|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
11.1.2005 13:27:25   
Anonimen
Ojla!

Kje ste :nosecka: ?

Od Mine ta velik je še zmeraj bolan:( Danes je prvi dan, da je kaj pojedel in da nima vročine 39°C:(

Kako ste zdržale brez RR? Jaz komaj:)-

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
11.1.2005 13:40:23   
Anonimen
Hojla!

Jaz sem bila čisto v šoku. Sem mislila, da bom šla prej rodit, pa vam ne bom mogla javiti. Hvala bogu, da smo spet skupaj.:bravo::bravo:

Torej, moj čep se je izločil v petek. Od takrat dalje pa nič. Shujšala sem 2 kg od strahu pred porodom. :zmeden:
Včeraj sem bila na pregledu pri g. Pregledal me je in povedal, da sem še čisto zaprta in da še nič ne kaže na začetek poroda. A saj je tako, ali ne, da ko se čep odlušči, se začne vrat tanjšati in ko se dovolj stanjša, se šele začneš odpirati? Vsaj tako sem prebrala v knjigah. Na novi pregled sem naročena 21.1., bomo videli, ali bom še šla. Aja, PDP pa imam 23.1.2005.
Držite pestike, da bom zdržala in preživela in da bo z mojim :duda: vse OK. Po eni stran komaj čakam, po drugi pa me je tako strah, da bi najraje umrla.:ups:

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2005 14:09:03   
nita
Dan!

Ja, men je blo tut dolg čas za RR, pa sem si vsaj vzela mal časa in naštudirala tisto ta debelo knjigo od Mayo Clinik, pa nisem nič pametnega zvedla (vse kar rabim tako in tako zvem na RR!!!:bravo:). Pa tok sem težila, da rabim kako knjigo in mi jo je nazadnje brat kupil za rajstni dan. Bolš, da ne ve, kako neuporabna je!!! Ne, saj je drugač O.K., sam jaz sem lena, da bi jo brala.

Splošno počutje vredu, danes sem celo spala do 6:00, kar je zadnje čase prava redkost (drugače imam ustaljeno normo do 4:00). Tudi jaz že komaj čakam, da vidim svojo pikico!!! Pa bo boljš, da še malo počakam!!!

L.P. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2005 14:29:40   
Anonimen
Hojla, Nita!

Jaz pa ti moram povedati, da obožujem to knjigo od Mayo Clinic. Vsako noč jo dobesedno požiram z očmi in berem do dveh zjutraj. Vse hočem vedeti, preden se dete rodi. Se mi zdi, da mi bo zmanjkalo časa, da ne bom vsega uspela prebrati. Sem prav smešna, ne?

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2005 14:39:12   
Špacka
Še ena, ki ji je blo včeraj dolgčas, sem kar naprej preverjala, če je že.
Drugače mi pa grejo dnevi tko počas :(( kje je še konec februarja, ko pričakujemo :duda: sicer pa ta teden pričakujemo posteljico in bo spet veselje:bravo:

Nita tud sama sem navijala za to knjigo, v bistvu sploh še nimam nobene knjige na temo nosečnost in otrok, mal sem upala, da jo bom dobila za novo leto, ampak ne, ker se je moj dragi odločil, da bo kupil darilo, ki bo namenjeno izključno meni, lep namen, čeprav sem jaz po naravi bolj praktična, pustimo to- knjigo sem si izposodla in bla kar malo razočarana, v bistvu je knjiga super, ampak toliko stvari izveš na RR:bravo::bravo:, da me knjiga sploh ni pritegnila.

Jutri imam pregled, držite pesti, da bo z mojim urinom vse v redu, ker drugače bom spet vsak dan tam.
Me pa zanima, če se je :duda: že obrnil, glede na to kako brca, se mi zdi da še vedno leži enako.

Tako zdaj grem pa dokončat kosilo, potem pa k mami na sirov štrudelj-mljask:love:
mami :bravo: ker skrbiš, da tehtnica ne pokaže premalo kg:)-:)-

Lep pozdrav Špacka&:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2005 14:41:57   
nita
Blacky, svaka ti čast!!! Saj jaz tut mislim, da je dobra, sam ne da se mi je brat!! Mogoče bi bla pa to res dobra idea, ko se vstanem ob 4:00, bi lahko za spramembo brala, namesto da gledam v luft in štejem ovčke:)-.

L.P. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2005 14:48:20   
Lu
Dan!

Jaz se pa res že dolgo nisem javila, ampak delam še do petka in potem grem končno na porodniško. Rada bi dokončala še stvari, ki jih imam v službi za nardit.

Prala sem že oblekce za :duda:, nekaj sem jih tudi že zlikala. Joj kako so to majhne cotke :zmeden: Kar traja da prideš do konca. Hi, hi, hi saj potem se baje ne lika več toliko. No ampak vsaj za začetek naj bo tako kot se šika.

Drugi teden imam zopet pregled pri G. Mi mora dati še napotnico. Še nič nimam. Joj pa kar že v 35 t sem že. Samo še 5 tednov do konca. No, ampak sama upam, da bi se kaj prej začelo dogajat. No kakšen teden nič več. Bomo videli. So mi pa zdaj že druge hlače pretesne tako, da imam zdaj samo še 2.:(

Z CSD-jem sem tudi že vse uredila. Sem še včeraj nesla list na katerih je mojih 12 plač in to je to.

Z dragijem bova šla, verjetno tudi drugi teden še na matični urad prijaviti otročka potem bo pa res že vse.

Punce rada bi kupila še kaj žabic za najinega :duda:. Kje jih imajo, pa da so dokaj realne cene?

Kako boste pa oblekle svoje otročke za odhod iz porodnišnice? Jaz imam že skoraj pripravljeno. Najino dete bo imelo ene žabice, pa mako majčko, pa bodi pa za čez eno jopčko in hlačke iz pliša. Zavila ga bom še v vrečo in z dekico pokrila. A je preveč??? Joj včasih se mi zdi prav smešno ko študiram a bo dovolj to, a ne bo, a to a ono... Upam, da se čimpreje navadim na to.

A sem vam povedala da sva dobila tudi sedežek že? :bravo: Sem ga morala takoj odpreti in pogledati kako izgleda. Super je.

No pri Quelle sem naročila tudi modrčke za dojenje. Dobiš 2 za cca 6.000 sit. Menda so ok. Jaz samo upam, kakor sm gledala tiste mere, da sem se odločila za pravo velikost. Naročila sem 80 C. Zdaj imam pa 80 B. Že 1 številko več kot na začetku nosečnosti. Upam, da bo prav.

Zelo sem se razpisala. Dekleta javite se še kaj, no.

lp Lu in zelo brcajoč :duda:
35t :bravo::love::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2005 15:16:51   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Joj, sem vam pozabla povedat, da sem danes uradno prvi dan na porodniški (doma sem sicer že od 10.12., vendar sem bla na dopustu).

Lu, tut men še moj G. ni dal napotnico, ga bom mogla drug teden kr spoment, da ne bo pozabu. Kako misliš, da bosta šla prijavit ottočička??? Men je na CSD-ju rekla, da se to uredi, ko se dele že rodi (predlagala je, da se na poti domov iz porodnišnice vstavmo na matičnem in zrihtamo vse papirej???). Jaz bi sicer rada to uredila tut prej, če se da????

Drugač pa imam tut jaz že vse oprano in zlikano in pripravljeno za novo cvetko v našem življenju. Oblekice za iz porodnišnice pa čakajo posebej zložene na kupu, da bo ati vedel, kaj bo mogel prinest :)- . Prištiman pa mam : bodi plajšček, žabice, plišast kombinizonček, bombažno kapico, debelejšo flisasto kapiso, rokavičke, debele nogavičke in debel kombinizonček. Čes pa mislim pokrit še dekico ali kovtrček (ne vem, kaj bo dost - bolš, da imam vse s seboj, pa kaj bo pa bo).

L.P. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2005 16:03:32   
Špacka
Nita vem da si nekje tu doma ne vem pod katero občino spadaš, pa saj ni važen- men je tud na CSD-ju rekla, da ne morem urejat očetovstva, dokler se otrok ne rodi.Zadnjič pa sem vprašala mojo prijateljico, ki tud ni poročena in mi je povedala, da so jo v porodnišnici Brežice prav opomnili zakaj ni to uredila pred rojstvom, v glavnem ona je to potem uredila kar v porodnišnici. A si mogoče kaj preverjala na matičnem uradu, mogoče so pa bolj fleksibilni kot CSD vprašat ni greh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2005 19:10:11   
nita
Ja, papirje sem urejala na CSD-ju v Krškem (mislim, da tako kot ti?), rodila pa bom v Brežicah. Če se pa da uredit v porodnišnici pa še tolk bolš (men na CSD-ju tega ni povedala). Mi je pa sicer dala že vse obrazce, ki jih potrebuje oče in smo tudi vse že izpolnili, samo vzela jih ni (takrat, ko sem nesla za mene), je rekla da bomo vse lahko oddali na matičnem, po rojstvu otroka. Tako da imamo v bistvu že vse prištimano, čakamo lahko samo še, da se rodi :duda::duda::duda:. Kaj ti si pa lahko že zrihtala?

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2005 15:22:07   
Dolina
Ojla!

Jaz sem tud cel pondelk čekirala, če je forum že on line, :(. No potem pa zbolim :(( in sem že cel teden prav sitka. :(( Grlo me boli (čeprav je dons že bolš, včeri sem pa mislila, da bom znorela), pa nos imam zamašen (kar je še najbolj zoprn), pa glava me boli... Skratka, ena sitka je med vami. :)-

Pa grejo plani za nakupovanje opreme za najino :duda: že po vodi... Pa toko sm se veselila, da bova končla šla po voziček, pa postelco, pa vse... No, za nameček, si moj spet ni mogel vzet dopusta, tak da bi itak mogla sama it. Punce, jaz ne vem, ampak a ni 7t pred rokom že mal s časom stiska, če nimaš še čist joč (niti ogledano! :(). Moj pa misli, da imava še časa na pretek in kar odlaga iz tedna v teden. Tko, da sm ga nadrla, da grem sama, če se ne misli zmigat (sam kartico naj mi da :)-:)-).
Včasih imam občutek, da mu je to čist odveč. Jaz pa komi čakam, da greva zapravljat (a nisem dolg zdržala:zmeden2:)

Joj, pa dilpoma mi neki nagaja: ene slikce mi noče v wordu odpret in bom mogla zgelda še enkrat v knjižnico in fotokopirat in lepit... bljak, kolk bo to dela, da med besedilo glih prav pranih vrstic pustiš :(!

Men se pa zdi, da se mi je trebušček mal spustil :zmeden2:. Se mi zdi, da sem ga prej imela višje, zdej je pa nekam dol ušel. :zmeden2: A se je še kateri to zgodil?
Pa moj ima danes pravo telovadbo: tokl me pa še nikol ni brcal, pa suval in se pretegoval. Parv izbokline dobivam in to po celo uro, pol pa mal zatišja, potem pa spet akcija. :sloncek::sloncek::sloncek: Le kaj mu je? jaz komi diham, on ima pa zabavo. :)-

No, zdej sem pa jaz tud cel roman napisala. Najboljš da neham...

Lepo se mejte, Lu, uživaj na porodniški!
:rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina 33t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

fantek ali punčka?
klavdijakauran

KAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?

PO PASJE (30%)

LEŽE (54%)

STRANSKO (10%)

ALI UMETNA OPLODITEV (6%)

Število vseh glasov: 1007

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!