Dolina
|
Ojla :nosecka: in ne-:nosecka:! Jaz mal štrajkam, nekak mi zmankuje časa: v službi gužva in mi mine deset ur kot bi mignil, potem pa že letim v šolo za starše (še 3x drug teden, pa smo konec). Pa ko smo obdelovalo porod, sm rekla možeku, da jaz ne grem rodit :)-:)- , ampak sm baje že mal pozna, a ne? :)-:)- Mal me je panika, to dihanje pa v pravo smer potiskat, pa tko se držat pod koleni.... Uf, se dogaja.). Evo, dons sm hotla sadni kruh pečt, pa nisem imela skute, moj pa tud nč GSM-ja ne pogleda, ko bi se lahko vsatvil v trgovini. :hudicek: Zdej bo treba pa kak drug recept sprobat. :kuza: še mal meče, Ribica. Groza, ti hormoni... Pa ne vemo še, če je breja al ne. :zmeden: Upam, da mi bo božiček prinesel prazen UZ pri veterinarju. :)-:)- Sama sebi držim pesti... Drugače smo pa v redu. Mali pridno razgraja v trebuščku, kolca, pa po moje mi ritko nastavlja. :)- Ponoči tud še kakšno akcijo izvede tako, da spim sicer že mal boljš, ne pa tko kot bi si želala. Punce, a ste ve še kej zaspane? Jaz sem že od začetka nosečnosti in se sploh ne neha. Zeham že okrog enih :zaspan: pa dokler ne grem spat. pa tud če popoldan počivam, sem ob devetih zvečer koma. :zmeden: A mi kakšen vitamin manjka, al je to res vse od :nosecka: odvisno? Lu, upam, da ti ratajo čestitke. jaz bom šla kar v trgovino po njih. ;) Joj, Pinja, še noče tvoj mali ven? Mu je preveč lepo v trebuščku. No, sej bo. Kot je Ribica rekla: 21.12.. :)- Držimo pesti. Zdej grem pa lubija zbudit, da mi palačinke speče. Mmmm, :bravo::bravo: Lep vikend vsem in se beremo spet kmalu... Pa pa, Dolina 29t
|