili.

Lep dan vam želim še naprej.

Pri nas nobenega snega, samo sonček :bravo:

lp Lu in :duda:
4 dni čez rok:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2005 12:59:32   
Venera
Pozdravljene še od mene!
Že dolgo se nisem tukaj oglasila, a ne?

Tako kot Lu, sem tudi jaz že čez rok, 1 dan, pa imam tudi vsega že dovolj! Samo težja še postajam, nič druga.

Včeraj sem šla v porodnišnico, ker je bil dan poroda in na CTG-ju ni nič pokazalo, zato, mi je rekel G. da naj pridem spet v nedeljo. Upam, da bo zdaj ta vikend se kaj zgodilo, ker bi že res rada cartala naše dete!

Drugače pa imamo doma že zdavnaj vse pripravljeno, samo še čakamo!:zmeden2:

lp vsem
Venera ( še vedno :nosecka: ):)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2005 14:04:31   
Anonimen
Ojla!

Grem kar po vrsti:)

ŠPACKA, tu v LJ jasno nič ne pada...pa se niti ne sekiram kej preveč:zmeden: No, jst še zmeri navijam za februar, riba bo v vsakem primeru :):):)

LU, držim pesti za jutri, če ne pa za nedeljo;) Otroci, ki se rodijo v nedeljo so baje srečni, pa še riba bo, hehe:)-

Ja, VENERA, dooolg te že ni blo :) Teb tut iste datume predlagam, tko kot Lu...čeprav (pazi!!)...lani je imela Tjuša rok 16., rodila pa na naj naj naj dan:love:-24. ;) Mogoče pa bo..hehe..:)

Se mi zdi, da tale debata mal sameva..pa na z&o debata za nas tudi:zmeden2: Hmmm...

Nč, me čaka polno žarnic...treba delat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2005 14:44:55   
Dolina
Ojla,

Joj, pet ur si čakala??? To je pa za znoret. :grrr: A niste na uro naročene? No ja, sej večinoma tud naročanje na uro ne pomaga kej dosti.:( Moj zadnji pregled je bil pa tud bolj hitr. CTG ne kaže nič popadkov, bebika je sicer že čist dol, ampak ni še videt, da bi hotla ven. Merila pa mi je ni nič tko, da ne vem kok smo težki. :( Samo pogledala je, če je dovolj plodovnice. In naslednji pregled čez 14 dni (oz zdej samo še 9 dni).

Špacka, a ni marec lepši kot februar? Sam jaz bi šla raj prej rodit, ker se mi dozdeva, da sem iz dneva v dan bolj tečna in grem sama sebi na živce. :(( Pa moja bebika se je mal umirila zdele – zadnje dva dni se mi sam tko mal oglaša, da bom lihkar letela do svoje G, če ni kej narobe. Moja mami sicer pravi, da se umirja in pripravlja na porod, ampak mene vseeno skrbi.
Potem sem jo pa mal nadrla (bebiko, mislim :ups:) in me je takoj dvakrat nazaj žoknila.:sloncek::sloncek: Uf, sm bla vesela.:bravo:

Super za police. :bravo: To pa je tako, ja, ko ti delajo prijatelji in čim nekaj potrebujejo, potem jim delo kar hitro steče od rok. Važno, da bosta dobila police.
Končno so nam telefon popravili. :bravo::bravo::bravo: Pa če ne bi jaz klicala, bi vsi sam čakal na čudež. Tko, zdej lahko spet visim na RR. Da mam vsaj mal družbe.

Dons sm se pregrešila in za kosilo pojedla »samo« enga ježka s sladko smetano. ;) Ampak pasalo pa je. Bom jutri spet pridna in kej bolj zdravga jedla.
Ribica, a ti vsa sporočila prebereš? Jaz mal štrajkam in sam 9nebesa in marčevke, pa če je še kak zanimiv naslov. :ups::ups: No, sej zdej k mi dela net, bom lahko tud kej več prebrala.

Lu, še vedno držim pesti, da bo čim prej. pa za tebe tud venera! :rozica::rozica::rozica:

Mejte se, se beremo

Baj, Dolina (še 12dni)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2005 15:09:29   
Anonimen
Uh, kje pa Dolina. Pregledam pa vse forume, če je naslov zanimiv, odprem, če ne označi kot vse prebrano. Nikjer ne sme bt žarnice, ko grem dol. Drugače pa preberem 9nebesa, pa sem pa tja marčevke, pa NV, pa diabetes, na Z&O sem včasih za nas še mal čekirala, zdej ni cajta niti volje:zmeden: za čvek. Pa itak ko nekje ugasnem žarnico se že nova pržge:grrr:

Drugač pa- marec ni in nikoli ne bo boljši od februarja:)-:)-:)- Hehe...

Se spravljam počasi dol..še albume pogledam pa ene 3 podforume, mama.si, maile pol ša jest in v Kolosej:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2005 20:28:31   
Mina1
Še zadnjič pred dnevom D:

vidim, da se vam vsem po vrsti dogaja:)-:)-:)-

Mene jutri čaka carski rez, tako da:zmeden: se mi plete vse sorte po bučki. Seveda me je malo strah, čeprav sem imela tudi prvič CR, ampak tokrat sem dobila datum.

Škratka zjutraj popokava v vrtec, potem pa na lov za parking pred porodnišnico in ob 7:30 moram biti tam. Potem bodo pregledali vse papirje in verjetno tudi mene:)-, pa klistiru vseeno ne uidem:zmeden2:, potem pa čakamo na zeleno luč za CR. Upam, da bo vse v redu steklo za :duda: in zame. Ko bom še "ajala", bo ati že crkljal junačka hlačka.

Doma sem še zadnjo "žehto" dala prat, da bosta mali in veliki gospod čista in tako;). Še enkrat moram vse prečekirati - tisto, kar rabim za sabo in to je to8)

Torej, držite pesti za jutrišnji dan.

pa-pa Mina1 - še zadnji dan nosečka;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2005 21:05:43   
Lu
Mina1 držimo pesti.

Seveda naj atek sporoči kako je šlo, ne.

lp Lu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2005 21:24:37   
Anonimen
No, ti pošljem pol še kak SMS oz. najbrž kar jutri zjutraj:) Mina;)

No, jaz sme šele zdajle domov prišla...sem bla v Koloseju z RRjevci in potem še v Grosupljem, je mela teta RD;) Lu, sem vidla tut U.:)

Nč, se grem učit...pridem bolj pol:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2005 22:13:55   
Venera
Držimo pesti, da se boš čim prej lahko cartala s sončkom!

Mislimo nate!:rozica::rozica::rozica::rozica:
:angel::angel::angel::angel:
Venera

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?