|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
16.12.2004 16:46:35   
Anonimen
Ojla!

Smo(ste) čist nekje daaaaaaaaleč.
Kako ste kej nosečke?

Lu, a so uspele čestitke?

Pinja, a se že kej dogaja:)-

Dolina, kako :kuza:? Jo še meče?:)

Bejba, :pika:, Asso in BONI in Mia, kako so kaj mali :duda:?

Lidy, Pia1, Mala maja, in ostale (ki sem jih pozabila:ups: ), kje se skrivate?

20.12. ste vse vabljene na ''novoletno'' srečanje RRjevk...verjetno bo nekje v BTCju:) Božiček je že nosil:)-

LP;:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 1
17.12.2004 11:00:43   
Pinja
Hoj!

Nič se še ne dogaja :((! Včeraj sem imela G, pa sem bila v 2 min zunaj, me je sestra čudn pogledala, češ, a ni delala UZ? Pa CTG-ja tud ne :(. Drugi četrtek ponovi vajo, če bomo zdržali do takrat :)-!

Drugač se mi je pa trebuh že mal spustil, pa okol popka me zateguje za znort, pa popek mam še zmeri not obrnjen. Če se od strani pogledam, je v predelu popka kar vdolbina, tok ga not vleče.

Tko da Fish, zgleda ne bo nič okol 20. :)-!

Kje ste ostale?

A katera ve, kaj je z Pilar? Se mi nič ne javi na privat, je šla že rodit :zmeden:

Če bom še pri močeh, pridem 20. v btc. A je že kaka ura znana? Sem popoldan že čist hin, se mi nič več ne leta okol, dopoldan se pa še potepam, zaenkrat ;)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2004 12:06:49   
Anonimen
Ojla, Pinja!

Ja, ura je že znana:) ob 16:30. Tko da počivej dopoldne, da boš lohk popoldne pršla, pol boš pa itak mogla it v porodnišnico in boš rodila 21.12.:)-:)-:)- A bo tko ok?:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2004 14:54:01   
Pinja
Ja Fish, jst sem za :)- :)- :)-!

Kje so ostale :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2004 16:16:37   
Lu
Ojla!

Ja tale tema je res čist poniknila. Nikjer nobene. Hm...:(

No jaz sem imela kar veliko dela v službi.

Ribica voščilnice bom delala čez vikend, ker mi čez teden res ne uspe.

Danes grem pa v Tosamo. Si morte mislit. Bila sem že včeraj, ampak sem naletela na inventuro. Pa ravno na včeraj. Da p******. No danes grem še enkrat. Jih bom prej poklicala, da ne bo spet kaj.

Moje počutje je drugače še kar. Lotila se me je driska. Sploh ni fajn. No ampak moram rečt, da je zdaj pop. dosti bolje kot dop. Hvala bogu.

Jutri zopet delam, tako da se bom še javila.

Lep vikedn želim vsem :nosecka: in ne:nosecka:.

papa Lu in :duda:
31t 3/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2004 13:47:34   
Dolina
Ojla :nosecka: in ne-:nosecka:!

Jaz mal štrajkam, nekak mi zmankuje časa: v službi gužva in mi mine deset ur kot bi mignil, potem pa že letim v šolo za starše (še 3x drug teden, pa smo konec). Pa ko smo obdelovalo porod, sm rekla možeku, da jaz ne grem rodit :)-:)- , ampak sm baje že mal pozna, a ne? :)-:)- Mal me je panika, to dihanje pa v pravo smer potiskat, pa tko se držat pod koleni.... Uf, se dogaja.).

Evo, dons sm hotla sadni kruh pečt, pa nisem imela skute, moj pa tud nč GSM-ja ne pogleda, ko bi se lahko vsatvil v trgovini. :hudicek: Zdej bo treba pa kak drug recept sprobat.

:kuza: še mal meče, Ribica. Groza, ti hormoni... Pa ne vemo še, če je breja al ne. :zmeden: Upam, da mi bo božiček prinesel prazen UZ pri veterinarju. :)-:)- Sama sebi držim pesti...

Drugače smo pa v redu. Mali pridno razgraja v trebuščku, kolca, pa po moje mi ritko nastavlja. :)- Ponoči tud še kakšno akcijo izvede tako, da spim sicer že mal boljš, ne pa tko kot bi si želala.

Punce, a ste ve še kej zaspane? Jaz sem že od začetka nosečnosti in se sploh ne neha. Zeham že okrog enih :zaspan: pa dokler ne grem spat. pa tud če popoldan počivam, sem ob devetih zvečer koma. :zmeden: A mi kakšen vitamin manjka, al je to res vse od :nosecka: odvisno?

Lu, upam, da ti ratajo čestitke. jaz bom šla kar v trgovino po njih. ;)

Joj, Pinja, še noče tvoj mali ven? Mu je preveč lepo v trebuščku. No, sej bo. Kot je Ribica rekla: 21.12.. :)- Držimo pesti.

Zdej grem pa lubija zbudit, da mi palačinke speče. Mmmm, :bravo::bravo:

Lep vikend vsem in se beremo spet kmalu...

Pa pa, Dolina 29t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!