Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 14:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ribica, to smo mi ful v soli delali:bravo:kaj hodis na likovno ali kaj podobnega da tlko tega poznas?jaz sem tak ze vse pozabla kaj smo delali.sem si ogledala albumcek z okraski in morem povedat da sem navdusena:love:si mi kr malo luste naredla:bravo:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 14:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne hodim na likovno, smao full rada ustvarjam:) Trenutno klekljam- sme se spravila po več kot pol leta:) Je bula počivala v vrečki...pa sem jo že ven zvlekla med jesenskimi počitnicami, pa sm neki zafrknila...pol sm pa včeri, k se mi ni dal učit šla tist rešit in sem uspela dokončat kapljico (bom dala gor) in zdaj delam deteljico:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 14:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
uu lepo,:bravo: ti si pa res pridna, fajn met nekoga poznanega ki zn a lepo ustvarjat;)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 17:41:44
|
|
|
|
Lu
|
Ribica zlata si. Full hvala. lp Lu
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 17:43:03
|
|
|
|
Lu
|
Te strani mi pa ne odpre :(( Kaj naredim narobe??? Fiša help me. lp Lu
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 22:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm...Ne vem, kaj je narobe:zmeden: Bom poskusla popravit! BTW: sem naredila en albumček s fotkami, ko sme bila jaz še :duda: :) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.12.2004 22:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.antus.si/ to je osnovna stran pa pejt potem na ideje:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?