Dolina
|
Ojla! Jaz sem tud cel pondelk čekirala, če je forum že on line, :(. No potem pa zbolim :(( in sem že cel teden prav sitka. :(( Grlo me boli (čeprav je dons že bolš, včeri sem pa mislila, da bom znorela), pa nos imam zamašen (kar je še najbolj zoprn), pa glava me boli... Skratka, ena sitka je med vami. :)- Pa grejo plani za nakupovanje opreme za najino :duda: že po vodi... Pa toko sm se veselila, da bova končla šla po voziček, pa postelco, pa vse... No, za nameček, si moj spet ni mogel vzet dopusta, tak da bi itak mogla sama it. Punce, jaz ne vem, ampak a ni 7t pred rokom že mal s časom stiska, če nimaš še čist joč (niti ogledano! :(). Moj pa misli, da imava še časa na pretek in kar odlaga iz tedna v teden. Tko, da sm ga nadrla, da grem sama, če se ne misli zmigat (sam kartico naj mi da :)-:)-). Včasih imam občutek, da mu je to čist odveč. Jaz pa komi čakam, da greva zapravljat (a nisem dolg zdržala:zmeden2:) Joj, pa dilpoma mi neki nagaja: ene slikce mi noče v wordu odpret in bom mogla zgelda še enkrat v knjižnico in fotokopirat in lepit... bljak, kolk bo to dela, da med besedilo glih prav pranih vrstic pustiš :(! Men se pa zdi, da se mi je trebušček mal spustil :zmeden2:. Se mi zdi, da sem ga prej imela višje, zdej je pa nekam dol ušel. :zmeden2: A se je še kateri to zgodil? Pa moj ima danes pravo telovadbo: tokl me pa še nikol ni brcal, pa suval in se pretegoval. Parv izbokline dobivam in to po celo uro, pol pa mal zatišja, potem pa spet akcija. :sloncek::sloncek::sloncek: Le kaj mu je? jaz komi diham, on ima pa zabavo. :)- No, zdej sem pa jaz tud cel roman napisala. Najboljš da neham... Lepo se mejte, Lu, uživaj na porodniški! :rozica::rozica::rozica: Lp, Dolina 33t
|